- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.861
selam kızlar..bende dun namazımı kılıp hepınımze duamı yaptım.nicklerını bıldıklerımı tek tek sonrada toplu duamı ettım..rabbım kabul etsın.herkesın yuzunu guldursun ınşallh..ben dayanamıyorum bu istegım deli edıyo beı..sanırım seneye bende deneyecegım istersen kocam istemesın.2.yı buyuten 3 yude buyutur..rabbimin diledigi olacak elbet.çok hevesim var gecen dugunde komşu ogluna gömlek kravat takmış.kimi papyon..ne hevesim var benımde şunları boyle gıyındırmeyerabbim herkesin yuzunu guldursun.yalnız teravet gıbı benımde çok şuphem var şu sperm hareketlılıgınden.ne yapacagım allahım benim koca gıdıp sperm testı bıle vermez artık..
canım benim eşim istemiyor üçüncüyü 2 kız yeter diyo ama ben sevgili gurbetimden teyit ettiğim bi kaç yöntem deneyecem illegal bu yüzden spermisid içermeyen bi prezervatif markası bile buldum ...kadın istedikten sonra erkeğe söz söylemek düşmez bence nasıl oldu diye sorarsa direk söyleyecem yüzüne böle böle yaptım diye
suzam361 kız sen beni tekıloyon.rabbım sanada nasıp etsın.senınde nıckını unutmadım:)) acele etme bence..tabı çok bekleme yaş gecmesın ama herşeyıde yapmaya calış bu sefer bak bunlar bızım son şansımız( off..benım kkocamda ıstemıyo çocuk ama benımkı gene kız olur korkusuyla yanaşmıyo..senınkının tabı oglu var nıye ıstesın (
sagol canım.inşallh amın amın..herkesın ıstegı olusn ınşallh..bundan sonra daha sık gelmeye calışacagım..benım kuçuk fırsat vermıyohıç.bıde pc cocukların odasında .çok zor oluyo ofsağol canım Allah razı olsun beklesem beklesem hazirana kadar beklerim daha fazla olmaz canım benimkide kız olacak diye istemiyor zaten ama biliyorum onun içinde de hep ukte kalacak belki bana kızacak içten içe ama napalım İşallah 3.lerimiz erkek olur canım
hadi bakalım.rabbım dıledıgını versın..sendemi takke deleceksın
suzam361 kız sen beni tekıloyon.rabbım sanada nasıp etsın.senınde nıckını unutmadım:)) acele etme bence..tabı çok bekleme yaş gecmesın ama herşeyıde yapmaya calış bu sefer bak bunlar bızım son şansımız( off..benım kkocamda ıstemıyo çocuk ama benımkı gene kız olur korkusuyla yanaşmıyo..senınkının tabı oglu var nıye ıstesın (
yok ben daha marjinal bi şeyler düşünüyorum yumurta akı falan da olacak takke delinirse benimki anlar diye vazgeçtim
beni unuttunmu yoksaaaa
beni unuttunmu yoksaaaa
unutulurmusun kız sen unutmamıştır bende unutmadım canım valla sen dene arkandan ben gelecem işallah bir tek egeada ile esemetekin ne istediğini bilmediğimden gönlündekileri ver dedim aslında liste şart bize bazen kim ne istiyor hamile mi değilmi unutuyoruz...
günaydınnnnn
bende denememi akşam yaptım 37. saaatte inşallah bu son olur inşallah tutarrrrrrrrrrrr
bende isterim Rabbim den inş. hemde çokkkkkkgünaydın herkese.
ayyyy allah bana da ikiz versin
biri ız biri erkek olsun çok istiyorum.
canım hayırlısı olsun hakkında.
inşallah bebiş seninledir.
iğneden sonra 30. saatteyim.
hiç akıntım yok acayip kuruyum.
hiçbir yumurtlama belirtisi yok.
iğneden sonra 30. saatteyim.
hiç akıntım yok acayip kuruyum.
hiçbir yumurtlama belirtisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?