Süper Anneler - 2011

gelincik bacım senin takvimler tutuyor mu?? sevil sende baksana "Base on an ancient Chinese Gender Chart" buna göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyor mu??

gelincik bacım senin takvimler tutuyor mu?? sevil sende baksana "Base on an ancient Chinese Gender Chart" buna göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyor mu??

evet tutuyor cnm benım hatta nazda kaç defa arastırdı hepsıde tuttu benım fakat takvımlere uymadım ben tesadüf öyle denk geldi

yaptım ve bildiğin süt gibi oldu çelik tencerenin kenarında normal süt tortuları vardı ama ortası normal bildiğin süttü noluyor şimdi. tencere çöpte bu arada

ii yapmışsın benmki de çöpte..
ooo süper erkekler çoğalıo...

bunu yapıcam

vay vay daha neler duycaz
galiba bunu gelincikde söylemişti ama ben böyle anlamamıştım bunu yaa..
neyse hepsini deneriz
hatta şu sütü gelincikte denese de garanti olsa

bence de gelincik de denese inanıcam yoksa inanmıcam

canım sen neler biliyorsun böyle valla çok ilginç karalahanayı da denesinler bunu deneyenler garanti olsun .....acaba hamile olmayanlarda kesilir mi kesilmez mi evde süt yokmuş yoksa deneyecektim kızlar....

bi ara dene suzan
görelim valla

ayy saol cnm
bize haber ver mutlaka
lahanayı şimdi ben de yapıcam
senin mor mu oldu
aynen böyle mi yaptın?

kizlar selnas yontemini duydunuzmu %98 bi oran veriyorr parali takvimmiymis neymisss

avrupada cokk ragbet goruyomuss

Merhaba arkadaşlar,
Bugün kontrole gittim :)
Yarın sabah 8 e çatlatma iğnesi verdi.
36 saat sonra 29 şubata ilişki olacakmış.
3 yumurta varmış sağ tarafta.Gayet güzel gelişmişler dedi,bira biraz daha küçükmüş.
Benden haberler böyle :)
Egem sen ne yaptın canım.Doktor çatlatma iğnesini verince heyecan yaptım, yumurtalar kaç mm olmuş diye sormayı unuttum.Gelişmiş olmasalar vermezdi ama iğneyi değil mi?

bacım adetin normalde kaç günde bir oluyor, ilişki çatlatma iğnesi kullandığında kaçıncı güne denk gelmiş olacak??

bacım adetin normalde kaç günde bir oluyor, ilişki çatlatma iğnesi kullandığında kaçıncı güne denk gelmiş olacak??

Normalde 30 günde bir oluyor,16. gün yumurtlama günüm oluyor. Ama bu ay klomen kullandım, biraz erken gelişti yumurtalar galiba.İlişki adetin 14. gününe denk geliyor.
Çatlatma iğneside 13. gün yapılacak. Erken değildir değil mi?

sanmıyorum erken değildir. bacım içini ferah tut dr güven bence

bebişim yan değildi yüzü bana bakıyordu.profil değildi yani.kolları iki yanda.cinsiyeti için ben sormadım oda sölemedi haftaya ikilide sorarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…