- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.261
kızlar selam.bebeğim sata göre geri
öbür kese yokolmuş
kesede solda ama 6+4 gözüküyor....kalp atışı ii dedi dr.ama korkuyorum
evet yaaa stres yapmasak yuz kere kalmis tik hamisss kiz hadi gozun aydin bakalim ins bu sefer tutacakkkkkhayırlısı olsun cnmmm üzme kendini
bugün bende doktora gittim bi dünya laf işittim çok streslisin tedaviye bu şekilde cvp vermez vücudun dedi
yumurtamın biri çatlamış kızlar diğeri duruyo çok ilginç iğneden kaç gün geçti anca çatladı
ve kızlar şunu söylecem size dün bütün gün yoğun bembeyaz akıntım vardı hiç uzayan akıntım olmadı ama yum çatlamış
mulberryy bugun mu gidecekti kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a.s canım sata göre bazen geri bazen ileri atak yapabilyorlar minişler sorun yok merak etme
ilerleyen günlerde beslenmene ne kadar dıkkat edersen okadar büyük görünüyorlar
korkma rabbım sağlıklı hayırlı bir evlat verır inş en azından diğer bebeğin seninle
demekkı ikizlerde kese yok olabılıyor ilk defa duydum hayırlısı olsun hakkında mımozaa
hayırlısı olsun cnmmm üzme kendini
bugün bende doktora gittim bi dünya laf işittim çok streslisin tedaviye bu şekilde cvp vermez vücudun dedi
yumurtamın biri çatlamış kızlar diğeri duruyo çok ilginç iğneden kaç gün geçti anca çatladı
ve kızlar şunu söylecem size dün bütün gün yoğun bembeyaz akıntım vardı hiç uzayan akıntım olmadı ama yum çatlamış
mimozammmmmm ikiz deil mi diye uzuldun kuzumm
bebeginin kalbi atiyomus bak ne guzel uzulmeeee
tatlim uzulmek yok bebgin sneinle kalacak ne gzel gec dollenmede olabilir yapma be gzelim boyle stres kendineee
evet yaaa stres yapmasak yuz kere kalmis tik hamisss kiz hadi gozun aydin bakalim ins bu sefer tutacakkkkk
yavuz
korkma mimoza her şey normal
hem sataa göre geri ise erkek olma olasılığı daha fazla bence
kızlar teşekkür ederim.ama insan telaşlanıyor isteristemez...geç döllenme değil gurbetim kese haftaya uyumluda bebek ufak.dr bir ay sonra gel herşey noeral dedi yolladı..kalp atışlarıda ii.kesemde tıpkı fasulye gibi kızlar yuvarlak değil.ilk defa böle kese yaşadım.ilginçti.geneldekeselerim yusyuvarlak oli...
yavuzcum sata göre geriyse erkek olma ihtimali yüksek nerden çıktı kız.ilk defa duydum:44:inşallah iyi bişidir.geçenki bebeğimde sata göre ufak çıkıyordu kaybettim.inşallah bunuda kaybetmem.insan ister istemez stres oli be seyhancım
kızlar ben geldim....
sizi fazla merakta bırakmayayım...
kızım olacakmış benim...2 kız annesi oluyorum yani....
erkek bebek çok istedim çok dua ettim.Allahımdan öncelikle hayırlısını istedim hep.
Allahım kız bebek nasip etti....
inşallah sizin gönlünüze göre nasip eder...
tatlim uzulmek yok bebgin sneinle kalacak ne gzel gec dollenmede olabilir yapma be gzelim boyle stres kendineee
evet yaaa stres yapmasak yuz kere kalmis tik hamisss kiz hadi gozun aydin bakalim ins bu sefer tutacakkkkk
kızlar ben geldim....
erkek bebek çok istedim çok dua ettim.Allahımdan öncelikle hayırlısını istedim hep.
kızlar ben geldim....
Slm canim ne guzel 2kiz annesi olmak...nasip canim...Allah sag Salim kucagina almayi nasip etsin....eli ayagi duzgun olsun.seninle aramizda 2hafta var benimde bir kizim var 2ci de kiz doguyor icime....opuyorum
canım Rabbm sağlıklısını versin,kızını sağlıkla kucağına aldırsın.benimde ikinci ve bende erkek istiyorum ama hakkımızda önce hayırlısı. annem derki hep keşke abin sağlıklı olsaydı 10 tane kızım olsaydı.abim özürlü benim.o yüzden hakkımızda hayırlısı seni iki kız annesi olacağın için tebrik ediyorum canım ....
sağol canım...hayırlı evlat olsunlar inşallah...kızıma arkadaş olacağı için iyi olacak (.tesellim bu yani)..
başta erkek hissettim ama erkekk istediğim içindi sanırım.son 1 aydır kız hissediyodum doktor kesin kız dedi....
İnşallah senin gönlüne göre olur...
kızlar ben geldim....
kızlar ben geldim....
çok sağol canım..canım hayırlı uğurluolsun kızın kardeşiyle arkadas olacaklar ne güzel 3.ye oğlun olur inş.
yemın edıyorum ben senın kızın olacağını bastan beri hissettim mulbery fakat senı üzmemek adına bişey demedim.
rabbim sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?