Süper Anneler - 2011

bu arada kılar bugün bişey öğrendim.alt komşumun 3 oğlu var.hamile olduğumu söyledim ona.bana dediki sabah namazından sonra kıbleye dön,sağ elinle karnını ovalayarak "Muhammed Muhammed illa Muhammed illa Muhammed" söyle dedi.niye dedim erkek olsun diye dedi.ben yapıcam inşallah kabul olur.

karnındakinin ismini muhammed koydum demeliymiş eşin
elini göbeğine koyarak
bunu da yap canım..
ben de dua ediyorum
kulagına ezanla muhammed ismini okumayı nasip et diye

Son düzenleme:
canım seni nihayet gördüm,neredesin sen bakiiiiim,hiç gelmez oldun
anlat bakalım neler yapıyorsun,diyet,takviye...ne zaman deneme yapacaksın

selam canım buralardayım acele okuyup çıkıyorum..Malum tatil çocuklardan fırsat kalmıyor pc ye...hiç bir şey yapmadım daha niyeyse içimden gelmiyo yaparsamda takviye düşünmüyorum aldığım 1 ağrı kesici bile silikusu çok etkiliyor (ve boş gebelikte takviye kullanmıştım eşimle bu sefer kullanmam)sadece difirizde kızılcık ve aldığım 5 kavanoz kızılcık marmelatını kullanmayı düşünüyorum..Bide sadece aspirin kullanıcam..bio,yorumcu ve kameri çin takvimiin verdiği günleri denk getirmeye çalışıcam Nsan sonrası düşünüyorum benim sıpalar kış ekimi...bunu baharda ekelim bakalım ne çıkacak....:)

merhaba kizlar,

bende dün gece hepimiz icin du attim insallah kabul olur,..

Bennur ben iki gündür gülen yüz yapiyorum negativ dün cok agrim oldu ama sonuc negativ, iki gün yaptik tek arka arkaya, bu kezde tutmazsa bidahaki aya daha fazla yapiyim diyorum, gülen yüz yaparim cikmadikcana iliskiye girerim.. ne dersin???

eczaneden cay ismarladim, cok igrenc ya, ama icicem napiyim...of ya...

inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin
inşallah gelincik gibi mutlu haberi verirsin bize..
ne çayı ısmarladın
keşke daha çok deneseydin kız
zor mu geldi

gurbetgüzeli ve emreemirim size bişey sorucam
böyle yöntemlere kafayı takıoz yaaa
günah mı kızlar?

niye günah olsun ki canım....bunlar gayet ilmi şeyler,araştırıyoruz,öğreniyoruz,
elimizden geleni yapıp takdiri rabbime bırakıyoruz..bunlar sadece vesileler,
bize düşen vesileleri yapıp fiili duamızı gerçekleştirdikten sonra kavli duamızı etmek...
asıl sakıncalı olan hiçbirşey yapmayıp,bana neden vermedin diye isyan etmek değil mi...
"alnımıza zaten yazılmış" ifadesi bir müslümana yakışmayan bir ifadedir,
rabbim bazı şeyleri önceden yazdığı için ben öyle yaşamıyorum
benim nasıl yaşayıp,neler yapacağımı ezeli ilmi ile rabbim önceden bilmiş ve onun için öyle yazmış
yani tercihlerimle kaderime yön veren benim...ben iki oğlumu da hiçbir şey bilmeden doğurmuşum,
tam yumurtlama günümde hamile kalmışım,keçi boynuzu,incir vs...sonra da tutmuşum niye kız olmadı
diye yakınmışım,halbuki vesilelerden hiçbirini yapmadan,fiili duamı yapmadan herşeyi ondan beklemişim
fakat bugün pek çok şeyi öğrendim,yanlışlarımı gördüm,yapmam gerekenleri biliyorum
tabiiii bunları gerçekleştirmeme rağmen bir oğlum daha olsa vicdanen rahat olurum
çünkü payıma düşeni ben yaptım demekki rabbim bunu hayırlı gördü der susarım...
çünkü başımıza gelen bazı şeyler, bütün yapmamız gereken herşeyi yapmamıza rağmen olmuyorsa
o kulun imtihanıdır,artık söylenecek hiçbir şey yoktur..işte tevekkül dediğimiz şey budur

anladım bacısı. antibiyotikten sonraki siklus hep kuru mu oluyo acaba.
21.30 da akıntım geldi 5 cm kadar sündü ancak?

ay canım benm nasıl güzel yazmışssın yaaa
kocam beynimi yiyodu yumurta takibi yaptırıyorum diye
günaha girioruz Rabbimin nasip etmesidir çocuk işi dua edelim sadece diodu
ben de hem duamızı edelim hem de tıptan yararlanalım diodum
az önce çağırdım senin mesajını okudum hiç sesi çıkmadı etkilendi..
düşüncelerimi yazmışsın aynen böyle hissediyor ve inanıyordum
çok ama çok teşekkür ederim
Allah senden razı olsun..
bir soru daha sorucam sana
ben dua ederken Rabbim evladıma ezan sesiyle beraber adına muhammed okumayı nasip et diorum
hani öyle bir dua varmış ya sen bana erkek evlat ver adınımuhammed koyayım dersen Allah erkek nasip edermiş
ben çocuğumun adını mehmet koymayı düşünüyorum..
muhammed ismini de kulağına okumayı
doğru mu dua ediyorum..
2. şekliyle dua etmem doğrumu değil mi?

süper bir açıklama bencee

anladım bacısı. antibiyotikten sonraki siklus hep kuru mu oluyo acaba.
21.30 da akıntım geldi 5 cm kadar sündü ancak?

bilmiorum ama benm antibiyotik kuruttu.. ama şu anda akıntım çok beyaz krem
ilşkinin 4. günü
bu neyin göstergesi anlamadım..

36. saat gece 2.30 oluyo demi
neler yapıcaksın planladın mı?
Aman rahat ol teravet
hemen sağına yat
eşin elini karnına koysun Rabbim erkek evlat ver adını muhammed koyayım desin
3 ihlas süresi okusun eli karnında
sen de kalkana kadar dua et elini karnına koyup
eşin mutlaka soğuk duş uygulasın
kahve içirmeyi unutma
ilşkiden önce namaz kılsın
dualarımız sizinle

slm kizlarrr,travett deneme olmadi demi dahaa,bak sorunu gordumm evt doktor hep igneyle yumurtlamayi ayarliyomuss,yani bence sanslisin inss olucakk,acaba orkis ne yaptiyaaa ortaliktada yokk

inşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin
inşallah gelincik gibi mutlu haberi verirsin bize..
ne çayı ısmarladın
keşke daha çok deneseydin kız
zor mu geldi

insallah canim, cümlemize....
alman sayfasindan biri verdi, 6 cesit otmu neydi iste gramindan gramina yazdi ismarladim, kizi olmus onun arkadasida icmis onunda kizi olmus...artik caydanmi bilemiyorum, bu cayin tarifini gene bi yerde okudum ama farkli gramlarla cocuk isteyenler icin.....

erken yumurtlarim sandim gene, cok düzensiz ya adetim, gecen seferi 15 gün yumurtladim bu kez erken yumurtlarim sandim agrimdan dolayi, bide monitor 2 cizgi gösterince, dün esim yanasti ama ben kactim
adetim hic düzene girmedi, atillanin dogumundan beri hapda kullanmadim, esim hep korundu, ama sonuc gene ayni, hemen hamile kalamadim.....

gurbetgüzeli ve emreemirim size bişey sorucam
böyle yöntemlere kafayı takıoz yaaa
günah mı kızlar?
YAPTIKLARIMIZ GUNAH DEGIL SONUCU ALLAHA cc BIRAKIP TEVEKKUL ETMEK
tatlim hersey vesile sonuca isyan etmeyeceksen zaten gunahada girmessin
mesela ben namaz kildim dua okudum Allah cc bana
iki erkek evlat nasip etti Allah teala gecmis gelecegi biliyor
o nedenle benim dua edecegimide namaz kilacagimida biliyor ve duami kabul ediyor
yani bizim yapcaklarimizdan haberdar yaptiklarimizda vesile oluyor
egerki vermesse bir bildigi var
yuce mevlamin unutmayalim ki bizleri bizden daha cok sever ve korur
o nedenle erkek veya kiz hakkimizda hayirli olani veya olmayani nasip eder
yada o duan kabul olmaz onun yerine ahirette kalir duanin cevabi
Allah u teala istedigimizi vermez kulum o senin hakkinda hayirli degil cunku bizim basimiza gelecekleri biliyor
yok biz illa istiyoruz diye diretirsek o zaman nasip ederki
bak bakalim diretmenin sonucuna katlanabiecekmisin diye
coguna vermez vermez 5 kizdan sonra 6. erkek olur Allahin cc bildigi var vermemistir neden hala diretiyorsun dimi
ama erkek cocuk anne ve babaya kan kusturur hayirsiz bir evlat olur
BURADA ANLATMAK ISTEDIGIM SIZ YAPACAGINIZI YAPIN VE GERISINI ALLAH cc YE BIRAKIN
SONUC SIZIN ISTEDIGINIZ SEKILDE OLMASSA ISYAN ETMEYIN O ZAMAN NE GUNAHA GIRERSINIZ NEDE MORALLER BOZULUR
YOK ISTEDIGINIZ SEKILDE OLURSA BEN BUNLARI YAPTIM ALLAH cc DA NASIP ETTI DERSINIZ
HERSERDE BIR HAYIR VARDIR.... HER HAYIRDADA BIR SER VARDIR...
biz insanoglunun basina hersey gelebilir yeterki sonuca isyan etmeyelim... ki bu topikte oyle insanlar yok cok sukur hepimiz inancliyiz...vesselam

inşallah kalırsın takma kafaya
sana söylüom ama ben senden beterim
bu denediğim ilk ay
tutuştum resmen
hemen tutsun istiyorum
kolaydı sanki
benm dışgebelik maceram var kolay hamile kalamam kesin
ama inatla istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…