- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.781
düşünsene bir içerde oturmuş dışarda bekleyen spermlere nanik nanik yapıyormuş ay ne süper yaaaaa:))))))
hmmm 12 gün var yani. 12 gün dediğin ne ki canım hemen geçer. daha ben dün gibi ilk kızıma hamile kaldığım günü hatırlıyorum. 4 yıl geçti bak....... benim yumoda sağdaydı. ben 20 dakka anca yatabildim. rabbim büyük bol bol dua et. ben yusuf suresine dün başladım perşembe mübarek gün diye. birazdan yine okuyacam. hergün 1 yusuf 1 yasin. toplam 1 saat olmuyor. sizler içinde hergün dua ediyorum canım merak etme. hamişlik iyi gidiyor teyzesi fındığım uslu uslu yatıyor şimdi ses etmiyor. bazen karnımda garip şeyler oluyor ama hemen geçiyor. karın kaslarım acıyor bazen. aman olsun sağ salim gelsin de. her ihtimale karşın progestan verdi doktor günde 2 kere alıyorum. bi de folic asite devam. dünden beri canım deli gibi kebap istiyoooooo:)))))) kızım da hep tatlı yemiştim. bunda farklı gibi. inşallah sağlıklı olsun da. salı günü gidecez doktora. inşallah keseyi görürüz.kızıma ne zaman sorsak offfff anne erkek olacak diyom yaaaaaa diyor:)))))))))))) rabbim kızımın dualarını kabul etsin.
ilşkin kandile denk geldi demek
ben korkuyodum benm gelicek diye senin gelmiş
gerçi sonradan araştırdım bi mahsuru yokmuş zaten
duanı et önce inanarak kalpten
ben de çok dua edicem sana
başarılar
ya bu yorumların çok cici yaaa
otursun otursun
umarım ii anlaşırlar da
güzel bir yolculuk geçirirler beraber
sıkı sıkı da yapışsınlar duvara
umut hayırlı olsun yumların cnm ıns kalırsın bu ay hamıs yumlerın sagdamı soldamıydı?
sorma canım ilk kez kandilde ilişkim olacak bunca yıldır
ama dediğin gibi bende araştırdım sakıncası yokmuş
duan için allah razı olsun cnm
cnm sağda dedi ama ben inanmıyorum sağ sola , dün hastanede beklerken bi kadınla konuştum sağ yumu yokmuş soldan 2 kız 1 oğlu varmış
canım sen kimsin eskilerden ????
haklısın ewet olanda var sol yumla oglu neyse hersey kalbınce olsun tatlım.
kız ben sana ne kadar dıyecem ben calısıyordum ama gızlı gızlı okuyodum sızı uyelıgım yokdu su an ısı bıraktım rah rahat okuyorum tekrar baslayasıya kadar daha bu super annelerden sonra uye oldum
aa hıc dıkkat etmedım ama senın yazını okudugumda hep umut dıyonya oyuzden beynımde kalmıs tatlım:) yok cnm ne kusuru ıns kandıl gecesı ıstedıgıne naıl olursun tatlım.ne bilim umut diyince
bi arkadaş var eskilerden sana çok benzetiyorum hiç haber alamadım ondan bu yüzden canım kusura bakma
hayırlısı canım dua et benim için
aa hıc dıkkat etmedım ama senın yazını okudugumda hep umut dıyonya oyuzden beynımde kalmıs tatlım:) yok cnm ne kusuru ıns kandıl gecesı ıstedıgıne naıl olursun tatlım.
egeada benimde canım hep acı istyo.bende kızımda hep tatlı yemiştim.inşallah oğluşlarımız yoldadır.bende perşembe gidicem kese için.
olanlar olmayanlar orgz ve cinsiyetleri.olanların genelde erkek.anlayın işterica ederim tatlım.. Rabbim senin de gönlündekini versin.. Inşallah regl olmazsın..
Aminnnnnnnnn
senin de kandilin mübarak olsun tatlım..
Rabbim gönlündekini versin
hayırdır inşallahhh
Inşallah bu sefer olur yaaaa
allahım emeklerini boşa vermesinnnnnn
ilşki ne zaman olucak peki?
Yumurtalar ne alemde?
Ne istatiği kız?
merhaba kk nın en güzel hanımları..
KANDİLİNİZ ve CUMANIZ mübarek olsun. rabbim inşallah bu günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
estağrirullah estağfirullah estağfirullah
euzü billahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym elhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
ALLAHIM!
alemelere NUR diye gönderdiğin, henüz hiçbirşeyi yaratmadan onun ismini kendi esmanla arşa yazdığın,yarattıklarının en yücesi, gönüllerin gülü,sultanı HZ MUHAMMED MUSATAFA (sav)'in dünyaya teşrif edip insanlığı nuruyla aydınlattığı bu mübarek kutlu saadetli günün hürmetine,
O'nun yolundan gidecek O 'nun sünnetine uyacak O'nun gibi olmaya çalışacak, hayırlı uzun ömürlü sağlıklı iman dolu salih oğullar nasip eyle isteyenlere,bizlere.
ve O'nun kızları gibi nurlu sadık hayırlı uzun ömürlü iman dolu saliha kızlar nasip eyle isteyenlere...
amin bismillahirrahmanirrahiym velhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
nurummm bu ne güzel dua..
Rabbim dualarımızı kabul etsin
kandilimiz mübarek olsun
bu geceyi ii değerlendirelim
KANDİLİNİZ ve CUMANIZ mübarek olsun. rabbim inşallah bu günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
euzü billahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym elhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
ALLAHIM!
alemelere NUR diye gönderdiğin, henüz hiçbirşeyi yaratmadan onun ismini kendi esmanla arşa yazdığın,yarattıklarının en yücesi, gönüllerin gülü,sultanı HZ MUHAMMED MUSATAFA (sav)'in dünyaya teşrif edip insanlığı nuruyla aydınlattığı bu mübarek kutlu saadetli günün hürmetine,
O'nun yolundan gidecek O 'nun sünnetine uyacak O'nun gibi olmaya çalışacak, hayırlı uzun ömürlü sağlıklı iman dolu salih oğullar nasip eyle isteyenlere,bizlere.
ve O'nun kızları gibi nurlu sadık hayırlı uzun ömürlü iman dolu saliha kızlar nasip eyle isteyenlere...
amin bismillahirrahmanirrahiym velhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlim yaptim ozel msj atamadim kusura bakma 10 dakika dolmamamis guzelim insAllah ugurlu gelir guzelim bnmmm
selametle kalin isnAllah
ALLAHIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?