- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.581
kaç haftalık tam olarak canım....
benim kızımdada çin tutuyor. bende kararsızım denemek istediğim herşeyi beynim resetliyor okuduklarımın hiçbirini hatırlamıyorum.o kadar kafam karışıkki kız için uygulamalarla bile karıştırabilirim .....buarada neslicim seninle baya ortak yönümüz var kızın kaç yaşında.çin takvimine inanmak geliyor içimden.kızımda tutuyordu.yorumcuda benim bu ay ovulasyon günümde kız gösteriyor.ovulasyondan sonra erkek gösteriyor.yorumcuya göre hareket etmek ne kadar doğru bilmiyorum.
senin adet döngün farklı benimkinden.araştırdıkça kafa karışıyor.
benim kızımdada çin tutuyor. bende kararsızım denemek istediğim herşeyi beynim resetliyor okuduklarımın hiçbirini hatırlamıyorum.o kadar kafam karışıkki kız için uygulamalarla bile karıştırabilirim .....buarada neslicim seninle baya ortak yönümüz var kızın kaç yaşında.
kızım 4 yaşında mavişim teyzesi..küçüğüde olsun büyüteyim diyorum.ama kısmet.senin için baktım yorumcuya şimdi. çok vahim senin kız çoğunlukta.bu ay tehlikeli.ama herşeyi Allah bilir.bu ay çok ümitlenmesek mi ne.senin kız kaçyaşında.
ALINTI
arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......
alıntı
merhabalar,allah yardımcın olsun öncelikle,bende klomen tedavisi gördüm ilk kezmi kullanacaksın bilmiyorum,benim doktorum bana 1 yıl sadece klomen tedavisi uygulamıştı.çatlatma iğnesi yapmamıştı ve onun için hiç bir sonuç alamamıştık,doktorumu değiştirdim ve o ay klomen + çatlatma iğnesi kullandık ve sonuççç,şimdi 8 aylık oğlum var.Bak canım ultrason takibinede giriyormusun bilmiyorum ama benim yumurtannın çatladığını ultrasonda gördüler.ve o gün ve ertesi gün çalışmalar sonucunda hamile kalabildim
ALINTI
arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......
bunu okumak bana da iyi geldi yorumcuya çok takılmıştım hazirana kadar erkek günü doğru dürüst yoktu alıntıyı nerden yaptın daha var mı böyle sonuçlar...
canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz
ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn
gülnevammmm
sen geçenlerde ultrason resmi koymuştun..onlar kızmıydı erkek mi bacım yaaa merak ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?