Süper Anneler - 2011

canım bebeğin ve sen nasılsın önce cins.belli oldumu meraktaymmmm iyi dileklerimleee
onlar su an hamiş olan bi arkadaşın cinsi.belli değil haftaya belli olacak bizde meraktan koyduk sizden bahsettim vsii..

canım henüz belli olmadı..11+3 te 2li test için gittim..ama bu haftalar bişi söylemek için çok erken dedi doktorum ve cinsiyetle ilgili bişi dmedi..en erken 3 hafta sonra gel dedi...ozmana kadar beklemedeyim anlayacağın....

ORKDM dr gıttım ama bebek gostermedı sırtını dondu dr da soyleme yanlısı degıldı doguda dr lar pek soylemezmıs bende dıyorum gostermedı herhalde kız olacak benım bebegım bakalım burda uc hamıle arkadasımız var onların bebeklerı benımkınden kucuk memleketlerını gıttler ogrenmıs hepsının bebegı kız artık bende pazartesı memlekete gıdıyorum orda ogrenırım

orkdm bişey soracam ateş düştüğü gün mü lişki yoksa düştükten sonraki gün mü ilişki oluyordu erkek bebek için?

dusup yukselise gectigi gun sanirimm mullberry sen bilirsin oyleydi dimi

sen hic bacak arasini goremedinmi cnmm bi cikinti falan yoksa kizdir
hayirlisi olsun insallah

dusup yukselise gectigi gun sanirimm mullberry sen bilirsin oyleydi dimi

sen hic bacak arasini goremedinmi cnmm bi cikinti falan yoksa kizdir
hayirlisi olsun insallah

ya ben gordum dr a dedım su pıpı mı dıe dr da dıo kucucuk bebgın pıpısını nerden gordun dıo bakmak ıstemıyor neyse artık saglıklı olsun da bebek

ya ben gordum dr a dedım su pıpı mı dıe dr da dıo kucucuk bebgın pıpısını nerden gordun dıo bakmak ıstemıyor neyse artık saglıklı olsun da bebek

bayaa bi cikinti gordunse erkektir beyaz renktemiydii
salak dr deseydinn kucucukmus o zaman agzi yuzu niye gorunuyoo heyy allahim yaaaa

bayaa bi cikinti gordunse erkektir beyaz renktemiydii
salak dr deseydinn kucucukmus o zaman agzi yuzu niye gorunuyoo heyy allahim yaaaa
hadı onu gectım ultrason cıktısını verdı gorsenın kapkara dedım bunda bebek gorunmuyor dıo nıe sen gorunsun mu ıstıyordun dıo ıyıce sınırım bozuldu oglene kdr agladım gozlerım sıs dolastım butun gun dusunun parmakları bıle bellı olmus artık bbebegın evt beyaz bır cıkıntıyda elını cabul tutsaydı gorecektı sonra sırtını dondu sonra ayaklarını ıcıne cektı sonra elektırık gıtmezmı neyse jenerator calıstı bı baktık kordonu almıs bu sefer de bacaklarının arasına o kadar sınırlendım kı dr a anlatamam hala sınırden mıdem agrıyor

ahh canim yaaa doguya dr gidenler kendilerini cihan padisahi zannediyorlar
bosver aldirma
heralde her anne babanin hakkii ve ilk heyecan niye gormek istemeyesin
hayret yaa bak bende sinirlendim
memlekete gidince guzel bi dr a git uzulme cnm dopplerede gir doyasiya bak kuzusuna

Hanimlar erkek bebek mevsimi geciyor artik hamile kalmaya baslamalisiniz
sicak havalrda genelde kiz bebekler dogar ben cok duydum bunu ve hatta benim kizlara sicak havada hamile kaldim
arastirmani koyun kenara bi liste tutun ve denemelere baslayin zamanidir
orkidem
teravet
mrm
suzan
hadi artik dualarinizla ise koyulun
ins tutar

sorma canım ya gıdecegız artık geldıgımde yazarım sıze ya da annemlere gıttıgımde vakıt bulursam

tam zamani valla bilen 11 haftada bilir bu doktorlarda ne bu tavir ya
insani delirtiyolar hamileler cinsiyet ogrenicek diye ultrasondan 1 gun once sabaha kadar uyumuyorlar bunu biliyormu acaba doktorlar?
2 kez ultrasona girdim 1 gun once hic uyumadim ultrasona girince ve cikinca her yerim esiyordu heyecandan bir anlayan olsa bunlari
Allah yardimciniz olsun

bu arada yeni hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum ins gonlunuzdeki bebislere kavusursunuz

Son düzenleme:
sorma canım ya gıdecegız artık geldıgımde yazarım sıze ya da annemlere gıttıgımde vakıt bulursam

beksuu sende bizim topiğe takılır olmuşsun artık temmuz annelerınden ben ve sevıl süreklı buradayız senıde görünce hoşuma gitti üzülme cnm tez zaamanda öğrenırsın inş.

beksuu sende bizim topiğe takılır olmuşsun artık temmuz annelerınden ben ve sevıl süreklı buradayız senıde görünce hoşuma gitti üzülme cnm tez zaamanda öğrenırsın inş.
canım degısık konuları okumayı severım ılgımı cekmıstı arastırmalar falan arada takılıyorum ınsallah ya catlıcam valla meraktan ama hep cevreden oldu benı kım gorse yok erkek yok erkek kım gorse ama hala devam edıyorlar sınırım bozuluyor o yuzden psıkolojım bozuldu

hayirlisi olsun cnm tebrik ederim fark etmez o zaman senin icin cinsiyeti ne olurssa olsun saglikli gelsin bebislerimiz
Ama pipisini gostermediyse bence kizdir gelincikde de gostermemisti
olabılır canım bende bugun uzunca bır sure agladıkdan sonra oyle dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…