- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.221
bacimm dr a gitmedimm
barizz mantarr sut kesigi akintii kipkirmizii seyimm
bide kasiniyo
sut gibi akintida varr
egem yumurta takibi yapacak kimse yoksa gell
ee ne yapcan peki?
aynen katılıyorum egemcım cok kıl oluyorum bende bız bulsakda ısımsız kalsa bıraz bısey olmaz dımı ınscanlarım ya birşey diyeceğim,hastalıktan kalktım sinirliyim mi ne?
yok oğlumun ismi ne olsun.ulan oğlanı bulmuşsun isim mi bulamıyorsun.Bin tane isim bulurum be. ALLAHIM ...bu da şimdi dokandı bana
canım o kadar çok doktor dolaştım bazıları kızdılar..kendi dotorum tamam canım dedi bir ay yaptı sonra bana ded ki yok inanma böyle şeylere ,bak benim iki kızım var. ALLAHIN dediği olur falan yani ben başından attı.
aynen katılıyorum egemcım cok kıl oluyorum bende bız bulsakda ısımsız kalsa bıraz bısey olmaz dımı ıns
:)
canım bu doktorda tutmayabilir, benim tutturamadığım var vs dedi inşallah tutar diyor
yani bende gidip geliyorum. tamam deneyeceğim diyorum, sonra vaz geçiyorum. bakalım[/Q
ALLAHIN izniyle tutar merak etme.ALLAHIM inşallah verecek ..
trevet nasılsın cnm benım arada bı kasıgıma agrı vurup gecıyo acaba hamıleyım yoksa ıgneden mı dıyorum sendede varmı?
bacımsın kasıklarımda ağrı yok da nedense göğüslerimde şişlik ve hassasiyet var. adet beklenen adete de hafta var.
cnm senle yasimiz ayniya inanmiyorumm benimde 10 10 86 4 gun buyugum sendeninss allah seninde gonlune gore verirrr
ıns hamıs kalırız cnm ya oglanlara ılk denememızde fazla ugrastırmaz ıns
teravett mantar olunca kasikta agri olurmu
tedavi icinn krem var onu kullanicam
cnm ruyan hayr olsun ıns gerceklesır hepımızın hayalı bcm.
teravett mantar olunca kasikta agri olurmu
tedavi icinn krem var onu kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?