Süper Anneler - 2011

haaaa cnm ben tanidikk falan dedin sandimmmolabilirya ama bende yakin goruyomm kendimi sana acaba ayni yerdeyiz ondanmiiiaslindaa burdaa herkese sicagimm icimizi dokuyoruzyaaa,rahatliyoruzz yanii

hahaaa anlamadin kizzz
sanki daha once bi dunya varmistaa yasammisiin gibii bu anlari demek istedimm ilahiii eylulll

cokk kararsizimmmmmm oluruna birakcam neyse o olcak sanirimm ama olmama taraftariydimm onceden

valla ben kesinliklee olucammmoburlerinde olmadimmm cunkii,bilemeyizz ama orkiss ben soyle dusunuyommm,hani bazilari orgazm olmadan iliskiyle erkek tuturuyorya,belki onlarin ph i yuksektir yada eslerinin spermleriinde y ler daha coktur ne bilimm,ben olmadigim zaman cok kuru oluyomm bence gercekten orgazm olunca ve yumurtlamayida yakalayinca tuturucazzzinssss

Allah razı olsunn bacımmm

Günaydın kızlarrr

bende dün dr gittim tekrar yumlara bakıldı yumlara diyorum çünkü 2 tane
dün sabah çatlatma iğnemi oldum kızlar , bu 3. iğne oluşum inşallah bu sefer son olur
ctesi tekrar çağırdı dr çatlayıp çatlamadığına bakacak

kandiliniz mübarek olsun mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah
dualarınızda unutmayın benide bu sefer inançlıyım baya inşallah olacakkkk

monodoks antibiyotik ya vajinada mantar yapabilir.yorumunuzu bekliyorum

çok iyi olur ikisi bir büyür.ama çok acele etme.gerçi senin okuluda ayrlaman lazım.benim için o sorun yok.ama ben ocak ayına çok adappteydim.şimdi tekrar aynı şeyler.doktora gitsemmi gitmesemmi yumurtacık kaç mm oldu filan.ama orgzm ihmal etme aklında bulunsun.istatistik yaptım bu konuda.:)))

orkisim ve terosum cok ugrastiniz Allah emegininzin karsiligini verir insallah.....bak bizede isik olacaksiniz.sizin yaptiginizi bizde yapcaz insallah.....orkis canim gulen yuzun az kalmis ,bosver kacma masraftan al bir suru koy gunde iki defa yap.yuzdun yuzdun kuyruguna geldin canim.sizin icin ve hamisler icin cok dua etcem bu gece.Allah yardinciniz olsun opuyorum hepinizi.....

rica ederim tatlım.. Rabbim senin de gönlündekini versin.. inşallah regl olmazsın..

aminnnnnnnnn
senin de kandilin mübarak olsun tatlım..
Rabbim gönlündekini versin

eylulcum cok saolasin cnmm ALLAH razi olsun

bu arada ben psci ve senin nickini gorunce dejavu oluyorum hayir olsun :44:

hayırdır inşallahhh

inşallah bu sefer olur yaaaa
Allahım emeklerini boşa vermesinnnnnn
ilşki ne zaman olucak peki?
yumurtalar ne alemde?

ne istatiği kız?

psci naber canım? adet tarihin ne zaman kaç gün kaldı hadi bakalım hayırlısı:) kaç dakika yattın bakalım sonrasında sağına mı yattın?

psci naber canım? adet tarihin ne zaman kaç gün kaldı hadi bakalım hayırlısı:) kaç dakika yattın bakalım sonrasında sağına mı yattın?

günaydın canım..
adet tarihim 15 şubat
daha çoook var
1,5 saat sağıma dönüp yattım
zaten yumurtam da sağdaydı
kız dua et bana
bazen umutsuzluğa düşüyorum olmadı diyorum
bazen yok Rabbim büyük oldu bebişimdiorum artık bilmiyorum
geçen sefer 2. ayımda hamile kaldım bu sefer ilk denemede olsa keşke
ama int de ilk deneme tutma oranı %20 dio o da çok az..
ya bu denemeler dr kontrolü çok stresli ben o yüzden hemen tutsun istiyorum
hayırlısı bakalım..
sen napıosun nasıl gidio hamişlikk

hmmm 12 gün var yani. 12 gün dediğin ne ki canım hemen geçer. daha ben dün gibi ilk kızıma hamile kaldığım günü hatırlıyorum. 4 yıl geçti bak....... benim yumoda sağdaydı. ben 20 dakka anca yatabildim. rabbim büyük bol bol dua et. ben yusuf suresine dün başladım perşembe mübarek gün diye. birazdan yine okuyacam. hergün 1 yusuf 1 yasin. toplam 1 saat olmuyor. sizler içinde hergün dua ediyorum canım merak etme. hamişlik iyi gidiyor teyzesi fındığım uslu uslu yatıyor şimdi ses etmiyor. bazen karnımda garip şeyler oluyor ama hemen geçiyor. karın kaslarım acıyor bazen. aman olsun sağ salim gelsin de. her ihtimale karşın progestan verdi doktor günde 2 kere alıyorum. bi de folic asite devam. dünden beri canım deli gibi kebap istiyoooooo:)))))) kızım da hep tatlı yemiştim. bunda farklı gibi. inşallah sağlıklı olsun da. salı günü gidecez doktora. inşallah keseyi görürüz.kızıma ne zaman sorsak offfff anne erkek olacak diyom yaaaaaa diyor:)))))))))))) rabbim kızımın dualarını kabul etsin.

ooooooyyy yerim ben o kızının bal dudaklarınııııııı
inşallah kızın kadar tatlı bir oğlun olur
canın kebap istiyosa git ye bi yerin şişmesin kız bu farklı galibaaa hadi inşallaaahhh
ben de bugün okuyucam biraz ibadet yapıcam Rabbim nasip ederse
hepimize dua edicem..
12 gün sana az gelio benm gözümde büyüyo
ama naptım bilio musun
haftaya tatile çıkıoz o arada gezmekten sanırım unuturum hamişliği
kayınvalidem aylar önce rüyasında ne görmüş bilio musun?
benle eşim yurtdışına tatile gitmişiz
bi dönmüşüzki kucağımızda kocaman ve çok güzel bir erkek çocuğu
kayınvalidem kızmış bu nasıl tatil ne çabuk çocuk oldu bi de büyüdü diye
geçen dio bi de tatil dönüşü bişiler olurmuş diye
ay hadi inşallah dedim

ilişki 36. saat dedi dr yani bu akşam
yumurtalarda büyümüştü işte cnm gayet iyi dedi 18mm civarındaydı ikiside
hayırlısı inşallah olur bu sefer dualarınızda olayım

haydi bakalım hayırlısı inşallah senin prens spermin elinde kupayla yumurtanın içinde oturuyordur:)))))))))))))

ilişki 36. saat dedi dr yani bu akşam
yumurtalarda büyümüştü işte cnm gayet iyi dedi 18mm civarındaydı ikiside
hayırlısı inşallah olur bu sefer dualarınızda olayım

ilşkin kandile denk geldi demek
ben korkuyodum benm gelicek diye senin gelmiş
gerçi sonradan araştırdım bi mahsuru yokmuş zaten
duanı et önce inanarak kalpten
ben de çok dua edicem sana
başarılar

haydi bakalım hayırlısı inşallah senin prens spermin elinde kupayla yumurtanın içinde oturuyordur:)))))))))))))

ya bu yorumların çok cici yaaa
otursun otursun
umarım ii anlaşırlar da
güzel bir yolculuk geçirirler beraber
sıkı sıkı da yapışsınlar duvara

düşünsene bir içerde oturmuş dışarda bekleyen spermlere nanik nanik yapıyormuş ay ne süper yaaaaa:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…