Süper Anneler - 2011

ya birde bu foto sata göre 7+2 ama ölçümlere göre 6+4 olan resim...
en sonki resim çok net çıkmıyor...kızım sağolsun kardeş diye fazla sevdikırış kırış...
artık ikili için gideyim zaten ak koyun kara koyun belli olucek

kizininkiyle karsilastirdinmi mimosum nasil fark varmi ama kagitta bebe bariizz soldaa

öyle biliyodum ama psci 5 dk diyo
artık yapcak bişi yok tabi. duadan başka

canım benim bildiğim 5 dkkaya gitse bile içeri girmek için çok çaba lazım.belki çok güçlü hemen girecek belki fazla güçlü değil dğerleri yetişecek nerden bilcez orasını...önemli olan ulaşma süresi değil içeri girebilme hızı..

kızlar ilginç bi yazı buldum
yumurta sperm seçer yazıyoooooo
yorumlarınızı bekliyorum

Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır ve bu sürenin sonunda milyonlarca sperm hücresinden yalnızca çok az bir kısmı yumurta hücresini görme şansına erişir.

Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer ve bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır. Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir. Diğer sperm hücrelerinin içeri girmesi artık söz konusu değildir.

Sperm hücreleri vajinaya ilk geldiklerinde burada doğal olarak var olan asit ortam ile savaş vermek durumundadırlar ve bu savaşta meni salgısının içinde bulunan asit nötralize edici maddeler onlara yardımcı olur. Vajinadan rahimağzı içine yumurtlama esnasında salgılanan progesteron hormonunun kolaylaştırıcı etkisiyle rahatlıkla geçen spermler önce rahim içine girerler ve buradan da Fallop kanallarının içine götüren girişi rahatlıkla bulurlar. Sperm hücrelerinin yollarını bulmasında yumurta hücresinin rolü büyüktür. Yumurta hücresi taşıdığı varsayılan negatif yük ile pozitif yüklü sperm hücrelerini kendisine doğru çeker.

Fallop tüpünün içine yönlendiklerinde sperm hücrelerinin anormal şekilli olanları, hareketsiz ve güçsüz olanları çoktan yarışı kaybetmişlerdir.

Yumurta hücresine ulaşan sperm hücreleri oransal karşılaştırma yapılacak olursa ortalama boyda bir erişkinin katettiği 4.5-5 kilometre kadar bir yol almış olurlar. Bu sperm hücreleri için uzun bir yoldur ve bu yolu katetmeyi en hızlı ve enerji deposu en fazla olanlar başarabilir.

kizininkiyle karsilastirdinmi mimosum nasil fark varmi ama kagitta bebe bariizz soldaa

canım kızımın sağda ama en önemli fark şekil.....kızım sanki orda bi şekilsiz genişçe ama et parçası gibi.bu ince uzun ve beyaz ve solda..kısmet ben sağ sola fazla takılmamda içimde hep erkek geçiyor nedense.

alıntı
Döllenme yaklaşık olarak 24 saat sürer. İlişki sırasında yaklaşık olarak 300 milyon sperm bırakılır. Fakat spermlerin sadece yüzde 1’i rahmin içine kadar gidebilir. İçeri giren spermler yaklaşık olarak 10 saatlik bir yolculuğun ardından yumurta hücresinin içine girmeye çalışırlar. İçlerinden yalnızca 1 tanesi bunu başarır ve savaşı kazanır. Sperm ve yumurta hücrelerinin çekirdeklerinin birleşmesiyle “zigot” meydana gelir ve döllenme süreci sona erer.

işte bende bunu dedim teroş sanki beşdakkada beşiktaşmı oldu sandın
allah bilir kimkimi ezdi geçti
orkiş kızımda kesem yusyuvarlak bunda resmen fasulye.hemde hepsinde.kaybolan kesede yuvarlaktı

keseyede takilma mimosumm yaa benim kizim bence son anda cinsiyet deistirdii onceden erkektii haaa

nedenn dee kese yuvarlak deildi yedi ghaftalikkenn uzunlamasina kanatli biseydii

mimoza inann canimm inanmak onemlii insallahh ogluslarimiz olacak insallahhh

işte negatif yüklüyse yumoşpozitifi pozitif yüklüyse nagatifi çeker
bu ıspatlanmış.yumurtanınçevresinde çekim gücü var ve o sperm seçiyor...kız erkek...ne yaparsak yapalım bence onu değiştirmek zor.sıkı diyetle bunu başaamayanlarda vardı ingenderde

Yumurta hücresi taşıdığı varsayılan negatif yük ile pozitif yüklü sperm hücrelerini kendisine doğru çeker.

bu ne demek orkişşşş

y seprmleri pozitif yuklu x ler negatiff

yumurtamizda degiskendir

bazen pozitif bazen negatif

iyonlar diyorum ya benn iste negatif yuklemek icin yumurtamizii

benim fotoyumu tarif ettin kız yoksa bende oğlandedim baktıkça.senin kızda bunamı benziiiiii

ORKDM bana yaz demıstın ya cınsıyetı bellı olursa dıe hatırladın mı ıkı dr kız a benzıyor dedı bır dr da goremedı kızım olacak sanırım haftaya detaylı ultrasona gırecegım orda tam bellı olur ınsallah bana da benı kım gorse erkek erkek dıyordu ama kızmıs nasıbımızde saglıkla gelsın kızım ınsallah ıkıncı bebek de sıze takılırım onerılerınızı okuyorum zaten

prof. dr. ahmet göçmenin sitesinde buldum bakın bacılar

Ortalama bir ejekülatta yaklaşık 40-150 milyon sperm bulunur ve bu spermler fallop tüpü içerisindeki hedef yumurtaya doğru harekete geçer. Hızlı hareket eden bir sperm 1,5 saatte fallop tüpüne ulaşabilirken, diğerlerinin ulaşması günler sürebilir. Spermler 48-72 saatte kadar canlı kalabilir. Sadece birkaç yüz sperm ancak yumurtaya ulaşabilir bunun nedeni ise kadın genital yolundaki çeşitli bariyerlerdir.

evt cnm hatirladim hayirli olsun gozun aydin insallahh
bionda kizdi senin yanlizca iki gun vardi erkek oda yum gunu deildi
erkekmi istiyordunn bak biz deniycez insaallahh sonra sende yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…