- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.801
merhaba kk nın en güzel hanımları..
KANDİLİNİZ ve CUMANIZ mübarek olsun. rabbim inşallah bu günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
estağrirullah estağfirullah estağfirullah
euzü billahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym elhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
ALLAHIM!
alemelere NUR diye gönderdiğin, henüz hiçbirşeyi yaratmadan onun ismini kendi esmanla arşa yazdığın,yarattıklarının en yücesi, gönüllerin gülü,sultanı HZ MUHAMMED MUSATAFA (sav)'in dünyaya teşrif edip insanlığı nuruyla aydınlattığı bu mübarek kutlu saadetli günün hürmetine,
O'nun yolundan gidecek O 'nun sünnetine uyacak O'nun gibi olmaya çalışacak, hayırlı uzun ömürlü sağlıklı iman dolu salih oğullar nasip eyle isteyenlere,bizlere.
ve O'nun kızları gibi nurlu sadık hayırlı uzun ömürlü iman dolu saliha kızlar nasip eyle isteyenlere...
amin bismillahirrahmanirrahiym velhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
KANDİLİNİZ ve CUMANIZ mübarek olsun. rabbim inşallah bu günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
euzü billahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym elhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
ALLAHIM!
alemelere NUR diye gönderdiğin, henüz hiçbirşeyi yaratmadan onun ismini kendi esmanla arşa yazdığın,yarattıklarının en yücesi, gönüllerin gülü,sultanı HZ MUHAMMED MUSATAFA (sav)'in dünyaya teşrif edip insanlığı nuruyla aydınlattığı bu mübarek kutlu saadetli günün hürmetine,
O'nun yolundan gidecek O 'nun sünnetine uyacak O'nun gibi olmaya çalışacak, hayırlı uzun ömürlü sağlıklı iman dolu salih oğullar nasip eyle isteyenlere,bizlere.
ve O'nun kızları gibi nurlu sadık hayırlı uzun ömürlü iman dolu saliha kızlar nasip eyle isteyenlere...
amin bismillahirrahmanirrahiym velhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
monodoks antibiyotik ya vajinada mantar yapabilir.yorumunuzu bekliyorum
ALLAHIM!
evet canım uzun bi aradan sonra nihayet geldi bebişim.inşallah allah gönlüme göre erir.ama önce sağlıklı olması ilk temennim.rabbimin taktiri tabiki...tam herşeyi eksiksiz yaptım diyemem.ama rabbimin dediği olacak sonunda bende ona boyun eğdim.bu mubarek gecede dualarımızı kabul etsin....sanada paşanada öpücükler...merhaba kızlar
her ne kadar yazmasamda emin olun arada okuyorum
sizleri merak ediyorum
öncelikle herkesin kandilini kutlarım
bu güzel günde tüm iyi dilekler kabul olsun
RABBİM evlat isteyene evlat
kız isteyene kız
erkek isteyenede hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah
bu arada mimozacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğru görüyorum sanırımmmmmmmmmm:)
bebişmi geliyooooooooooooo
çok sevindim hayırlı osun
RABBİM sana pipilini göndersin inşallahhhhhhhhhhhh
sizleri takipteyim sanmayın unuttum
sadece yazacak bişey bulamıyorum arada hatırınızı soruyorum işte
birde çocuklar tüm zamanımı harcıyo
ama aklım hep burdaaaa inananın
ALLAHA emanet olun
herkese selam
canlarimm yol arkadaslarim sirdaslarim
hepinizin kandilini kutluyorummmmmmm
hepinize ama hepinizee duaciyimmmm
bu arada test yaptim negatiff terosssss silik cizgi bile yokk ben yumurtladim ve bittii bence
yok kız 29 gün sürerse sen 15-16-17. günler civarı yumurtlayacan hele bekle.
arkadaşlşar hepinizin kandili mubarek olsun.allah peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin inşallah.dualarınızda beni ve gebe arkadaşlamızıda unutmayın.ve gebe olan arkadaşlarda diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda önce sağlıklı sıhhatli shayırlı evlatlar nasip etmesini temenni edelim...
bu arada kızlar yeni gebeler ve tüm gebe arkadaşlar ilk sayfaya cetvel yapıcam.kim ne uyguladı son satı ve diğer eklemek istediği bilgileri ve istediği cinsiyeti yazarsa ilk sayfaya yazıcam.çok karışıklık var.kim hamile kim ne yaptı karman çorman....bana yazın özelden...hepinizi ekleyelim lütfen
çikolata bisküvi kokusu beniçıldırtıyor kızlar...soğan ve sigarada....
ama salatalık domates zeytin peynir ve soğuk su bayılıyorum valla...
kızımdavişne suyuna çok düşkündüm.ama ondada pek tatlı sevmezdim.yoksa budamı kıziçimden erkek geçiyor hep ama belli olmaz kafayı ne yesemle bozdum ondanmı acaba
kebap istiyorsa erkek geliyor kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhmmm 12 gün var yani. 12 gün dediğin ne ki canım hemen geçer. daha ben dün gibi ilk kızıma hamile kaldığım günü hatırlıyorum. 4 yıl geçti bak....... benim yumoda sağdaydı. ben 20 dakka anca yatabildim. rabbim büyük bol bol dua et. ben yusuf suresine dün başladım perşembe mübarek gün diye. birazdan yine okuyacam. hergün 1 yusuf 1 yasin. toplam 1 saat olmuyor. sizler içinde hergün dua ediyorum canım merak etme. hamişlik iyi gidiyor teyzesi fındığım uslu uslu yatıyor şimdi ses etmiyor. bazen karnımda garip şeyler oluyor ama hemen geçiyor. karın kaslarım acıyor bazen. aman olsun sağ salim gelsin de. her ihtimale karşın progestan verdi doktor günde 2 kere alıyorum. bi de folic asite devam. dünden beri canım deli gibi kebap istiyoooooo:)))))) kızım da hep tatlı yemiştim. bunda farklı gibi. inşallah sağlıklı olsun da. salı günü gidecez doktora. inşallah keseyi görürüz.kızıma ne zaman sorsak offfff anne erkek olacak diyom yaaaaaa diyor:)))))))))))) rabbim kızımın dualarını kabul etsin.
ALLAHIM!
merhaba kızlar
her ne kadar yazmasamda emin olun arada okuyorum
sizleri merak ediyorum
öncelikle herkesin kandilini kutlarım
bu güzel günde tüm iyi dilekler kabul olsun
RABBİM evlat isteyene evlat
kız isteyene kız
erkek isteyenede hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah
bu arada mimozacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğru görüyorum sanırımmmmmmmmmm:)
bebişmi geliyooooooooooooo
çok sevindim hayırlı osun
RABBİM sana pipilini göndersin inşallahhhhhhhhhhhh
sizleri takipteyim sanmayın unuttum
sadece yazacak bişey bulamıyorum arada hatırınızı soruyorum işte
birde çocuklar tüm zamanımı harcıyo
ama aklım hep burdaaaa inananın
ALLAHA emanet olun
herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?