Süper Anneler - 2011

aynenn bende geçen haftalarda sinir küpü gibi dolaşıyordum beksu bı sitem bi sitem en sonunda baska dra gitti sırf dr cinsıyetını söylesın dıye yanı 3 dr oldu 1,5 haftada değiştirdiğim.ve gördüm bacak arasında çıkıntı yoktu drda büyük ihtimal kız dedi senınde sağlıcakla en kısa sürede bu stresden kurtulmanı dılerım

sen ne kadarlıkken ogrendın canım 12 haftalıkken ogrenen arkadasım var burda benım kı 15 +1

eylule sen nasilsin bak seni unuttum sen de artik basla calismalara esiniz vaz gecince nolucak

benii heppp unutuyosunzzz zatennnnoysaki ben hep sizi dusunuyorummya içstee bizde heyecanliyizz bayaa bakalimm benim kismetse 20 21 gibi deneme olcak inss oglusumm temelini aticazzsen nasilsinn bakemmmm

canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz

ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn

ben yazmıştım tatlım tekrar yazaım senin için
ben bir önceki ay kullandığım antibiyotik ve fitil yüzünden bu ay kurudum resmen
kupkuruyum orkiş
akıntımdan anlayamıycam
çokk az gelio akıntı
ama sabah dr a gitmeden önceki gece sağ tarafım kasığım ağrıdı
sonra sabah dr a gitmek için uyandığımda sanki regl sancısı çektim kısa sürdü geçti
ya sabah çatladı yumurta ya gece bilemiyorum artık

2 linin sonuçlarını aldın mı?
free bhcg kaç?

yaaaaa nasıl güzel bişey buuuuuuu

sagolun kizlarr allah herkesee boyle saglikli guzel evlatlar versinn inssss,ya istee bide bunlarin yanina oglusumu ekleseemmmsuper olucakk

adet süresini uzatıyo ama seni etkiler mi bilemiyom bacısı. doktoruna bi sor istersen.

cumartesi ilişki olacak sanırım.

kııııız eyluuuleee..bak bugün seni daha bir sevdimmmm,
gel bu tatlı şeyleri bana ver büyüğünü büyük oğluma ,miniği de küccük oğlumaa,
o zaman burda boşuna kız bebiş diye biyerlerimi yırtmam,
hem ben çok merhametliyimdir,hiiiiç kaynanalık falan yapmam valllaaa.....
ayyyy bunlar çok tatlı şeyler çooooook,yerimmm ben onlarıııı
bayıldım kızlarına allahım nazarlardan esirgesinnn

yumurtanın çok erken çatlamasıda iyi değil.içindeki yumurta hücresi tam olgunlaşmadan olursa çatlama o zaman gebelik elde edilemez.hani klomende en büyük yumurtaya göre iğne yapıyorlarya işte ondan.
tüp bebek merkezlerinin sitelerini çok okudum.17mmden aşşağı olmamalıymış.hatta benim dr 22 mmde vurdurma taraftarıydı bende 18 19da oluyordum...çok büyüyen yumurtada döllenme yeteneği kayboluyor kızlar.bunuda drum demişti....geçmişten hatırlayanlar vardır belki.
28e çıkmıştı.dr artık çatlasada hayır gelmez ondan demişti bikere bana...

teravet benim dr biraz donuk kuzum, ben sordukça dehşet içinde bakıyor bana, sonrada cinsiyeti erkeğin spermi belirler diyor. ben belki yumurtanın seçiciliği vardır, vajina önemlidir deyince bu konu hakkında yapılan bir çalışma yok diyor. bende bir şey soramıyorum o yüzden

kızlar ben şuna inanıyorumki kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu olma olasılığı çok yüksek.sebebi nedir bilemiyorum.benim iki düşük oldu.biri kimyasal biride öldü..inşallah oğlana geçmiştir sıraşaka bi yana hayırlısı cümlemize...havuç kürü keçiboynuzu pekmezi uygulayıp oğlu olan birini okudum kkda...bilgilerinize sunulur.......

kemal hükmen mi donukkkk

hemen hamle kalabilen birisi olabilseydim kesinlikle iğne+36 saat sonrayı denerdim.ayrıca azda olsa diyet..ama benim gibi geç gebe kalanlara tavsiyem yok.oluruna bırakmak lazım..
aşılamayla gebe kalanlarda neden oğlan olmuyo kızlar...sonuçta oluşan yumurtaya iğne ve sonrasında 36 saat sonra aşılama yapılıyor.ve aşılamayıda vajen içine spermi kanülle koyuyorlar.sonuçta tüplere kadar yolcu etmiyor drlar..içerde en hızlı olan y ise gitsin döllesin.ama ben aşılamayla oğlu olan çokçok aaz okudum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…