Süper Anneler - 2011

canlarım ya birşey diyeceğim,hastalıktan kalktım sinirliyim mi ne?
yok oğlumun ismi ne olsun.ulan oğlanı bulmuşsun isim mi bulamıyorsun.Bin tane isim bulurum be. ALLAHIM ...bu da şimdi dokandı bana

egem yumurta takibi yapacak kimse yoksa gell

canım o kadar çok doktor dolaştım bazıları kızdılar..kendi dotorum tamam canım dedi bir ay yaptı sonra bana ded ki yok inanma böyle şeylere ,bak benim iki kızım var. ALLAHIN dediği olur falan yani ben başından attı.

Son düzenleme:
canlarım ya birşey diyeceğim,hastalıktan kalktım sinirliyim mi ne?
yok oğlumun ismi ne olsun.ulan oğlanı bulmuşsun isim mi bulamıyorsun.Bin tane isim bulurum be. ALLAHIM ...bu da şimdi dokandı bana
aynen katılıyorum egemcım cok kıl oluyorum bende bız bulsakda ısımsız kalsa bıraz bısey olmaz dımı ıns
:)

canım bu doktorda tutmayabilir, benim tutturamadığım var vs dedi inşallah tutar diyor
yani bende gidip geliyorum. tamam deneyeceğim diyorum, sonra vaz geçiyorum. bakalım

teravett mantar olunca kasikta agri olurmu

tedavi icinn krem var onu kullanicam

olmaz mi hic kiz ? olur olur ! bak benim oyle oldu. hem de sadece bir kez adetten temizlendigim gun yaptik ! sadece o gun , sonra da yavrusum oldu .

erkek spermler 3 gun kiz spermler 7 gune kadar yasiyor , o yuzden kesin kiz oluyor tutmasi halinde iste,. sen o zman yaptiinda , yumurta olusana kadar erkek spermler coktan bitmis oluyor , kizlar da yumurtayi bekliyor oluyor. erkekler gercek hayattaki gibi hizli kosup olay mahaline variyolar ama orda bi halt yoksa bekleyemiyolar, kizlar yavas yavas geliyor mekana ama sabirlilar ve gucluler, sonuna kadar bekliyorlar sekerim

dedigim gibi yap sennn. hamile kalmazsin bi sure ama bi tutturdun mu da test yaptiin gun emin olursun bebisten

hadi hayirlisi insallah guzel hayirli uzun omurlu bir de kizin olur abisiyle guzel guzel gecinirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…