Süper Anneler - 2011

iyi akşamlar canlarım nasılsınız?
ben dr gittim bugün
vee minik böcüğümü gördük:))))))))))))))))))))))
ne kadar şükretsek azdır
dr zoom yaparak kalbi atıyormu diye baktı ve orada ufak bi kıpırtı gördü
dr erkek olmasa sarılıp öpecektim haaaaaaaaaaa:))))
ama tabi bunların hepsi vajinal ultrasonla göründü.
1 - 1 buçuk hafta geç döllenmiş dedi çünkü 7. haftanın ortasında olması gerekirken 6. haftanın başında
kalp atışından pek emin olamadı yansıma olabailir dedi
çarşamba tekrar gidip kontrol olucam.

ayy mutluluktan uçmak üzereyim...
rabbim herkese nasip etsin inşallah....

ayyy gozun aydinn cnmmmne guzelyaaaaa masslhhh topiginnn hamisleriii bayaa cogaliyorrryaaaainsss hepimiz muradimiza ericezzz

nurumm gozun aydinnnnn bebiskommmmm
rabbimm saglikla sihhatla kucagina aldirsinn
ruyalarinn cikiyorrr hadiiiiiiii

bu arada bende istihare dusunuyorum nasil yapicamm:44:

bu topik onun icin zaten tatlim baslik yaniltmasin snei onun icin ugrasiliyor guzelimmm

ahh tatlim yaa incir yedim 26 gun boyunca kist oldu simdiye kadar kist nedir bilmedim bn soganda yeseydim catlatmak icin problem olmazdi((

ne yanii gurbt abla incirmi yapti diyosunnnnn

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdırsın ılk bebegınmı olacak

arkadaşlar cevap vermediniz monodoks hap yumurtlamayı geciktirir mi bilgisi olan varsa yazabilir mi?

yok cnmya ben suan kullaniyorumm,doktor bana vajende mantar enfeksiyon herhangi bisey varsa onu temizliyorr yani vj i hamislik icin hazirliyooo dedi,kiminde belki geciktirir ama monodox la ilgili oldugunu sanmiyorummm

Son düzenleme:
nurumm gozun aydinnnnn bebiskommmmm
rabbimm saglikla sihhatla kucagina aldirsinn
ruyalarinn cikiyorrr hadiiiiiiii

bu arada bende istihare dusunuyorum nasil yapicamm:44:

öncelikle çokk teşekkür ederim tatlım benimmmmmmmmmmmmm
canım istiharede niyetine dikkat et
bak ben senin gibi adet beklerken o bahsettiğin her belirtiyi yaşayınca şüphelendim adetime 1 hafta vardı hamilemiyim diye yattım istihareye ve içimden de geçti acaba hamileysem cinsiyeti ne olacak diye. mağlum gördüğüm rüyayı yazmıştım hatırlarsın.
ama hamişliğim belli olunca kaç defa yattıysam bebeğimin cinsiyeti nedir diye, göremedim bazı şeyler gördüm ama ben yorumlayamadım çok alakasız şeylerdi. hatta ilk gördüğüm rüyamda resmen erkek olacağına rabbimin izniyle emin gibiyken bu rüyalar yüzünden şüpheye düştümm.ben şuna bağlıyorum daha ruhu üflenmediği,canlanmadığı için cinsiyetini göremedim. o yüzden ben 8 haftalık falan olunca tekrar yatıcam. ama sen illa yatıcam dersen anlatırım hatta nette de ayrıntılı şekilde yazıyor yapılışı bebişimmm

yok cnmya ben suan kullaniyorumm,doktor bana vajende mantar enfeksiyon herhangi bisey varsa onu temizliyorr yani vj i hamislik icin hazirliyooo dedi,kiminde belki geciktirir ama monodox la ilgili oldugunu sanmiyorummm
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.hapınımı kullanıyorsun.bir kutunun hepsinimi kullanacaksın.erkek bebek içinmi verdi doktor bu ilacı

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.hapınımı kullanıyorsun.bir kutunun hepsinimi kullanacaksın.erkek bebek içinmi verdi doktor bu ilacı

cnm benimki happ,zaten 14 tane var icinde,adetin ilk gununden almaya basla dedi doktor zaten 14.gunde yumurtlama oluyoo buyuk ihtimalle,yani biz erkek bebek istedigimizi soledik esime evicap banada monodox verdi ama erkek bebek icin vajenin temiz olmasi lazimmisya ondan verdi,sanirsamm

soğan yiyince kist oluşmuyormu yada eriyormuymuş nası yani biraz bilgi verirmisin ?
cnm inicrle berber soganda yesedim hafzada 3-4 kez o zaman kist olmayacak yumurtada catlayacakti
biliyorsun incir kaliteli yumurta icin valla kaliteli olmus ustelik sagli sollu iki tane
ama yine deniycem bakalim soganla birlikte
ne yanii gurbt abla incirmi yapti diyosunnnnn

bnce evet canim inciri yedim yumurta olustu ve catlayamadi ama hep kasik agrisi cektim cnm biliyrsun 5. aya girdik olmadi
bu sefer dedim bioyle deniycem oda kist oldu

cnm gozunaydin guzelim bnm 6. haftada gozukuyorsa kalb atinin az olmasi normal guzelim sen yuregini ferah tut

sağolllllll cnmmmmm beniimmm
tabiki ferah tutyorum yüreğimi
bizler inançlı insanlarız
umutsuzluk yok
bak nasılda göz kırptı böcüğümm annesine:))))
daha iyi günlerini görcem rabbimin izniyle
sizlerle birlikte.....

bu ay hemen deneme yapacaksın o zaman arkadaşım sen.ilaç biter bitmez.hadi hayırlısı.takvim filan ayarladınmı. ben yorumcuya üyeyim istersen bakabililrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…