- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.201
eeee nere gittiniz canolarrr
canım bak sana dün gece bakmıştım 1325 sayda a kopyaladım aylarını
dorti hangi takvimi diyosun cnmm dogum tarihini ver iliski gununu ver bioritme bakayim
esininkinide ver
dorti hangi takvimi diyosun cnmm dogum tarihini ver iliski gununu ver bioritme bakayim
esininkinide ver
kizlarrrrr
ben mantar olmusummm
yum akini yapacak olanlar bi kez daha dusunsunn
ama bana sorsaniz yine yaparmisin kesinlikle evett
simdilikk hafiften kasinti ve cook akintim var:44: sut kesigi gibi mantarr yanii kesinnn
yorumcuyu onlar bilmiyor galiba, bio hakkinda bisey yazmamis o kizi olan kadin, sadece yemege dikkat etmis
5 ila 15 ml yapiyorlarmis yumurtanin ince kismini cekip siringaya
vj ye koyuyorlarmis
akintim cok kotuu koyuu purtuk purtuk biran once gecer insalahh
yavuz normalde kolay gebe kalan birimisin
tatlım bana da bakarmısın çin takvimine.
benim doğum tarihim 14 ekim 1986
kızıma 2005 ocak ayında hamile kaldım;(teyit için bakarsan)
şimdide 2012 ocakta hamile kaldım
bakarsan sevinirim tatlımmmm
teravet bacım ne var ne yok
hamile değilim diyorsun ama sanki tuttu yani bence
iyiyim bacımmmm
,sen nasılsın
k. h. isimli doktora gidiyomusun
gelişmeler nasıl
sen yum akı ile deneme mi yaptın kız ne zaman?
kız aralıkta denemiştim yaaa:)
evet canım gidiyorum ama bir kere gittik bir daha deneyeceğimiz zamana çağırdı:)
kızlar rüyamda bizleri gördüm hepimiz hamileyiz bize siz erkek bebek için uğraşanlarsınız değilmi hepinizin oğlu olacak diyolar.
ben hatta daha benim bebek görünmedi diyorum,siz bana görünecek yakında diyosunuz :))))))))))
klomen ve iğne canım ilişki zamanı belirleyeceğiz dedi ultrason ile takip edicem dedi, saat sormadım. kayısı tüketiyor eşim. sen diyet yapma dedi ama bende kayısı, muz, patates vs yiyorum süt ve ürünlerini çook azalttık ama kesmedik. argininmax kullanıyor eşim. bunuda dr önermedi. birde bu vitamin erkekler içinmiş, bayanda kullanmalı mı??
kız kendin mi öyle diyon doktor mu dedi mantar diye?
klomen ve iğne canım ilişki zamanı belirleyeceğiz dedi ultrason ile takip edicem dedi, saat sormadım. kayısı tüketiyor eşim. sen diyet yapma dedi ama bende kayısı, muz, patates vs yiyorum süt ve ürünlerini çook azalttık ama kesmedik. argininmax kullanıyor eşim. bunuda dr önermedi. birde bu vitamin erkekler içinmiş, bayanda kullanmalı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?