Süper Anneler - 2011

korkutmak için yazarmıyım tabiki değil canm
bildiklerimi duyduklarımızı paylaşmak adına yazıyorumm

istisnai durumlar olabilir belki bazı insanlar hassas olabilir stresi kaldıramaz bünyee
bende yum taki.yapcam neticede
sen bu aralar yukarı falan uzanma dikkatli ol kendini koru belini vs. orkişte ve diğer ark.

Hepinize iyi geceler

Yarın daha önce anlatmıştım kaza geçirdik diye
Yolcunun biri şikayetçi olmuş
Beni de çağırıyorlar duruşmaya
YArın onun için erken kalkmam lazım

Hepinizi öpüyorum

Bernur abla hayirdir sebebi tahmin ettigim seymi duzelir sikma canini erkektir sen dikkatli ol daha iki tane doguracan cabuk duaelt arayiii ve daha sik katil lutfennnn

umarım o sıkıntılar gecer tez zamanda
eş ile sıkıntıda çok kötü bişeee
allahım atlatmanıza yardım etsnnn canımmmm
hayırla kal

hmm anladım cnm
6 gün var :18::18:
haa bu arada cuma günü gidiom ben
sizden 10 gün uzak olucam
dönüşte inşallah hepinizin güzel haberini alırım
ben de size güzel haberler veririm
Nereye cnm yaaaaaaaaaaaaa

scs ne yaa ben bunu h,ç duymadım

kızlar size bir konuda danışıcam.
ben geçen yaz kadın doğumcuya gitmiştim. yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim
gittiğim yer özel hastaneydi ve bana yapmıyoruz dedi.
benim anlamadığım bunu yapmak için profösör falan mı olmak lazım yoksa bütün kadın doğumcular yapabiliyomu.
o bana kaçıncı deneme diye sorduğunda ben 2. ay demiştim.
o yüzden mi yapmadı acaba.
daha erken diye.
ben de 4 ay falan denedim eylülde bıraktım denemeyi.
okul sezonuna uygun gelmiyor diye.
bu sene yine mayısta başlıycam inşallah öncesinde kontrole gidicam.bir kaç ay normal deneyip sonrada takip yaptırırım olmassa.

selam canlar,bugün kötü haberler gelmiş,art arda...çok üzüldüm yaaa nuruma,egeme...
Rabbim hepimize doğru zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin...
Nurum inş.bi sorun yoktur canım benim...güzel haberlerini bekliyoruz

orkdm,teravet ve psciiii,mükemmel üçlü...
hadi bize güzel haberler verin de şenlendirin topiğimizi...
hayırla ve sağlıcakla kavuşursunuz inşaallah oğluşlarınıza,dualarım sizinle...

ORKDM,sana bişey soracaktım canım yaaaa...
eşime turnosol kağıdı al demştim,kırtasiyeden kırmızı renkli olanından almış,minicik bi şey...
mavi olanı da var ya fark edermi,asidikliği ölçmek için mavimi olması gerekliydi

yazmıştım kız bebek için de okudun mu bacısı?

okumazmıyım bacısııııı...teşekkür etmştim ama gözünden kaçmış demekki
ellerine sağlık canımm,devamını bekliyorum inş...
siklusumu sormuşsun 28 canımmm,
ilişki günü konusunda zamanı gelince bana da yardımcı olrsun di mi hemşoooom

kızlar eşim çağırıyor ben yatıorummm
öptüm hepinizi...
kocaman kocaman

Canım samimiyetinden ve şekerliğinden dolayı affına sığınarak senden bişey isticem cinsiyet için baktığın bi takvim varya rica etsem banada bakarmısın lütfen kusura bakma çok sıcak çok tatlısın yardımcı olabileceğini düşündüm

Kızzzzzzlaaaarrr:2: Bugün tam bir haftadır sizi hiç okuymadım kızım hastaydı ve internetimizde problem olduğundan giremiyordum bugün regl oldum ve ben bu ay deneyecektim biliyordsunuz öyle korku basıyoki düşününce dediğiniz her şeyi harfi harfine not aldım eşimi largini alması için eczaneye gönderdim o ne demişler bende teyzemin kullandığı fitil den kullanacam bide ilk günden başlanıp alınması greken başka bi hap daha vardıya onu da yazın ay ben çok kötüyüm nolur bana moral verin

günaydin kizlar ....

bugun sabah güldü bana test, simdi cok kararsizim....mulberry gibi bekliyimmi 12-18 saat öylemi iliski yapiyim yoksa cokmu riskli erkek olmasi ya, alman kadinin verdigi tarihde bugun ve yarin, ay kizda , cinde kiz, rusda kizda......of ya, yoksa bidahaki siklisumu beklesem.....cevap bekliyorum

canım içini sıkıp karartma. benim de kese küçücük. bchg değerlerine baktırdın mı? rabbim büyük. bol dua et canım. inşallah bebişin iyidir. benim bebişim gelmekten vazgeçti(((
vajinal duş yapmış mıydın?
sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlar kimler var? egeada var nur var başka var mı? vajinal duş yaptınız mı?
dış gebeliğe mi sebep oluyo acaba?
ben vajinal duş yapmadım canım.
ben de vajinal duş yapmadım. yüksek ph su içtim. kahve soğuk duş 4-5 gün c. perhiz namaz dua hergün yusuf suresi ve yasin.
orkiş sence karbonatlı duştan mı dış boş gevelik kimyasal gebelik falan oluyo?

canımsın çok saollllllllllllllllllllll inşallah canım atlatırım. halen içimde olduğu için çok kötü oluyorum.

çok saol canım.

kızlar eşimle gece çok kötüydük. hayırlısı ile bu işten sıyrılalım bana sakın erkek bebek deme bi daha dedi. yok şunu ye bunu ye şunu yap bunu yap deme dedi. yumurtanı da takip ettirmicez dedi. Allahım ne verirse o diyorrrrrrrr(((( haklı be adam napsın adamı gaza getirdim ben çoookkkkk((((( kızıma diyemiyorum. gelmiş akşam aç göbeğini kardeşimi sevcem diyoooo((((( açtım bi seviyor öpüyor okşuyor bi görseniz içim boşaldı elim ayağım kesildi. tuvalete gittim ağladım ağladım. yüzüm gözüm şişti ağlamaktan.

annem kesin erkekti o diyor. ben de 2 tane düşürdüm 2 side erkekti. sen bana çektin herhalde diyor. bazı kadınların bünyeleri erkek bebeği taşıyamazmış. sen de öylesin herhalde dedi. düşen bebeklerin %80i erkek oluyormuş kızlar. erkek bebeklerin tutunması zor oluyormuş.

bu sabah kahverengi akıntım hafif pembeye dönüştü. öyle beklemedeyim. içimden yavaş yavaş kayıp gitmesini, beni bırakıp gitmesini izliyorum((((( normal seyrinde inşallah çabuk gider bana bir zararı olmaz Allahım sen herkesi koru

kızlar bi zahmet mimozaya söyleyin benim bilgileri ilk sayfadan silsin lütfen gördükçe ağlıyorummmmmmmmmm

Iyi gecelrrr psciiii niye cagiriyo ki acep bak simdi merak ettim:44:

uyumaya çağırıyooo

cnm benm tabiki bildiklerimizi yazıcaz
çok ii yaptın yazmakla
saol cnm valla evi ... götürüo gör halimi
ya hamileysem bile süpürge açmadım
bugün yapmam gerekio
işim öyle çok ki hazırlık yapıcam
gidioruz tatile

bana küsme nolur
kafam yerinde değil bu aralar
dua edin bana da lütfen
düzene gireyim her konuda ((

küsmem canım şaka yapıorum
eşinle tatsızmışsın ennn yakın zamanda düzelsin inşallah aranız
çok mutlu ol hep..

Nereye cnm yaaaaaaaaaaaaa

ben gidiommmmm
ben uçuommmmm

evet o yüzden yapmamıştır...
1 yıldır deniyorum olmuyo diceksin
son çara bunu düşündüm acaba yumurtlarım olmuyo mu çatlamıo mu diye düşünmeye başladım diceksin
bana yapma sebebi daha önce kötü geçmişim
kendimi acındırarak takip yaparmısınız demem
drun çok tatlı bir insan olması..
bi de benim çok tatlı olmam
şaka bi yana canım sen dediğimi yap
1 senedir olmuyo falan de

ay evet yaaaa mükemmel üçlü oldk
mrm ile eylüle nerelere kayboldular
onlar da deniyceklerdi bu ay

cnm sen de çok tatlısın yaaa
ne uzun uzun yazmışsın
tabiki bakarım
bana dua et yeter..
d. günün gün ay yıl saat olarak
son regl gördüğün tarih
adet siklusun
bi de hangi aya bakmak istediğini söyle bakaım
umarım mesajımı bugün görürsün
yarın dan sonra 10 gün yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…