- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.661
kızlar bugün dr a giitim hala kese var, ama bebek görünmüo batın ultrasonunda.
vajinal ultrasonla baktı küçücük minik bir karaltı var sadece 5 gün sonra tekrar gel boş gebelik olabilir dedi,
moralim çok bozuk...
benim sözlerimi yanlış anladı sanırım.
ama ben iyi niyetle sölemiştim
vajinal duş yapmış mıydın?
sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlar kimler var? egeada var nur var başka var mı? vajinal duş yaptınız mı?
dış gebeliğe mi sebep oluyo acaba?
yokk cnm yaaa sanmamki seninle ilgisi olsun :44:
terooooş,lütfen bizi de unutma ,
kitapta kız bebiş için ne yapılması öneriliyor ne olur onları da yaz bacısııııı......
vajinal ultrasonla minicik bi karartı gördü sadece ama yinede moralim çokk bozuldu.
kızlar ben vajinal duş yapmadım. ben beslenmeye biraz dikkat ettim ph yüksek su keçi boynuzu kahve soğuk duş sağa yatma vs vs
ve tabiki ilişki öncesi dua namaz ve günüm geçince elini karnına koyup okunan dua ve her gün yasin
rabbim kabul etsin inşallah
mulbery den sonra ben çok demoralize oldum hatta tickerimin rengini de değiştirmek istiyorum ama gurbet ablam bana uğur için yapmış sağolsun,kıyamıyorumda.
sıkıntıdayım...
teravetttttttt kizlarrrrrrr
iliskiden sonra rahimden yum aki kivaminda akintii gelirmiii bu ne simdii
dun geceki kalinjtilar olabilirmiiiiiiiiiiiiii
ve ph olctum 9 ciktiiiiiii
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!
sabahtan beri devam eden 2 doktor maceramdan sonra nerden başlasam bilmiyorum kızlar 11de aradım bhcg değerim 893e düşmüş(( pazartesi günü 1134dü. 2de yeni doktora gittik anlattık baktı. sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün cuma günü bi daha gel dedi. değerlerine bakalım düşüş devam ediyorsa ki eder kesinlikle dedi iğneyle düşürmeye çalışırız olmadı kürtajla alırız dedi.kahverengi akıntım giderek çoğalıyor. eski doktorumu telle aradım aynı şeyi o da söyledi. sana bi hasar bırakmasın benim derdim o dedi. akışına bırakacaz dedi. cuma günü herşey belli olur dedi. (((((( kızlar çok kötüyüm. gittiğim doktor keseye benzer bişi gördü ama o kadar küçükki anlatamam. hiç normal değil dedi. o fotoyu da verdi. şimdi kuzuma bakıp bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
lütfen kimse illa da erkek olsun kız olsun demesin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
kız orkişşşşşşşşşşşşşşşşş
merak ediyo musun sen deee
hamilemiyiz acaba kızzzzzz:26:
ben de dua isterim egem yaaaa
hem ben küçük pipili de olsa razıyım bacım yeterki olsun.
yok cnm kızmadım sana
ama itiraf edeim çok ağladım dünden beri
sana değil asla sakın yanlış anlamayasın
yaşadıklarıma
tekrar yaşama korkusuna
bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız..
senin ilk bebeğin canım burdaki herkesten daha avantajlı bir konumdasın bence hayalin neyse peşinden git , ilki bu ,rahat rahat yöntem dene olursa olur olmazsa ikincide sıkı tutarsın keşke bende sen gibi çocuksuzken bilseydim çoğu şeyi yaşadığın kötü tecrübeyi düşünüp durma .o senin hatan değildi bak bu vesileyle buraları buldun Allah sana kapıyı açmış denemekten zarar gelmez çok kafana takılırsa vajinal duşları yapmazsın o kadar ...
cnmm ne güzel yazmışsın yaaa
çok tşk ederim
haklısın her şerrin arkasında bir hayır vardır
onun sayesinde sizlere rastladım sizleri tanıdım
annemin neler hissettiğini sizin hissettiklerinizle hatırladım
babamın erkek torun hayali daha içime oturdu
Rabbim önce sağlıklısını hayırlısını sonrada gönlümüze göre olanı nasip etsin inşallaaahhhh
kızlar bugün dr a giitim hala kese var, ama bebek görünmüo batın ultrasonunda.
vajinal ultrasonla baktı küçücük minik bir karaltı var sadece 5 gün sonra tekrar gel boş gebelik olabilir dedi,
moralim çok bozuk...
çok şaşırdım nur..
ne diyeyim..
sana da egeadaya söylediklerimi söylüorum
çok hormonlu beslenioruz
bence ondan bu sağlıksızlık..:26:
inşallah düzelir cnm yaaa
ben senin rüyana çok inandım düzelecek inşallah
düzelmese de dünyanın sonu değil
üzülme
psciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesinnnnn yavrimmmmm
bakk bizim gibii tazee gebeleriiii cicegi burnunda sehzade analarini üzmeeeeeeeeeeeee
geldim kuşum
bugün evde değildim
bi güne gittim annemle
eskiden bol olan bir elbisemi seçtim
bunu giyeyim kilolarımı örter dedim nasılsa geniş
anam zınkkkk diye oturdu
5 aylık hamile gibi görünüorum
çok utandım bugün..
ordan sonra da anneme gittim geç geldik
orkiş sence karbonatlı duştan mı dış boş gevelik kimyasal gebelik falan oluyo?
dış gebeliğin onla asla alakası olamaz
ama kimyasal gebelik olabilir evet
benn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!
sabahtan beri devam eden 2 doktor maceramdan sonra nerden başlasam bilmiyorum kızlar 11de aradım bhcg değerim 893e düşmüş(( pazartesi günü 1134dü. 2de yeni doktora gittik anlattık baktı. sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün cuma günü bi daha gel dedi. değerlerine bakalım düşüş devam ediyorsa ki eder kesinlikle dedi iğneyle düşürmeye çalışırız olmadı kürtajla alırız dedi.kahverengi akıntım giderek çoğalıyor. eski doktorumu telle aradım aynı şeyi o da söyledi. sana bi hasar bırakmasın benim derdim o dedi. akışına bırakacaz dedi. cuma günü herşey belli olur dedi. (((((( kızlar çok kötüyüm. gittiğim doktor keseye benzer bişi gördü ama o kadar küçükki anlatamam. hiç normal değil dedi. o fotoyu da verdi. şimdi kuzuma bakıp bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
lütfen kimse illa da erkek olsun kız olsun demesin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
ben geldim teroşla orkiş gitti yaaaa
üff ya karşılaşamadık..
kızlar belim felaket ağrıyor
bugün ilşkinin 8. günü bitti
yarın 9
:18::18::18::18:
bel ağrısı hayırlara vesiledir inşallah..
bi de kremsi booollll akıntım var
kasık ağrılarım da çok
göğüslerim de hiç bi değişiklik yok
durumlar böyle kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?