Süper Anneler - 2011

egeada benimde canım hep acı istyo.bende kızımda hep tatlı yemiştim.inşallah oğluşlarımız yoldadır.bende perşembe gidicem kese için.

sorma canım ilk kez kandilde ilişkim olacak bunca yıldır
ama dediğin gibi bende araştırdım sakıncası yokmuş
duan için allah razı olsun cnm

umut hayırlı olsun yumların cnm ıns kalırsın bu ay hamıs yumlerın sagdamı soldamıydı?

cnm sağda dedi ama ben inanmıyorum sağ sola , dün hastanede beklerken bi kadınla konuştum sağ yumu yokmuş soldan 2 kız 1 oğlu varmış

canım sen kimsin eskilerden ????

haklısın ewet olanda var sol yumla oglu neyse hersey kalbınce olsun tatlım.

kız ben sana ne kadar dıyecem ben calısıyordum ama gızlı gızlı okuyodum sızı uyelıgım yokdu su an ısı bıraktım rah rahat okuyorum tekrar baslayasıya kadar daha bu super annelerden sonra uye oldum

ne bilim umut diyince
bi arkadaş var eskilerden sana çok benzetiyorum hiç haber alamadım ondan bu yüzden canım kusura bakma
hayırlısı canım dua et benim için

ne bilim umut diyince
bi arkadaş var eskilerden sana çok benzetiyorum hiç haber alamadım ondan bu yüzden canım kusura bakma
hayırlısı canım dua et benim için
aa hıc dıkkat etmedım ama senın yazını okudugumda hep umut dıyonya oyuzden beynımde kalmıs tatlım:) yok cnm ne kusuru ıns kandıl gecesı ıstedıgıne naıl olursun tatlım.

olanlar olmayanlar orgz ve cinsiyetleri.olanların genelde erkek.anlayın işte

bütün süper annelerin kandili mübarek olsun
bu güzel gün hatırına gönlünüzdeki her dileginiz gerçekleşsin işallah(aminn)

merhaba kk nın en güzel hanımları..
KANDİLİNİZ ve CUMANIZ mübarek olsun. rabbim inşallah bu günün hürmetine dualarımızı kabul eder.

estağrirullah estağfirullah estağfirullah
euzü billahimineşşeydanirraciym bismillahirrahmanirrahiym elhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain
ALLAHIM!
alemelere NUR diye gönderdiğin, henüz hiçbirşeyi yaratmadan onun ismini kendi esmanla arşa yazdığın,yarattıklarının en yücesi, gönüllerin gülü,sultanı HZ MUHAMMED MUSATAFA (sav)'in dünyaya teşrif edip insanlığı nuruyla aydınlattığı bu mübarek kutlu saadetli günün hürmetine,
O'nun yolundan gidecek O 'nun sünnetine uyacak O'nun gibi olmaya çalışacak, hayırlı uzun ömürlü sağlıklı iman dolu salih oğullar nasip eyle isteyenlere,bizlere.
ve O'nun kızları gibi nurlu sadık hayırlı uzun ömürlü iman dolu saliha kızlar nasip eyle isteyenlere...
amin bismillahirrahmanirrahiym velhamdülillahi rabbül alemiyn vesselatü vesselamü ala resulüna MUHAMMEDin ve ala alihi vessahbihi ecmain

nurummm bu ne güzel dua..
Rabbim dualarımızı kabul etsin
kandilimiz mübarek olsun
bu geceyi ii değerlendirelim

nurummm bu ne güzel dua..
Rabbim dualarımızı kabul etsin
kandilimiz mübarek olsun
bu geceyi ii değerlendirelim

Canlarim benim hepinizin mevlid kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul eglesin insAllah
Kiz isteyene kizini versin insAllah
oglan isteyene oglunu versin insAllah

saglikli sihatli insAllah
Banada dua edin kizlar isterseniz tabikii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlim yaptim ozel msj atamadim kusura bakma 10 dakika dolmamamis guzelim insAllah ugurlu gelir guzelim bnmmm
selametle kalin isnAllah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlim yaptim ozel msj atamadim kusura bakma 10 dakika dolmamamis guzelim insAllah ugurlu gelir guzelim bnmmm
selametle kalin isnAllah

inşallah ablam çok yakıştı mavişler mesjıma
dedğin gibi hep mavi kalır inşallah..
bana da dua et ablamm Allah a emanet ol

amin cnm amin eline diline sağlıkkkk

"Ey Allah'ın Peygamberi! Sen Allah'ın insanlık için seçtiği son elçisin.
Sana ve tebliğ ettiğin çağları kuşatıcı ilahi kanunlara inanıyoruz.
Seni hayatımızın rehberi, cennet yolunun öncüsü biliyoruz. Salât ve selam sana olsun."

Resûlullah (sav) Efendimizi anmak, O'na olan sevgimizi ve bağlılığımızı belli etmek demektir.
O'nu sevmek ise sünnetine uymaktır.Biliyoruz ki Sözden ibaret olan sevginin kıymeti yoktur.
Çünkü,Sevgi fedakârlık ister...Mevlid kandilimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyor,
bu kutsi gecenin bizlerin sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin hayatını,
örnek şahsiyetini ve öğretisini daha yakından tanımaya ve öğrendiklerimizi
hayatlarımıza aktarmaya vesile olmasını dua ve niyaz ediyorum....

Son düzenleme:
Kandiliniz mübarek olsun kızlar Allah bütün dualarınızı kabul etsin.Gönlünüzden geçeni kaRnınıza kondursun inşallah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…