- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.301
ewet en azından kızıma arkadaş olacak ....Allahım yokluklarını göstermesin inşallah...
ben diyet yapmadım..ovulasyon testi kullandım pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu...namaz ve dua canım...
size göre ben pek bişi yapmadım yaniii..
Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah....
insAllah canim belki illerde 3 yaparsin belli olmaz zaman su gibi geciyor...........
Bende 2 kizimda 3 düyünmüyordum ama zaman gecdikce inan insan istiyor tekrer ama benim bu son Allah hayirlisini versin dualarim hep öyle canim zaten Allah biliyor neyi istediyimi dimi ama artik söylemiyorum...
bcm mesaj kutu az bosalt massallahın var hepsını saklıyonmu
CAnim benim hayirli olsun canim benimde 2 kizim var olsun kizin olsun camurdan olsun saglikli olsun sihatli olsun canim.......
Bende 3. hamileyim simdi hep icimden kiz geciyor ama bakalim daha 8 haftalikim....
Allahim hayirlisini versin hepimize
kızlar ben geldim....
sizi fazla merakta bırakmayayım...
kızım olacakmış benim...2 kız annesi oluyorum yani....
erkek bebek çok istedim çok dua ettim.Allahımdan öncelikle hayırlısını istedim hep.
Allahım kız bebek nasip etti....
inşallah sizin gönlünüze göre nasip eder...
Allahım gönlüne göre nasip eder inşallah canım..
benimde hep içime kız doğuyodu kızım olacakmış....hayırlısı olsun...
biz onların dünyaya gelmesi için sadece aracıyız..Allahım kendine kul yaratıyor..demekki böyle uygun görmüş...
Mulberry canim senin doktor ne cabur gördü ya inanmiyorum valla daha 13 haftatdasin????
canım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.herşey kısmet.hayırlı olan bu demek ki.
ewet en azından kızıma arkadaş olacak ....Allahım yokluklarını göstermesin inşallah...
ben diyet yapmadım..ovulasyon testi kullandım pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu...namaz ve dua canım...
size göre ben pek bişi yapmadım yaniii..
Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah....
CAnim benim hayirli olsun canim benimde 2 kizim var olsun kizin olsun camurdan olsun saglikli olsun sihatli olsun canim.......
Bende 3. hamileyim simdi hep icimden kiz geciyor ama bakalim daha 8 haftalikim....
Allahim hayirlisini versin hepimize
sağol canım..hep hayırlı olanı istedim hayırlı olan bu demekki...
çok eğlendim bernur
senle uğraşmak istedim valla..
benm de hoşuma gitti sana öyle cvp vermek
öptüm seni şekerimmmm
oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyy
ya bu nasıl bir şekerliktir yaaaaaaa
orkiş kız sen niye bu kadar tatlısın..
ben sana demiştim demi bu akşam pozitif çıkacagını düşünüyorum
senin yumurtan ya yarın gece ya da ertesi gün sabah çatlayack diye
bak dediğim çıktı işte..
sakın bu ayı es geçme
kesinlikle dene bu ay
yarın gece boyunca kendini kontrol edersin
gündüzden uyu da uykusuz kalma
gecenin geç saatinde ilşki olmalı bence
3 gibi falan..
ya da sabah çok erken saatlerde sabah 6 gibi
her ikisi de erkek olması için ii zamanlama
ph da bence yumurta akı kıvamda yüksek çıkıo
teroş tam o anı yakaladı
eğer tuttuysa kesinlikle erkek göbüşündeki
ay inşallaaaahhhhh
geldim kuşum geldimmmmm
kızlaar bişi paylaşıcam bu ay sanırım erken yumluyorum 9.günümdeyim o akışkan sıvı geliyor 2 3 gün sürüyor bu akıntı bende yarın dr yum takibine gidcem inş.suna seviniyorum yum çatlama gününden 1 gün sonra ilişki olacak sanırım değilmi erkek bebe için benim oda yorumcuya göre ertesi günü kız günü gelio belki rabbim erkenden yum.latıp beni catlamadan sonraki gün de erkek bebek günüme denk gelecek sanırımmm..
mulberry canım üzülme demek teselli olurmuki bilmiyorum.şu an kim ne dese senin yaşadığın hissiyatı anlayamaz. hissiyatını çok ii anlıyorum.ama şunu hiç birimiz unutmamalıyız.tabiki istediğimiz farklı rabbimin istediği farklı olabilir.allah çocuklarına eşine ve sana sağlıklı uzun ömür versin canım.taktiri ilahi neyse onu yaşıyoruz...canım biraz üzüntün olur.ama bebeğin için kendini toparla...şükür olsunki anne olabiliyoruz ve sağıkla doğurmak nasip olur hepimize....
sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah canımmmm
çatlatma iğnesi olursa 36.saat ama çatladığı günü bilmek zor doktorun seni sürekli kontrol etmesi gerekir diye biliyorum bu da zor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?