- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.621
canım degısık konuları okumayı severım ılgımı cekmıstı arastırmalar falan arada takılıyorumınsallah ya catlıcam valla meraktan ama hep cevreden oldu benı kım gorse yok erkek yok erkek kım gorse ama hala devam edıyorlar sınırım bozuluyor o yuzden psıkolojım bozuldu
olabılır canım bende bugun uzunca bır sure agladıkdan sonra oyle dusundum
sen ne kadarlıkken ogrendın canım 12 haftalıkken ogrenen arkadasım var burda benım kı 15 +1aynenn bende geçen haftalarda sinir küpü gibi dolaşıyordum beksu bı sitem bi sitem en sonunda baska dra gitti sırf dr cinsıyetını söylesın dıye yanı 3 dr oldu 1,5 haftada değiştirdiğim.ve gördüm bacak arasında çıkıntı yoktu drda büyük ihtimal kız dedi senınde sağlıcakla en kısa sürede bu stresden kurtulmanı dılerım
Eki Görüntüle 338719 Eki Görüntüle 338720 Eki Görüntüle 338721 Eki Görüntüle 338722 orkidem resim yüklemeyi yeni öğrendimya hepsini karıştırdım bebekliğini atacaktıma ama neyse ..
eylule sen nasilsin bak seni unuttum sen de artik basla calismalara esiniz vaz gecince nolucak
canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz
ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn
canım henüz belli olmadı..11+3 te 2li test için gittim..ama bu haftalar bişi söylemek için çok erken dedi doktorum ve cinsiyetle ilgili bişi dmedi..en erken 3 hafta sonra gel dedi...ozmana kadar beklemedeyim anlayacağın....
gülnevam canım prensesin çok güzel..
prensesin kadar sevimli bir oğlun olsun inşallah
nisamm çok sevindim bacım, Allah tamamına erdirsin...
teravet bacım monodoksu bende kullanayım diyorum, zaten iğne olacaksa beni etkilemez değil mi?
orkdm bacım sıkma kendini, ben geç kaldım anca gördüm yazdıklarını ama dün olmuştur inşallah, çünkü artık cinsel perhiz başlasın
psciii bacıım ana ikiz oğlan olurmuş benimkisi
super ya trevet su yazını okunya ıcım acıldı nedense ya ıns darısı basımız bcm senın ne zaman ılıskı tarıhın ne ettın gelısmeler nasıl cnm bırde sag sol olayın aacıklık getırdıgın ıcın cok sagol tatlım rabbım ıns gonlumuzdkeınen nasıp etsın bu ay
canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz
ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn
teravet benim dr biraz donuk kuzum, ben sordukça dehşet içinde bakıyor bana, sonrada cinsiyeti erkeğin spermi belirler diyor. ben belki yumurtanın seçiciliği vardır, vajina önemlidir deyince bu konu hakkında yapılan bir çalışma yok diyor. bende bir şey soramıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?