Süper Anneler - 2011

insAllah canim belki illerde 3 yaparsin belli olmaz zaman su gibi geciyor...........

Bende 2 kizimda 3 düyünmüyordum ama zaman gecdikce inan insan istiyor tekrer ama benim bu son Allah hayirlisini versin dualarim hep öyle canim zaten Allah biliyor neyi istediyimi dimi ama artik söylemiyorum...

Mulberry canim senin doktor ne cabur gördü ya inanmiyorum valla daha 13 haftatdasin????

CAnim benim hayirli olsun canim benimde 2 kizim var olsun kizin olsun camurdan olsun saglikli olsun sihatli olsun canim.......
Bende 3. hamileyim simdi hep icimden kiz geciyor ama bakalim daha 8 haftalikim....

Allahim hayirlisini versin hepimize

Allahım gönlüne göre nasip eder inşallah canım..
benimde hep içime kız doğuyodu kızım olacakmış....hayırlısı olsun...

biz onların dünyaya gelmesi için sadece aracıyız..Allahım kendine kul yaratıyor..demekki böyle uygun görmüş...

canım ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.herşey kısmet.hayırlı olan bu demek ki.

Canim hayirlisi olsun Allah kucayina almana koklamana nasip etsin canim benim...ama sen daha 13 haftadasin ya nasil gördü doktor....

mulbery canım bende merakla bekliyordum okudum omuzlarım düştü inan dediğin gibi kısmet hayırlı evlat olsun inş...

öncesinde korunmasız ilişki olmuş muydu?
tek yumurta mı vardı?
bacım her şeyi tam yapan ve kızı olan o kadar çok kişi var ki. nasip yani tamamen. diyet vs boş işşş

sağol canım..hep hayırlı olanı istedim hayırlı olan bu demekki...

bak geçen burda ikiz kızları olacak arkadaşımı anlatmıştım.herşeyi denedi.yine de olmadı ALLAHIN takdiri. Biz onunla da aynı memleketliyiz.müdür takıldı siz memleketinizden midir nedir hep kızlarınız oluyor diye.aklıma geldi şimdi.

kızlaar bişi paylaşıcam bu ay sanırım erken yumluyorum 9.günümdeyim o akışkan sıvı geliyor 2 3 gün sürüyor bu akıntı bende yarın dr yum takibine gidcem inş.suna seviniyorum yum çatlama gününden 1 gün sonra ilişki olacak sanırım değilmi erkek bebe için benim oda yorumcuya göre ertesi günü kız günü gelio belki rabbim erkenden yum.latıp beni catlamadan sonraki gün de erkek bebek günüme denk gelecek sanırımmm..

ben hiç o anı yakaladığımı sanmıyorum bacısı

çatlatma iğnesi olursa 36.saat ama çatladığı günü bilmek zor doktorun seni sürekli kontrol etmesi gerekir diye biliyorum bu da zor yani.

mulberry canım üzülme demek teselli olurmuki bilmiyorum.şu an kim ne dese senin yaşadığın hissiyatı anlayamaz. hissiyatını çok ii anlıyorum.ama şunu hiç birimiz unutmamalıyız.tabiki istediğimiz farklı rabbimin istediği farklı olabilir.allah çocuklarına eşine ve sana sağlıklı uzun ömür versin canım.taktiri ilahi neyse onu yaşıyoruz...canım biraz üzüntün olur.ama bebeğin için kendini toparla...şükür olsunki anne olabiliyoruz ve sağıkla doğurmak nasip olur hepimize....
sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah canımmmm

çok güzel yazmışşın san a katılıyorum canımmmm İNşallah mulbery gönlündeki olur ilerde
burda bi komşum var 7 yasında kızı vardı hamile kaldı gene kızı oldu oda su an 11 aylık ve kazayla hamiş kalmış 5,5 aylık hamile su an aldırcakmış aldıramadı oda oğlannn olmışş belki sende öle olursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…