- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.881
monitör ve gülen yüz ne diyor?
TEROŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BENİMDE HİÇ AKINTIM OLMADIIIIIII.yani iğne olduğum zaman.ama gebe kaldığım ay bi akıntım olduki..iki üç yumurta halt etmişti, yani o kadar:))))
saatin dolunca yap sen bacım...
monitör bugün 3. seviyeye geçti. bu gece veya yarın gündüz yumurtlama olacak demek.
dün 17,45 te gülenyüz negatifti. gece 02 de pozitif oldu. ama iğnenin etkisiyle mi pozitif çıkıyo acaba?
üstelik teroşcum bak iğne kullanmak monitorde yanlış sonuş verir.klavuzunu okumadınmııııııı
hcg iğneleri yanıltır diye özellikle yazıyordu benim gülenyüzün klavuzu.saatini bekle ya bismillah de.zaten ilk denemede tutarsa çok şaşırırım valla
üstelik teroşcum bak iğne kullanmak monitorde yanlış sonuş verir.klavuzunu okumadınmııııııı
hcg iğneleri yanıltır diye özellikle yazıyordu benim gülenyüzün klavuzu.saatini bekle ya bismillah de.zaten ilk denemede tutarsa çok şaşırırım valla
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iğne yanıltır mı?
Haklısın aslında. doğal olamayacaj bişey müdahele olunca
O zaman monitör ve gülenyüze bakmayacaz
36.saatten sonra olsun ilişki
36.saat ve sabah karşı birkez daha :))))) eşin ne diyecek bilemem ama :)))
Teroşşşşşşşşşşşşşşşş
Bu ay gebe kalamazsan ki inş. kalırsın
Gelecek aya lütfen doğal olsun herşeyyyyyyyyyyyyyyyy
Yukarda yazmışsın Teroş
36 ve 40 uydundur bence de canooooooooooooooooooo
Selam kizlar nasilsiniz? Kizlar acaip kasik agrim ve bel agrim var bugün bugun tam 5 haftalik oldu bebisim sizce normal mi kizimda hic bole olmamisti korkuyorum
Selam kizlar nasilsiniz? Kizlar acaip kasik agrim ve bel agrim var bugün bugun tam 5 haftalik oldu bebisim sizce normal mi kizimda hic bole olmamisti korkuyorum
niye senin msn açık değil?
psci nerede orkiş neredeee?
bu hepinizeeee
teravettt gece boyu testmi yaptin anam
nasil anladin peki deisiklikler varmiydi
benim test negatif bugun yapmadim
atesim ayni akintida yok kuruyum
sanirim yumurtlama olmadi yada olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?