Süper Anneler - 2011

evt cnm hatirladim hayirli olsun gozun aydin insallahh
bionda kizdi senin yanlizca iki gun vardi erkek oda yum gunu deildi
erkekmi istiyordunn bak biz deniycez insaallahh sonra sende yaparsin

ilk bebegım aslında hıc farketmez saglıklı olsun ama hep cevrem etkıledı kım gorse erkek dedi aılem bıle bu bebek erkek dedı kızmıs tamm bende denerım

benim fotoyumu tarif ettin kız yoksa bende oğlandedim baktıkça.senin kızda bunamı benziiiiii

bebis benziyo evet ama kese daha kulakli

bebek sekline takilmaa sen ne demistin gecen samiranin bebegi nasildi dusun

8 haftalikken benimki tamamen sekilsizdi aynenn fasulye gibii

canimsinnn sennnnsende oylee cnmmm dualarimdasinn,kiz teros burda bi arkdasm in iki kizdan sonra oglu olucakkk anamm ucuyorrrdarisi bize inssssss

MasAllah kimler hamis? hepinize hayirli olsun Allah gönlündekini versin insAllah

Daha hamile olmayanlar insAllah yakinda kalirsiniz
benim randavuma az kaldi kizlar bakalim saglikli sihatli olsun insAllah....ayin 07.03 de 13 haftadayim Allah nasip ederse cok heycan var kizlar önemlisi herseyin yolunda olmasi baklim kiz mi erkek mi???belki görür doktor sizlere söylerim

ben herhalde 1 gün kala yumurtlamamine kaldim 18.12 iliski oldu tek ve 19.12 yumurtladim hesabima göre
Dua larim sizlerle hep

EZGİN

cinsiyetini öğrenmene az kalmış işallah gönlündeki olurda burdan ilan edersin kızzzzzzzzzzzzzlarr oğğğğlum geliyorrrr.... diye
hamişlerin duası kabul olur derler bacım bana 2 kere et ...ben erkek istiyorum ama ortada sperm yok kociş vermemde vermem diyo istemiyor 3. çocuk bende pusuda bekliyorum yaaa içler acısı durumum

Son düzenleme:

Canım benim hamileliğimde devam etseydi seninle aynı olucaktı.Aynı gün hamileliğimizi öğrenmiştik.Kısmet iste. ALLAH inşallah sana erkek nasip etsin gülüm.

kıyamam ben sana ..üzülme gülüm ben de farklı değilim.yalnız değilsin. eşim tam bir odun:) zorla çay içirdim.acayip sigara içiyor.o kadar yalvarıyorum ki umrunda değil ne gerek var saçmalıklarla uğraşıyorsun diyor.dün akşam yine ağlayarak uyumuşum.

günaydın kızlar nasılsınız? bu sabah başıma gelenleri anlatayım diye geldim hemen. sabahtan kaşbıyık için kuaföre gittim. kendi kuaförüm tatilde olduğu için başka bir kuaföre ilk defa gittim. kaşımı alan kız ilk defa karşılaşıyoruz, göbeğim falan da yok abla sana fal bakasım geldi dedi. türk kahvemi yaptı içtim. kızımı da götürmemiştim. ay neler söledi inanamadım. şoklardayım yaneee...... bana direk hamilelik var sende dedi. ben de yok dedim gerçekten var eli kulağında öğrenirsin dedi. bu 2. çocuk olucak dedi. ilkin kız bu da erkek dedi. işimden tut da para olayına kadar herşeyi döktü kız. bu hamileliğin biraz seni uğraştıracak yorucak ama sonunda nurtopu gibi bir oğlun olacak adını da yusuf koyacaksın dedi. benim koptuğum an oldu kızlar halen şoklardayım. fala inanmam asla ama o kadar tuhaf oldum ki ilk defa giittiğim bir yer. ilk defa görüştüğüm bir kimse inanamadım ya hala şoklardayım.
Allahım sen büyüksün senden başka bilen olmaz aminnnnnn

kizlar benim kaybettigim bebegimin ult rsmi neyse benziyor yada benzemiyor
bulursam digerlerinide eklerim

Eklentiler

• $ilk ultrasal resmimiz.webp
    5 KB · Görüntüleme: 28

ayy kızını yerim yaaa
mimoza Allahınizniyle bebeğin erkek
1-2 haftyaya kadar öğreneceksin zaten
burdan da bize güzel haberi vericeksin..
ben ultrason resimlerinden anlamam içimden geçeni söylüyorum.

way canına
keşke baktırmayaydın kız
neyse unutmaya çalış sözlerini
günaha girmeyesin
bu arada nasıl oldun?
ne zaman gidiceksin dr a?

InsAllah bakalim ama icim hep kiz diyor halen rüyamdada kizim oluyor gördüm

Ederim canim zaten hep sizlere ediyorum insAllah olur birde oglusun hayirlisinla

Canım benim hamileliğimde devam etseydi seninle aynı olucaktı.Aynı gün hamileliğimizi öğrenmiştik.Kısmet iste. ALLAH inşallah sana erkek nasip etsin gülüm.

evet canim benim öyle olacakdik ama bendede halen korku var hafif kahverengi akintim bitmedi daha....hayirlisi....insAllah sende hemen kalirsin canim Allah gönlündekini verir insAllah

cok heycanliyim valla kiz diyecek biliyorum sanki ve tamam doktorum diyecem zaten biliyordum diyecem

kiz gelincik nerelerdesin....kocam iki gündür meyan kökü iciyor bu kez cok acik yaptim gene sevmedi ama, neoluuuuuurrrrr ic dedim oda iciyor
sen cola iciyormuydun? yarin msne gelde yazisalim biraz neolur canim....

canımmm dün msne baktım yoktun
buaralarokadar güzelki hava süper resmen oğlum park istıyor her gün parka götürüyoyorum günesten d vitamını alsın hem dıye bide yoruluyor eve gelir gelmez 2mizde yatıyoruz.bende çok yoruluyorum günde 2 saat uyuyorum abartısız
öyle olunca buraya girmeye fırsat kalmıyor nazcım arada bakabılıyorum sadece evin işi ıvır zıvır ehh
nyse ben kola çok içtim orkdm yada teravet içebilirsin demişti çok sevınmiştim severım kolayı artık içemıyorum
arada kontrol ederım msnden seni görürsem konuşuruz öptüm cnm

gelincik daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım senin kızında olcak işallah oğlunda var ultrason fotoları anlatsana fark var mı?

inandığın anda dinden çıkarsın ALLAH muhafaza sakınnnn
fala baktırmam bakanada inanmam canım
nekadar biliyor gibi olsada bidaha baktırmamanı öneririm unut gitsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…