- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.281
iyi akşamlar canlarım nasılsınız?
ben dr gittim bugün
vee minik böcüğümü gördük:))))))))))))))))))))))
ne kadar şükretsek azdır
dr zoom yaparak kalbi atıyormu diye baktı ve orada ufak bi kıpırtı gördü
dr erkek olmasa sarılıp öpecektim haaaaaaaaaaa:))))
ama tabi bunların hepsi vajinal ultrasonla göründü.
1 - 1 buçuk hafta geç döllenmiş dedi çünkü 7. haftanın ortasında olması gerekirken 6. haftanın başında
kalp atışından pek emin olamadı yansıma olabailir dedi
çarşamba tekrar gidip kontrol olucam.
ayy mutluluktan uçmak üzereyim...
rabbim herkese nasip etsin inşallah....
bu topik onun icin zaten tatlim baslik yaniltmasin snei onun icin ugrasiliyor guzelimmm
ahh tatlim yaa incir yedim 26 gun boyunca kist oldu simdiye kadar kist nedir bilmedim bn soganda yeseydim catlatmak icin problem olmazdi((
iyi akşamlar canlarım nasılsınız?
ben dr gittim bugün
vee minik böcüğümü gördük:))))))))))))))))))))))
ne kadar şükretsek azdır
dr zoom yaparak kalbi atıyormu diye baktı ve orada ufak bi kıpırtı gördü
dr erkek olmasa sarılıp öpecektim haaaaaaaaaaa:))))
ama tabi bunların hepsi vajinal ultrasonla göründü.
1 - 1 buçuk hafta geç döllenmiş dedi çünkü 7. haftanın ortasında olması gerekirken 6. haftanın başında
kalp atışından pek emin olamadı yansıma olabailir dedi
çarşamba tekrar gidip kontrol olucam.
ayy mutluluktan uçmak üzereyim...
rabbim herkese nasip etsin inşallah....
arkadaşlar cevap vermediniz monodoks hap yumurtlamayı geciktirir mi bilgisi olan varsa yazabilir mi?
nurumm gozun aydinnnnn bebiskommmmm
rabbimm saglikla sihhatla kucagina aldirsinn
ruyalarinn cikiyorrr hadiiiiiiii
bu arada bende istihare dusunuyorum nasil yapicamm:44:
ayyy gozun aydinn cnmmmne guzelyaaaaa masslhhh topiginnn hamisleriii bayaa cogaliyorrryaaaa insss hepimiz muradimiza ericezzz
hayırlı olsun canım.allah tamamına erdırsın ılk bebegınmı olacak
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.hapınımı kullanıyorsun.bir kutunun hepsinimi kullanacaksın.erkek bebek içinmi verdi doktor bu ilacıyok cnmya ben suan kullaniyorumm,doktor bana vajende mantar enfeksiyon herhangi bisey varsa onu temizliyorr yani vj i hamislik icin hazirliyooo dedi,kiminde belki geciktirir ama monodox la ilgili oldugunu sanmiyorummm
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.hapınımı kullanıyorsun.bir kutunun hepsinimi kullanacaksın.erkek bebek içinmi verdi doktor bu ilacı
nur-sey-nur
gözün aydın canım
Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh
cnm inicrle berber soganda yesedim hafzada 3-4 kez o zaman kist olmayacak yumurtada catlayacaktisoğan yiyince kist oluşmuyormu yada eriyormuymuş nası yani biraz bilgi verirmisin ?
ne yanii gurbt abla incirmi yapti diyosunnnnn
teşekkür ederim cnm yok ikinci bebeğim allah izin verirse
ama 7 seneden sonra olunca ilk gibi oluyor
sağol cnm Allah razı olsun
sana da nasip olsun inşallah
hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.kızın var galıba erkek ıstedıgıne gore.yuce rabbım hepımızın gonlumuzun muradını versın ınsallah
cnm gozunaydin guzelim bnm 6. haftada gozukuyorsa kalb atinin az olmasi normal guzelim sen yuregini ferah tut
cnm benimki happ,zaten 14 tane var icinde,adetin ilk gununden almaya basla dedi doktor zaten 14.gunde yumurtlama oluyoo buyuk ihtimalle,yani biz erkek bebek istedigimizi soledik esime evicap banada monodox verdi ama erkek bebek icin vajenin temiz olmasi lazimmisya ondan verdi,sanirsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?