- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.761
dun cnm istemedi terosss bugunde istemiyooo stresten kurudumm bacimmmmm nere oluyo kuru kuru
yarin olsun artikk
haaaa cnm ben tanidikk falan dedin sandimmmolabilirya ama bende yakin goruyomm kendimi sana acaba ayni yerdeyiz ondanmiii aslindaa burdaa herkese sicagimm icimizi dokuyoruzyaaa,rahatliyoruzz yanii
kizlarrr yaa orgazmm olmayii dusunuyonuzmuuu,olursaa tabiii
cokk kararsizimmmmmm oluruna birakcam neyse o olcak sanirimm ama olmama taraftariydimm onceden
kızlar telaşınızı görüyor ve anlıyorum...ancak pek bilgim olmadığından yardımcı olamıyorum
bu da beni çok üzüyor..ancak dualarım hep sizlerle,yarın da ilk önce size dua edeceğim..
ben çok umutluyum,rabbim bukadar çalışmanın mükafatını verecek,
daha önce de örneklerini gördük çünkü...
rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn
tatlım zaten mülayim. benim demek istediğim kadınla ilgili bir hazırlık yapmıyor. sizin söylediğiniz hiç bir şeyden bahsetmedi. erkek diyeti var oda kayısı ye, hiç bir şeyi kısma dedi.çinko için gerekli değil diyor. aman neyse anlatamadım kendimi
ben sorsam monodoks gerek yok der mutlaka,
:))) evt valla benim durum vahim ..bu ay denemesemmi ne yapsam henüz kızım çok küçük 1,5 yaşında kararsızlık kötü birşey...ama martı kesin düşünürüm artık ...bu sefer de okulu düşünmem lazım izinler falan 2 ay öncesi ve sonrası hesaplamak aman hepsi sıkıntı .bende diyorumki biran önce yapayım elim alışmışken çoçuk bakmaya buda aradan çıksın ama herşey bizim hesapladığımız gibi gitmiyor demi neslicim ......
Yakin zamanda denicek arkadaslar teravet ve orkide Allah gonlunuze gore versin...Bebek haberi alan hamile arkadaslar sizleride tebrik ederim,saglikla kucaginiza alin gonlunuzdekileri ins...
Hepinize iii geceler.......Psci tekrar tesekkur ederim canim.Allahim seninde gonlunun muradini versin
Bu arada kızlar
Ben hala regl olmadım
Ne olur sizler de yarın dualarınız da beni de unutmayın
Ben bugün niyetliydim hepiniz için dua ettim
Yarında niyetli olacam inş.
Yine ederim ayrıca cuma toplantımız var
Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahh
HEPİNİZİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH
DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH
eylulcum cok saolasin cnmm ALLAH razi olsun
bu arada ben psci ve senin nickini gorunce dejavu oluyorum hayir olsun :44:
Günaydın kızlarrr
bende dün dr gittim tekrar yumlara bakıldı yumlara diyorum çünkü 2 tane
dün sabah çatlatma iğnemi oldum kızlar , bu 3. iğne oluşum inşallah bu sefer son olur
ctesi tekrar çağırdı dr çatlayıp çatlamadığına bakacak
kandiliniz mübarek olsun mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah
dualarınızda unutmayın benide bu sefer inançlıyım baya inşallah olacakkkk
çok iyi olur ikisi bir büyür.ama çok acele etme.gerçi senin okuluda ayrlaman lazım.benim için o sorun yok.ama ben ocak ayına çok adappteydim.şimdi tekrar aynı şeyler.doktora gitsemmi gitmesemmi yumurtacık kaç mm oldu filan.ama orgzm ihmal etme aklında bulunsun.istatistik yaptım bu konuda.:)))
psci naber canım? adet tarihin ne zaman kaç gün kaldı hadi bakalım hayırlısı:) kaç dakika yattın bakalım sonrasında sağına mı yattın?
günaydın canım..
adet tarihim 15 şubat
daha çoook var
1,5 saat sağıma dönüp yattım
zaten yumurtam da sağdaydı
kız dua et bana
bazen umutsuzluğa düşüyorum olmadı diyorum
bazen yok Rabbim büyük oldu bebişimdiorum artık bilmiyorum
geçen sefer 2. ayımda hamile kaldım bu sefer ilk denemede olsa keşke
ama int de ilk deneme tutma oranı %20 dio o da çok az..
ya bu denemeler dr kontrolü çok stresli ben o yüzden hemen tutsun istiyorum
hayırlısı bakalım..
sen napıosun nasıl gidio hamişlikk
hmmm 12 gün var yani. 12 gün dediğin ne ki canım hemen geçer. daha ben dün gibi ilk kızıma hamile kaldığım günü hatırlıyorum. 4 yıl geçti bak....... benim yumoda sağdaydı. ben 20 dakka anca yatabildim. rabbim büyük bol bol dua et. ben yusuf suresine dün başladım perşembe mübarek gün diye. birazdan yine okuyacam. hergün 1 yusuf 1 yasin. toplam 1 saat olmuyor. sizler içinde hergün dua ediyorum canım merak etme. hamişlik iyi gidiyor teyzesi fındığım uslu uslu yatıyor şimdi ses etmiyor. bazen karnımda garip şeyler oluyor ama hemen geçiyor. karın kaslarım acıyor bazen. aman olsun sağ salim gelsin de. her ihtimale karşın progestan verdi doktor günde 2 kere alıyorum. bi de folic asite devam. dünden beri canım deli gibi kebap istiyoooooo:)))))) kızım da hep tatlı yemiştim. bunda farklı gibi. inşallah sağlıklı olsun da. salı günü gidecez doktora. inşallah keseyi görürüz.kızıma ne zaman sorsak offfff anne erkek olacak diyom yaaaaaa diyor:)))))))))))) rabbim kızımın dualarını kabul etsin.
rica ederim tatlım.. Rabbim senin de gönlündekini versin.. inşallah regl olmazsın..
aminnnnnnnnn
senin de kandilin mübarak olsun tatlım..
Rabbim gönlündekini versin
hayırdır inşallahhh
inşallah bu sefer olur yaaaa
Allahım emeklerini boşa vermesinnnnnn
ilşki ne zaman olucak peki?
yumurtalar ne alemde?
ne istatiği kız?
ooooooyyy yerim ben o kızının bal dudaklarınııııııı
inşallah kızın kadar tatlı bir oğlun olur
canın kebap istiyosa git ye bi yerin şişmesin kızbu farklı galibaaa hadi inşallaaahhh
ben de bugün okuyucam biraz ibadet yapıcam Rabbim nasip ederse
hepimize dua edicem..
12 gün sana az gelio benm gözümde büyüyo
ama naptım bilio musun
haftaya tatile çıkıozo arada gezmekten sanırım unuturum hamişliği
kayınvalidem aylar önce rüyasında ne görmüş bilio musun?
benle eşim yurtdışına tatile gitmişiz
bi dönmüşüzki kucağımızda kocaman ve çok güzel bir erkek çocuğu
kayınvalidem kızmış bu nasıl tatil ne çabuk çocuk oldu bi de büyüdü diye
geçen dio bi de tatil dönüşü bişiler olurmuş diye
ay hadi inşallah dedim
ilişki 36. saat dedi dr yani bu akşam
yumurtalarda büyümüştü işte cnm gayet iyi dedi 18mm civarındaydı ikiside
hayırlısı inşallah olur bu sefer dualarınızda olayım
haydi bakalım hayırlısı inşallah senin prens spermin elinde kupayla yumurtanın içinde oturuyordur:)))))))))))))
ilşkin kandile denk geldi demek
ben korkuyodum benm gelicek diye senin gelmiş
gerçi sonradan araştırdım bi mahsuru yokmuş zaten
duanı et önce inanarak kalpten
ben de çok dua edicem sana
başarılar
ya bu yorumların çok cici yaaa
otursun otursun
umarım ii anlaşırlar da
güzel bir yolculuk geçirirler beraber
sıkı sıkı da yapışsınlar duvara
umut hayırlı olsun yumların cnm ıns kalırsın bu ay hamıs yumlerın sagdamı soldamıydı?ilişki 36. saat dedi dr yani bu akşam
yumurtalarda büyümüştü işte cnm gayet iyi dedi 18mm civarındaydı ikiside
hayırlısı inşallah olur bu sefer dualarınızda olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?