- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.901
bu arada kılar bugün bişey öğrendim.alt komşumun 3 oğlu var.hamile olduğumu söyledim ona.bana dediki sabah namazından sonra kıbleye dön,sağ elinle karnını ovalayarak "Muhammed Muhammed illa Muhammed illa Muhammed" söyle dedi.niye dedim erkek olsun diye dedi.ben yapıcam inşallah kabul olur.
canım seni nihayet gördüm,neredesin sen bakiiiiim,hiç gelmez oldun
anlat bakalım neler yapıyorsun,diyet,takviye...ne zaman deneme yapacaksın
teroş senin yumurtan erken çatlıyor 30-34 arası olsun bence
bence hemen bu ay olacak
seninde orkdninde
merhaba kizlar,
bende dün gece hepimiz icin du attim insallah kabul olur,..
Bennur ben iki gündür gülen yüz yapiyorum negativ dün cok agrim oldu ama sonuc negativ, iki gün yaptik tek arka arkaya, bu kezde tutmazsa bidahaki aya daha fazla yapiyim diyorum, gülen yüz yaparim cikmadikcana iliskiye girerim.. ne dersin???
eczaneden cay ismarladim, cok igrenc ya, ama icicem napiyim...of ya...
gurbetgüzeli ve emreemirim size bişey sorucam
böyle yöntemlere kafayı takıoz yaaa
günah mı kızlar?
kız bernur neden teravete sabaha karşı da ilşki olsun dedin
tek ilşki olmayacak mıydı
teravet bence 36. saat olsun ilşki kafanı hiç karıştırma
erkek bebek için deneyenler hep 36 da denedi geçmişte
daha öncesini deneme
diyelim ki 30 da denedin
ve o anda çatladı
spermler 1 saat sonra ulaşıo etti sana 31
36. saat yapsan 5 saattir çatlamış oluyo ki çatlamışsaaaa
yine kardasın.. +12 ye geçmiosun
36 dan sonra çatlayacagına inanmıyorum
37 de çatlasa bile kardasın
36 da dene diyorum
karışık yazdım ama sen beni anladın dmi?
niye günah olsun ki canım....bunlar gayet ilmi şeyler,araştırıyoruz,öğreniyoruz,
elimizden geleni yapıp takdiri rabbime bırakıyoruz..bunlar sadece vesileler,
bize düşen vesileleri yapıp fiili duamızı gerçekleştirdikten sonra kavli duamızı etmek...
asıl sakıncalı olan hiçbirşey yapmayıp,bana neden vermedin diye isyan etmek değil mi...
"alnımıza zaten yazılmış" ifadesi bir müslümana yakışmayan bir ifadedir,
rabbim bazı şeyleri önceden yazdığı için ben öyle yaşamıyorum
benim nasıl yaşayıp,neler yapacağımı ezeli ilmi ile rabbim önceden bilmiş ve onun için öyle yazmış
yani tercihlerimle kaderime yön veren benim...ben iki oğlumu da hiçbir şey bilmeden doğurmuşum,
tam yumurtlama günümde hamile kalmışım,keçi boynuzu,incir vs...sonra da tutmuşum niye kız olmadı
diye yakınmışım,halbuki vesilelerden hiçbirini yapmadan,fiili duamı yapmadan herşeyi ondan beklemişim
fakat bugün pek çok şeyi öğrendim,yanlışlarımı gördüm,yapmam gerekenleri biliyorum
tabiiii bunları gerçekleştirmeme rağmen bir oğlum daha olsa vicdanen rahat olurum
çünkü payıma düşeni ben yaptım demekki rabbim bunu hayırlı gördü der susarım...
çünkü başımıza gelen bazı şeyler, bütün yapmamız gereken herşeyi yapmamıza rağmen olmuyorsa
o kulun imtihanıdır,artık söylenecek hiçbir şey yoktur..işte tevekkül dediğimiz şey budur
niye günah olsun ki canım....bunlar gayet ilmi şeyler,araştırıyoruz,öğreniyoruz,
elimizden geleni yapıp takdiri rabbime bırakıyoruz..bunlar sadece vesileler,
bize düşen vesileleri yapıp fiili duamızı gerçekleştirdikten sonra kavli duamızı etmek...
asıl sakıncalı olan hiçbirşey yapmayıp,bana neden vermedin diye isyan etmek değil mi...
"alnımıza zaten yazılmış" ifadesi bir müslümana yakışmayan bir ifadedir,
rabbim bazı şeyleri önceden yazdığı için ben öyle yaşamıyorum
benim nasıl yaşayıp,neler yapacağımı ezeli ilmi ile rabbim önceden bilmiş ve onun için öyle yazmış
yani tercihlerimle kaderime yön veren benim...ben iki oğlumu da hiçbir şey bilmeden doğurmuşum,
tam yumurtlama günümde hamile kalmışım,keçi boynuzu,incir vs...sonra da tutmuşum niye kız olmadı
diye yakınmışım,halbuki vesilelerden hiçbirini yapmadan,fiili duamı yapmadan herşeyi ondan beklemişim
fakat bugün pek çok şeyi öğrendim,yanlışlarımı gördüm,yapmam gerekenleri biliyorum
tabiiii bunları gerçekleştirmeme rağmen bir oğlum daha olsa vicdanen rahat olurum
çünkü payıma düşeni ben yaptım demekki rabbim bunu hayırlı gördü der susarım...
çünkü başımıza gelen bazı şeyler, bütün yapmamız gereken herşeyi yapmamıza rağmen olmuyorsa
o kulun imtihanıdır,artık söylenecek hiçbir şey yoktur..işte tevekkül dediğimiz şey budur
anladım bacısı. antibiyotikten sonraki siklus hep kuru mu oluyo acaba.
21.30 da akıntım geldi 5 cm kadar sündü ancak?
inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin
inşallah gelincik gibi mutlu haberi verirsin bize..
ne çayı ısmarladın
keşke daha çok deneseydin kız
zor mu geldi
YAPTIKLARIMIZ GUNAH DEGIL SONUCU ALLAHA cc BIRAKIP TEVEKKUL ETMEKgurbetgüzeli ve emreemirim size bişey sorucam
böyle yöntemlere kafayı takıoz yaaa
günah mı kızlar?
insallah canim, cümlemize....
alman sayfasindan biri verdi, 6 cesit otmu neydi iste gramindan gramina yazdi ismarladim, kizi olmus onun arkadasida icmis onunda kizi olmus...artik caydanmi bilemiyorum, bu cayin tarifini gene bi yerde okudum ama farkli gramlarla cocuk isteyenler icin.....
erken yumurtlarim sandim gene, cok düzensiz ya adetim, gecen seferi 15 gün yumurtladim bu kez erken yumurtlarim sandim agrimdan dolayi, bide monitor 2 cizgi gösterince, dün esim yanasti ama ben kactim
adetim hic düzene girmedi, atillanin dogumundan beri hapda kullanmadim, esim hep korundu, ama sonuc gene ayni, hemen hamile kalamadim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?