- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.321
ALLAH isteyene her meyveden bolbol tattırsun
inşallah birde oğlun olsun 2 meyveyide tadalım rabbim gönlünüze göre versin.
canım sen nezamn belli oluyor
bitirdiğiniz yaşamı bakıyorsunuz o yaşamı 2 ekliyorsunuz.ben ekim 1981 doğumluyum 31 emi 32 yemi bakcaz.2 eklenmeden bakınca benim kızımda tutuyor,
Bugün bir melütteydim
Hepimize dua ettim canlar
Ama bir arkadaşım 4.bebeğe gebeydi
görünce biran tuhaf oldum
bende artık hamile kalmak istiyorum hayırlısylaaaaa nolur Allahım
7 yıldır korunuyormuş
eşi yurtdışından 2 gün için gelmiş ve 2 gün içinde gebe kalmış
her ay 3-4 gün önce olurdum dedi
ramazanın 5 idi ben regl oldum dedi. 11 inde temizlendim ve 14 de eşim geldi dedi
bebeğe erkek demişler zaten istemiş erkek olmasını ve bu durumda en son ilişkiden mi gebe kalmış oluyor :44:
erkke denildiği için.. dua okudum dedi birde bir kadın varmış dua okuyup bir bez gibi bişey vermiş karnına bağla demiş ve halal bağlıyordu.
oyyyy canparcasiiiii hosgeldinn cnmmm nasilsinn cok mutlu oldum vallaa
osmanimiz nasilll buyumusturr iyiceee arada gel bizede ihmal etme
ben deneme yaptim beklemedeyim dualarini eksik etme canimmm
canım benım yaa demek deneme yaptın RABBİM gönlündekini kucağına versın osmanımız ıyı teyzesi tam bi osmanlı torunu yapılı bişe vurduğunu indirecek cinsten
33 e bakacaksın.
bak diyorki takvimim üst sayfasında okudum ocak ve subatta doğanlar +2 ekleyecek öncesi doğanlar +1 gibi yazoyoduu ben normal yasıma baktım 2side beni kapsamadı diee soranlarada ona göre baktım canımmm
Bugün acayip kasık ağrım oldu
ve kızlar kaç aydır soldan hissediyorum hep
ama akıntım hiç yok:44::44::44:
yine 28 buayki siklusum affffffffffffffffffffffff ki affffffffffffffffffffffffffffffff
ben arttık hayırlısıyla hamilekalmak istiyorummmmmmmmmmmmm[/QUOT
28 olması da yeterli olmuyormu(
oyyy yerim bennn onuuuuuu
isir benim icin annesiii desene bir geldi pir geldiii
cnm sen yum gunu test yapmismiydinn nasil yaptin erkek bebek icin anlatirmisinn belki cok gec benim icin ama arkadaslara faydasi olur :)))
canım benımkasık ağrım olmustu yumurtladığımı anladım test yapmadım tek ilişki oldu o ay önce hacet namazı kıldım ilişkıden sonra tekrar kıldım kızlar ben çıkıyom Allah rahatlık verrsin pipilileri rüyanıza girsin
kızlar herhalde bir ben anlayamıyorum bu yumurtlamayı.
kızlar ben psciyi merak ettim çokkk.
inşallah hamiştir.
umarım isteyen bu ay deneyen herkes güzel haber alır.
bu ay hemen deneme yapacaksın o zaman arkadaşım sen.ilaç biter bitmez.hadi hayırlısı.takvim filan ayarladınmı. ben yorumcuya üyeyim istersen bakabililrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?