Süper Anneler - 2011

benim kızımdada çin tutuyor. bende kararsızım denemek istediğim herşeyi beynim resetliyor okuduklarımın hiçbirini hatırlamıyorum.o kadar kafam karışıkki kız için uygulamalarla bile karıştırabilirim .....buarada neslicim seninle baya ortak yönümüz var kızın kaç yaşında.

kızım 4 yaşında mavişim teyzesi..küçüğüde olsun büyüteyim diyorum.ama kısmet.senin için baktım yorumcuya şimdi. çok vahim senin kız çoğunlukta.bu ay tehlikeli.ama herşeyi Allah bilir.bu ay çok ümitlenmesek mi ne.senin kız kaçyaşında.

:))) evt valla benim durum vahim ..bu ay denemesemmi ne yapsam henüz kızım çok küçük 1,5 yaşında kararsızlık kötü birşey...ama martı kesin düşünürüm artık ...bu sefer de okulu düşünmem lazım izinler falan 2 ay öncesi ve sonrası hesaplamak aman hepsi sıkıntı .bende diyorumki biran önce yapayım elim alışmışken çoçuk bakmaya buda aradan çıksın ama herşey bizim hesapladığımız gibi gitmiyor demi neslicim ......

alıntı

merhabalar,allah yardımcın olsun öncelikle,bende klomen tedavisi gördüm ilk kezmi kullanacaksın bilmiyorum,benim doktorum bana 1 yıl sadece klomen tedavisi uygulamıştı.çatlatma iğnesi yapmamıştı ve onun için hiç bir sonuç alamamıştık,doktorumu değiştirdim ve o ay klomen + çatlatma iğnesi kullandık ve sonuççç,şimdi 8 aylık oğlum var.Bak canım ultrason takibinede giriyormusun bilmiyorum ama benim yumurtannın çatladığını ultrasonda gördüler.ve o gün ve ertesi gün çalışmalar sonucunda hamile kalabildim

ALINTI

arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......

ALINTI

arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......

yüce rabbim işte...........

senin kızın da çok tatlı maşallah Allahım korusun tüm kötülüklerden onu......

super ya trevet su yazını okunya ıcım acıldı nedense ya ıns darısı basımız bcm senın ne zaman ılıskı tarıhın ne ettın gelısmeler nasıl cnm bırde sag sol olayın aacıklık getırdıgın ıcın cok sagol tatlım rabbım ıns gonlumuzdkeınen nasıp etsın bu ay

ALINTI

bunu okumak bana da iyi geldi yorumcuya çok takılmıştım hazirana kadar erkek günü doğru dürüst yoktu alıntıyı nerden yaptın daha var mı böyle sonuçlar...

bunu okumak bana da iyi geldi yorumcuya çok takılmıştım hazirana kadar erkek günü doğru dürüst yoktu alıntıyı nerden yaptın daha var mı böyle sonuçlar...

genelede okuduğum yorumlar bioritimin tutmadığı yönünde. özellikle ilaç kullanıp vücudun doğal akışı bozulduğunda ve siklus tarihleri müdahaleyle değiştiğinde bio tutmuyormuş. daha okudukça yazarım.

herkese merabalar kızlar 1 haftadır giremedim nete
topiğimi özledim kızlar napıyolar durumlar falan aklım sizdeee
ne kadar çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım inanın .
tatilde o kadar yoğundumki anlatamam misafirler vs....vs....
hastalandım bi ara amannnnn....

hatırlarsanız yuma 2 gün kala kazara ilişki olmuştu çok üzülmüştümmmm
sonraki gün hapınıda içmemiştim nihayet 30 ocakta hastalandım

gene sancılı felaket gecti ilk 3 gün...
yeni hamişler varmıı calışmalara başlayanlar aayyyy neler kaçırdım 1 haftadan fazla oldu giremeyeli neredeyseee neyse artık evdeyimmm yalnızım enime boyuma girerim topiğimeeeee

kizlar gulen yuz yaptimm gulmedii
ikinci cizgide hayalet gibiydi ama kremsi akintim var

canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz

ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn

maasallahhh kizlarr prensesler coooook guzeller rabbim omurlerini versinnnn cokkk tatlilarr

canlar bana cani gonulden yardim edermisiniz

ikinizde dr takibindesiniz yum catladigi anda vucudunuzda vajinanizda ne gibi degisikler oldu ne olur anlatinn

orkidim ben yum günümde dr takibinde değildim ama yum anını takip ede bildim 28 gün sürüyor siklusum yanaklarım yandı kıpkırmızı oldu bi ter bastı ateşim 37 ,5 çıktı akşamdı akıntı o kadar bulduki bi anda çamasırıma boşalıverdi ve o ateşim 1 2 saat sürdüüü o gecenin sabajı aslında tam zamanıydı ....

gülnevammmm

sen geçenlerde ultrason resmi koymuştun..onlar kızmıydı erkek mi bacım yaaa merak ettim???

canım bebeğin ve sen nasılsın önce cins.belli oldumu meraktaymmmm iyi dileklerimleee
onlar su an hamiş olan bi arkadaşın cinsi.belli değil haftaya belli olacak bizde meraktan koyduk sizden bahsettim vsii..

gulnevam bebisinin kucuklugunde erkek siimasi var hani derler yaa erkek gibiyse arkasi kiz kiz gibiye erkek olur diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…