Süper Anneler - 2011

bosver yavrumm en igreenccc seyleri yapalimm yeterki bir pasamiz olsunnnn

takmaaa bi guzell cik balkona temiz havayi cek icine gecerrrrrr

ellerimi iice yıkadım
bulantımı bastırmak için kraker yiyorum
birazdan uyuyacam zaten

tebrikler bende de oyle olmustu
ben de cok kaynatmistim ve dedigin gibi olmustu
ins

ayyyyy gerçekten mi sevilllllllllll
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

yaniiiiiiii
oh be işte bu yaa...
sabırsızlnıyorum eve gitmek içinnn..

ne zaman gidiceksin
bi an önce sonucu yaz buraya

ellerimi iice yıkadım
bulantımı bastırmak için kraker yiyorum
birazdan uyuyacam zaten

ayyyyy gerçekten mi sevilllllllllll
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

ne zaman gidiceksin
bi an önce sonucu yaz buraya

cnm benim bunu yapmam akşam namazından sonra ancak olur.. ama daha önce yapmaya çalışacağım emin ol
vallahi billahi çok sevindim pscim. inşallah bende aynısını görebilrim yaa

selam kızlar anca okuyabildim geçmişi ve sonlara doğru kalbim güm güm oldu hemen gidiyorum süt kaynatmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dua edin nolurrrrr:))))))))))))))

yaptım ve bildiğin süt gibi oldu çelik tencerenin kenarında normal süt tortuları vardı ama ortası normal bildiğin süttü noluyor şimdi. tencere çöpte bu arada

yaptım ve bildiğin süt gibi oldu çelik tencerenin kenarında normal süt tortuları vardı ama ortası normal bildiğin süttü noluyor şimdi. tencere çöpte bu arada

hadiiiiiiiiii

ikinci oglumuzda yoldaaaaa

toveb yarabbimm sen bilirsin mevlammmmm

kızlar bakın bi de bunu buldum:))))))))))

bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin

10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi

idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.

evde de karalahana yok ki beniim:)))))))))))

hayırlısı artık kızlar şu lahanayı yapanlar olursa haberimiz olsun. takdir yüce rabbimin diyecek bişi yok. ya kızlar ben geçen hafta 1 kere rüyamda eve hırsız girdiğini gördüm. dün gece de eve hırsız giriyor kapıdan tam görüyorum hemen kaçıyor. hayırlara gelsin inşallah

vay vay daha neler duycaz
galiba bunu gelincikde söylemişti ama ben böyle anlamamıştım bunu yaa..
neyse hepsini deneriz
hatta şu sütü gelincikte denese de garanti olsa

cnm hirsizin anlamini bilmem ama hep gorduyum ruya bu hirsizlar hep eve giriyolar acaba hamileliktenmi ne

canım sen neler biliyorsun böyle valla çok ilginç karalahanayı da denesinler bunu deneyenler garanti olsun .....acaba hamile olmayanlarda kesilir mi kesilmez mi evde süt yokmuş yoksa deneyecektim kızlar....

Kizlar canlarim kim yapdi testi simdi süt sivi kalirsa erkek ve kesik gibi olursa kiz mi?ama simdi kenarlari kesik gibi okudum???
ay bende yapacam ama benim büyük kiz evde kokarka ne diyecem

selam kızlar nasılsınız???
hamişler deneyin bizede yazın ilginç bir testmiş. acaba gelincik nerelerde, sen de dene bacım merak ettik
psci egeada bakalım tutacak mı?? mimoza teravet siz de yapın, nur hadi bakalım... sevilin bu yöntem tutacak mı??
orkdm benimde kızın ultroson resimlerine baktım kese badem gibi kızım kesenin sağında yapışık ve kendide yassı bir et parçası gibi bacım

ezgin kokmaz bence, süt kötüymüş içine ne karıştırdılarsa dersin, çişli mi bu ne

vay vay daha neler duycaz
galiba bunu gelincikde söylemişti ama ben böyle anlamamıştım bunu yaa..
neyse hepsini deneriz
hatta şu sütü gelincikte denese de garanti olsa

kızlar sizin için akşam denıcem şimdi müsait değilim
tencereme kıyamamda boş salça kabı mantıklı geldi orkişin dur bakalım ne olıyyy
buarada ben lahanayı en az 3 defa yaptım doğru çıktı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…