Süper Anneler - 2011

mimozammmmmm ikiz deil mi diye uzuldun kuzumm
bebeginin kalbi atiyomus bak ne guzel uzulmeeee

kızlar selam.bebeğim sata göre geri
öbür kese yokolmuş
kesede solda ama 6+4 gözüküyor....kalp atışı ii dedi dr.ama korkuyorum

tatlim uzulmek yok bebgin sneinle kalacak ne gzel gec dollenmede olabilir yapma be gzelim boyle stres kendineee
evet yaaa stres yapmasak yuz kere kalmis tik hamisss kiz hadi gozun aydin bakalim ins bu sefer tutacakkkkk

mimozammmmmm ikiz deil mi diye uzuldun kuzumm
bebeginin kalbi atiyomus bak ne guzel uzulmeeee

tatlim uzulmek yok bebgin sneinle kalacak ne gzel gec dollenmede olabilir yapma be gzelim boyle stres kendineee

evet yaaa stres yapmasak yuz kere kalmis tik hamisss kiz hadi gozun aydin bakalim ins bu sefer tutacakkkkk

yavuz
korkma mimoza her şey normal
hem sataa göre geri ise erkek olma olasılığı daha fazla bence

kızlar teşekkür ederim.ama insan telaşlanıyor isteristemez...geç döllenme değil gurbetim kese haftaya uyumluda bebek ufak.dr bir ay sonra gel herşey noeral dedi yolladı..kalp atışlarıda ii.kesemde tıpkı fasulye gibi kızlar yuvarlak değil.ilk defa böle kese yaşadım.ilginçti.geneldekeselerim yusyuvarlak oli...
yavuzcum sata göre geriyse erkek olma ihtimali yüksek nerden çıktı kız.ilk defa duydum:44:inşallah iyi bişidir.geçenki bebeğimde sata göre ufak çıkıyordu kaybettim.inşallah bunuda kaybetmem.insan ister istemez stres oli be seyhancım

elinde degil biliyorum fakat yapacak birsey yok beklemekten baska gulum sakin gecirmeye bak baska baska seylerle mesgul ol ne olur stres bebegi etkilemesin ne olurrrr

Ektopik üçüzler
En enteresan üçüz vakası ise Eylül 1999'da yaşanmıştır. Jane Ingram iki kız ve bir oğlan çocuğa gebe kalmıştı. İkizler normal yerinde, yani rahim içindeyken, erkek bebek dış gebelik olarak fallop tüpüne yerleşmişti. Bir süre sonra dış gebelik olan tüp yırtıldı ve gebelik ürünü karın boşluğuna atıldı. Şans eseri kanama durdu ve fetus'un plasentası karın boşluğunda yerleşecek bir yer buldu, bu sayede erkek bebek de gelişmeye devam etti. Tüm bebekler miadında sezaryen ile doğurtuldu ve her üçü de hala daha hayatta.

En çok üçüz doğuran
Maddelena Granata (1839-1886) tam 15 kez üçüz doğurmuş. Güney Afrika'lı Anna Steynvaait ise 1960 yılında 10 ay ara ile 2 kez üçüz doğum yapmış.

En çok dördüz doğuran
Rusya'da 1707-1782 yılları arasında yaşamış olan Fyodor Vassilyev isimli kadın tam 4 kez dördüz doğum yapmıştır.

kızlar ben geldim....
sizi fazla merakta bırakmayayım...

kızım olacakmış benim...2 kız annesi oluyorum yani....

erkek bebek çok istedim çok dua ettim.Allahımdan öncelikle hayırlısını istedim hep.
Allahım kız bebek nasip etti....

inşallah sizin gönlünüze göre nasip eder...

mevlam hayırlı uğurlu etsin cnm demekki hayırlısı böyleymişş 2 kız nasılda birbirine yar olurrr

Slm canim ne guzel 2kiz annesi olmak...nasip canim...Allah sag Salim kucagina almayi nasip etsin....eli ayagi duzgun olsun.seninle aramizda 2hafta var benimde bir kizim var 2ci de kiz doguyor icime....opuyorum

canım Rabbm sağlıklısını versin,kızını sağlıkla kucağına aldırsın.benimde ikinci ve bende erkek istiyorum ama hakkımızda önce hayırlısı. annem derki hep keşke abin sağlıklı olsaydı 10 tane kızım olsaydı.abim özürlü benim.o yüzden hakkımızda hayırlısı.ben seni iki kız annesi olacağın için tebrik ediyorum canım ....

Slm canim ne guzel 2kiz annesi olmak...nasip canim...Allah sag Salim kucagina almayi nasip etsin....eli ayagi duzgun olsun.seninle aramizda 2hafta var benimde bir kizim var 2ci de kiz doguyor icime....opuyorum

sağol canım...hayırlı evlat olsunlar inşallah...kızıma arkadaş olacağı için iyi olacak (.tesellim bu yani)..

başta erkek hissettim ama erkekk istediğim içindi sanırım.son 1 aydır kız hissediyodum doktor kesin kız dedi....
İnşallah senin gönlüne göre olur...

en başı sağlıklı olmaları canım haklısın....çok sağol...
hiç çocuğu olmayanları yada özürlü çocukları olanları düşününce...halimize binlerce şükür...

allahım böyle nasip etmiş...olsun 2 kız annesi olmakta güzel olur demi.....

Allahım senin gönlündekini nasip eder inşallahhhh...

Evet canim seni hep takip ettim hep supheli davrandin cinsiyet konusunda....olsun biz 4kiz 1oglan kardesiz ...iyiki ablalarim olmus cok mutluyum....senin kizinda ileride cok mutlu olacak inan buna....opuyorum.....

senin bu huyuna bu sakinligine hayranim mulberrym hayirli olsun prensesimiz
demek anne ne hisssediyorsa oluyor
neler yapmistin mulberry cnm sen test falan kullanmismiydin

canım hayırlı uğurluolsun kızın kardeşiyle arkadas olacaklar ne güzel 3.ye oğlun olur inş.
yemın edıyorum ben senın kızın olacağını bastan beri hissettim mulbery fakat senı üzmemek adına bişey demedim.
rabbim sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inş.

çok sağol canım..

Allahım kızlarıma hayırlı uzun ömür versin inşallah...ben normal şartlarda isteyerek 3. çocuk düşünmüyorum..ama Allahım bi şekilde nasip ederse bişi diyemem...

Allahım evladı olmayanlara nasip etsin artık... 2 kız bize yeter...

doğru hissetmişsin demek ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…