Süper Anneler - 2011

canım bak sana dün gece bakmıştım 1325 sayda a kopyaladım aylarını

teşekkür ederim arkadaşım gördüm.ben hep 30 yaşıma bakıyordum.sen 31 e bakmışsın.inşallah gönlündeki olur.bu çin takvimine inanıyorum ben.kime baktıysak doğru.daha yeni bir arkadaşım hamile onada baktık çıktı.sende inanıyorsun bence etrafında örnekleri çoksa ister istemez inanıyorsun.kime 2. çocuk düşünüyorum desem herkes çin takvimine bak diyor.

tatlım bana da bakarmısın çin takvimine.
benim doğum tarihim 14 ekim 1986
kızıma 2005 ocak ayında hamile kaldım;(teyit için bakarsan)
şimdide 2012 ocakta hamile kaldım
bakarsan sevinirim tatlımmmm

5 ila 15 ml yapiyorlarmis yumurtanin ince kismini cekip siringaya

vj ye koyuyorlarmis

akintim cok kotuu koyuu purtuk purtuk biran once gecer insalahh
yavuz normalde kolay gebe kalan birimisin

ilk sık ilişkili ay hamile kaldım canım,
yumurtadan birazda ondan soğumuştum aslında. yumurta ile çıktı bu spermler dedim kendi kendime.

tatlım bana da bakarmısın çin takvimine.
benim doğum tarihim 14 ekim 1986
kızıma 2005 ocak ayında hamile kaldım;(teyit için bakarsan)
şimdide 2012 ocakta hamile kaldım
bakarsan sevinirim tatlımmmm

cnm senle yasimiz ayniya inanmiyorumm benimde 10 10 86 4 gun buyugum sendeninss allah seninde gonlune gore verirrr

iyiyim bacımmmm
,sen nasılsın
k. h. isimli doktora gidiyomusun
gelişmeler nasıl
sen yum akı ile deneme mi yaptın kız ne zaman?

kız aralıkta denemiştim yaaa:)
evet canım gidiyorum ama bir kere gittik bir daha deneyeceğimiz zamana çağırdı:)

klomen ve iğne canım ilişki zamanı belirleyeceğiz dedi ultrason ile takip edicem dedi, saat sormadım. kayısı tüketiyor eşim. sen diyet yapma dedi ama bende kayısı, muz, patates vs yiyorum süt ve ürünlerini çook azalttık ama kesmedik. argininmax kullanıyor eşim. bunuda dr önermedi. birde bu vitamin erkekler içinmiş, bayanda kullanmalı mı??

canım ya e.şehirde ya bu doktor ben günlük gelsem olmaz değil mi hem çalışıyorum hem de kayınvalidem orda bir de karşalıaşacağım tutar:)

yok kadının kullanmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…