Süper Anneler - 2011

bu teoriye goree dolunayy aydinlik olmus oluyor
ayin hilale gectigi donemde bi kac gun ay gorunmuyor yanii hilal seklinde eskiler ay karanlik diye buna diyor sanirim
ama bizim bildigimiz iyonlar acisindan dolunayda

ingilizce sayfasina cevire yaparak cat pat okudum...onlar nane cayida icmis kiz icin....anlamadigim cola icilmelimi??

evt nane cayi asidik yapiyormus

cola fransiz diyeti uygulayanlarda varr ama in gender diyetinde yok :44:

egem arkadaşına üzüldüm canım ya...iki yumuırtada tutmuş.36 saat sonra tek ilişki ve kız....
zaten ben artık hiç bişeye inanasım yok.in genderde kadın 2 gün önce ikişlkiyle oğlanı bulmuş mesela...hemde oğlan isteyen biri...afffff
valla ben kurtuldum.artık rabbim ne versiyse kabulum.yeterki sağlıklı olsun.kucağıma almak nasip olsun...

benim ilişki ilk dördüne geliyor.yani dolunay öncesine...kızımda dolunay sonrası yeni ayda hamile kalmışım.belki tersi olunca cinsiyette ters oluyordur ne dersiniz....

benm de inandığım tek şey dua...
dünya dua üstüne..
sen yusuf süresine başladın mı?
ben bi de adak adadım
sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getireim
doğduğu gün kurban kestiricem

canım ben de öğretmenin ve bende aylarca kafa patlattım bu izin işnde en avantajlı nasıl olur diye. en matıklısı dediğin gibi ya haziran temmuz yada ocak şubat. eğer ücretsiz izin almayı kafana koymuşsan her ikiside uygun ama yok almam diyosan haziran temmuz daha uygun.
biz de o yüzden ocak şubat diye ayarladık ocakta tuttu,nasip işte.
şu adak işini brn de düşündüm ama karar veremedim. acaba geç mi olur ben de adasam:44:

bu arada ben dr gittim bendeki şans kimde var acaba? dr un yakını vefat etmiş bana sıra geleceğinde kadın apar topar çıktı gitti ve kalan hastaları hastanenin diğer druna yönlendirdiler kadın sırayı dikkate almadı bekle allah bekle bende çıktım geldim.bu soğukta boşu boşuna uyuştum yollarda dondum valla...

normalde 22 ocakta adet olmam lazim 26 gunde bir oluyorum ama 20 ocakta tan 22 ocaga kadar pembe akinti geldi ve 23 ocakta temizdim birsey gelemdi 24-25 ocakta damla seklinde kanamam oldu ve 26-27 ocakta birsey yok 27 ocak gece iliski oldu zaman kanama oldu o dakika ve sonrasi gelemedi 28-29-30-31 hic birsey yok nedenini merak ediyorum acikcasi atesim de 36 dan yukari dogru cikmaya basladi
tarih gun ates sonuc

22 ocak pazar 36,5 pembe akinti

23 ocak pazartesi 36,3 akinti yok(kan yada pembe akinti)

24 ocak sali 36 adet(damla seklinde)yogun degil

25 ocak carsamba 36,3 adet(damla seklinde)yogun degil

26 ocak persembe 36 temiz

27 ocak cuma 36,2 temiz (gece iliskiden sonra kan az miktarda)o dakika sonrasi yok

28 ocak cumartesi 36 temiz

29 ocak pazar 36 temiz

30 ocak pazartesi 36,1 temiz

31 ocak sali 36,3 temiz

27-30 aralik adet tarihim 26 gunde bir batim 22 ocak (yumurtlama 6 ocak 10 ocak arasi)
degerlendirme (6 ocak 8 ocak 10 ocak 15 ocak )
15 ocakta sefaf akintinin icinde kan var di cizgi gibi
yorumlarsanir sevinirim

üstüne görme diye bişey varya tıkpı ona benziyor valla anlattıkların....

canım yerleşme akıntısı mı die mi merak ediorsun? bence biraz stres ve piskolojiden adetin az olmus olabilir ve sonra cinsel ilşkide kılcal damarlara temas olup azar azar kanama olabiliyo

1. gün 35,09

2 gün 36,01

3 gün 35,03

4 gün 35,06

5 gün 36,00

6 gün 36,01

7 gün 36,01

8 gün 36,00

9 gün 36,01

10 gün 36,01

11 gün 35,09

12 gün 36,02

13 gün 35,08

14 gün 36,00

15 gün 36,01

16 gün 36,02

17 gün 36,00

18 gün 35,09

19 gün 35,09

20 gün 36,00

21 gün 36,01

22 gün 36,01

23 gün 36,03

24 gün 36,01

25 gün 36,01

26 gün 36,01

27 gün 36,01

28 gün 36,02

29 gün 36,01

30 gün 35,06 bir iki damla pempe kan geldi adet oluyom sandım ama olmadım

31 gün 36,01

aslında ben ateş değerlerim çok dengesiz olduğu için yazmak istemiyordum.

bu arada önceki ayda ovulasyon testi yaptığımda koyu çizgi 13. günde çıkmıştı ama hamile kaldığım ay 13. günde ne silik ne de koyu çizgi çıktı, zaten doktorumda geç döllenme olmuş dedi,

ALINTIDIR.......................
KIZLAR bide bunu yorumlarmisiniz bu kadin hamile bnm de adet gunumde iki gun kan geldi damla seklinde atesimi olcuyorum hep 36 seyreden atesim gunden gune yukselmeye basladi bugun 36.3 olctum satim 27-30 aralik ne dersiniz bnmde bu bayan gibi hamile olma olasiligim varmidir..

canım yerleşme akıntısı mı die mi merak ediorsun? bence biraz stres ve piskolojiden adetin az olmus olabilir ve sonra cinsel ilşkide kılcal damarlara temas olup azar azar kanama olabiliyo

stres sikinti yapmadim gayet guzel gecti bu ay hatta olmasa oluruna birkaicam demistim:))
bide bu bayana bakin nasil olmus
Evet kizlar. Ultrasondan ciktim, kesenin olcusune gore 5 hafta 6 gunluk hamileyim. Daha embryo gorunmuyo. Doktora soruyorum anlamiyo. Bu tarih son adet baslangicimimi anlatiyor yoksa bizim minnosu urettigimiz geceyi mi? Cunku tutusmus durumdayim. Yilbasi donemi ickiler akti. Oncesinde antibiyotik kullandim. Arada da akciger rontgeni cektirdim. Yani fittirmis durumdayim, ama daha 2 hafta once negatif cikan test nasil bugun nerdeyse 6 haftalik hamile der??? Cozemedim ben bu isi. Asil cozemedigim benim kadar agir polikistigi olan bi kadin nasil boyle hamile kalir? Allahim yardim et, aklimi basimda tut.
alintidir....
bnm soruma karsilik bunlari yazmis kadin
gurbet melek. ben de de lekelenme olmustu... diger gebeligimde, zaten kanamalarim vardi, ama bu gebelik icin doktor, kese olusurken kanama olabilir dedi. hatta ben adet oldum zannettim. sonra hemen kesildi, ve aynen senin gibi gebelik testi yaptim negatif cikti. sadece gecen hafta oldu bu... bu cumartesi pozitif cikti iste... eger adetleri cok duzenli bir kadinsan (ben degilim) mutlaka testi tekrarla derim ben. bhcg degeri yukseldikce testin pozitif cikma ihtimali yukseliyor. zaten ben de iste o isin oyununa gelip, salak gibi akciger rontgeni cektirdim.
ayin 15.birlesme oldu gec dollenme falan olabilirmi dun test yaptim cikmadi ama ovu testinde bugun silikte olsa cizgiyi gordum

Son düzenleme:
evt nane cayi asidik yapiyormus

cola fransiz diyeti uygulayanlarda varr ama in gender diyetinde yok :44:

Nane cayi var evde iciym Bari,sevmem ama ne yapim.....vaginal dus yapan varmi anlamadim o sayfada bana yardimci olurmusun....zor hamile kaliyorum belkide yapmam...

kiz niyee agliyooooonnnnnnnnnnnn

Ne biliyim ya.....hamile kalmak istiyorum Kiz istiyorum of ya of....

Son düzenleme:

silik çizgi cıktı ise mutlaka hamiesn:):) gözünaydnn benimde öle olmustu geç döllenme dedi doktor ama günü gününe doguyo dogumda sat dikate alınıo

Nane cayi var evde iciym Bari,sevmem ama ne yapim.....vaginal dus yapan varmi anlamadim o sayfada bana yardimci olurmusun....zor hamile kaliyorum belkide yapmam...

Ne biliyim ya.....hamile kalmak istiyorum Kiz istiyorum of ya of....

canım kalırsın merak etme anlıyorum ben daha denemeden acaba çocugum olur mu stresine kapılmıstım ilk denemede hamile kaldım ve simdi 2aylık kızım kucagımda emin ol olmaz dediğinde oluo olur dediğinde olmuo ben ilk aydan da tutar mı canım dedim her ay korundugumuz halde kazayla güyaa hamile kalıyordum eşimi adet olana kadar korkutuyordum korunmadıgım ay ise hamile kalmam merak etme canım bu ay bekleme ilk ayımız diyordum bir baktım hamile kalmısım adet günüm gectiginde bile test silikti bhcg kan testinde fazla yüksek deildi ama nasip bi hafta gec döllenme dedi vücut uyum sağlayana kadar ancak yükselio hormon doktorlarda gec döllenme dio ama anca yani sonra bakıosun gec döllenmeye göre doguma 2 hafta var ama sat a göree günün geçmiş hopp bi bakıosun doğumaaaa

canım ben de öğretmenim.
işimiz hesap kitap valla.
1.nci mi ikinci mi

superr oluyorrrrr
inşallah canım yaaaaaaa:)))))))
bu teoriye goree dolunayy aydinlik olmus oluyor
ayin hilale gectigi donemde bi kac gun ay gorunmuyor yanii hilal seklinde eskiler ay karanlik diye buna diyor sanirim
ama bizim bildigimiz iyonlar acisindan dolunayda

bakalım kısmet görücez artık sağ salim bi kalp atışını duyayım da şu an başka bişi istemiyom.....daha 4hafta 3 günlüğüm:) çok miniğiz yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…