- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.101
tabii ki canım izin çok sorun değil ama yine de düşünülüyo işte.
birde ben branş öğretmeniyim ve okuluym eve yürüme 5 dakika.
programı da zümrem yapıyo.program çok sorun olmuyo yani.
2 saat dolu 2 saat boş tekrar 2 saat dolu yaptırırm diyorum ama
benim kızım 26 aralık doğumlu.senenin sonuna yakın bebekler kafadan 1 yıl kaybediyolar gibi geliyo bana .
tabii ki herşeyin başı sağlık. önemli olan o tabii ki.
kizzz allahhh iiyiligini versinn emmiiiiben burda aldin sandim bende soruyomm adamlar arastiriyorr yok diyolarr bole biseyyy kiz o degilde ben suan baska bi fitil kullaniyom zatenn,biraz enfeksiyon vardi,adete kadar temizlensin bariii,az kaldiyaa hayirlisiii bakalimmmm sende ne var ne yok nasil hisediyosunn:18:
psciii ekledimmm cnm msn ye
oohh ne güzel..
benm ders sayım çok az..
ben de rahatım ama evim yakın değil arabayla gidiorum
ya ben planlayarak haziranda hamile kaldım ve sevindim 2. dönemi kapıorum diye
sonra dış gebelik oldu kaybettim
sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum
o yüzden hesap yapmıorum cnm
bendee boooollll stres var kocaylada ram berbattt artik o gun icin sikacam disimi
bazende ne cocugu yururmu ki diyorummm
Merhaba kızlar,benim moralim bozuk olduğu için pek yazamıyorum ya..Hamişler ALLAH tamamına erdirsin.İnşallah kalbinizdeki göbişinizdedir.Sizlere haberim var benim arkadaş erkek bebek için uğraşıyordu,bende ona bazı tüyolar vredim.klomen çatlatma iğnesi 36.saat ilişki vajinal duş.sonra bu ikiz bebege hamile kaldı bugün öğrendi ikiside kızmış,ALLAHIM kendimi çok üzdüm ya ..Tel.öyle ağlıyor ki ..ben sebep oldum..Af ALLAHIM affffff..Yalnız çin takvimi buna kız diyordu..yorumcuyu hiç kaale almadı zaten.o da kız diyordu galiba
bnimde inanilmaz moralim bozuldu ama duanin gucune inaniyorum ki insallhh olacak
keske bi tek yum yapsalar takviyelerr karbontli sular hormonlr iyonlarrr pooooffffffffff
Kızlar ya ben çok korkuyom biliyom nasipten ötesine gidilmez ama korkuyom işte neyse size teyzemin birtane olaraka kullandığı fitilindn bahsetmiştim hani onu kullandığı ay hamile kalmıştı oğlu olmuştu şimdi buldum fitiln adını zalaın arkadaşlar ben öğlen arasında almaya gidecem eczaneye bide başka ne almalıydım nolur hatırlatın şubatda deneyecem şu mübarek mevlüd kandili yüzüsuyu hürmetine birbirimize dua edelim. Rabbim yüreklerimizdekini kollarımıza almamazı nasip etsin
seni cok iyi anliyorum canim....burda hepimiz ayni durumdayiz...iyki varsiniz...bende cok ama cok korkuyorum....cok dua edelim birbirimizin icin....insallah bizimde yüzümüz güler...Kızlar ya ben çok korkuyom biliyom nasipten ötesine gidilmez ama korkuyom işte neyse size teyzemin birtane olaraka kullandığı fitilindn bahsetmiştim hani onu kullandığı ay hamile kalmıştı oğlu olmuştu şimdi buldum fitiln adını zalaın arkadaşlar ben öğlen arasında almaya gidecem eczaneye bide başka ne almalıydım nolur hatırlatın şubatda deneyecem şu mübarek mevlüd kandili yüzüsuyu hürmetine birbirimize dua edelim. Rabbim yüreklerimizdekini kollarımıza almamazı nasip etsin
bendee boooollll stres var kocaylada ram berbattt artik o gun icin sikacam disimi
bazende ne cocugu yururmu ki diyorummm
Kızlar ya ben çok korkuyom biliyom nasipten ötesine gidilmez ama korkuyom işte neyse size teyzemin birtane olaraka kullandığı fitilindn bahsetmiştim hani onu kullandığı ay hamile kalmıştı oğlu olmuştu şimdi buldum fitiln adını zalaın arkadaşlar ben öğlen arasında almaya gidecem eczaneye bide başka ne almalıydım nolur hatırlatın şubatda deneyecem şu mübarek mevlüd kandili yüzüsuyu hürmetine birbirimize dua edelim. Rabbim yüreklerimizdekini kollarımıza almamazı nasip etsin
günaydın kızlar ayın karanlık olması ne demek içinizde bilen var mı bi akrabamız söylemiş anneme. ay karanlık olduğunda yaparsan erkek aydınlıkta yaparsan kız oluyormuş. çok eskiden beri köylerde ve yaşlı insanlar öle yapıyormuş genelde tutmuş.:))))))))))
benm de inandığım tek şey dua...
dünya dua üstüne..
sen yusuf süresine başladın mı?
ben bi de adak adadım
sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getireim
doğduğu gün kurban kestiricem
Allahım sen bıze yardım et daha neler duycaz:) egeadacım ınan hıc duymadım cnm bunu bılen arkadasımız varmıdır acep merak ettım sımdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?