Süper Anneler - 2011

nur_sey_nurr eylül canlarım çok geçmiş olsun çk üzüldüm yaa
rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı gönlünüzdekı evlatlarınızı versın inş

canimsin sanirim deneyecegim
kuzenlerim uc tane ucununde oglu olduu evlendikleri ay sik sik iliskiyle kaldilar
rabbime sigindimm o ol derse oluverir insallahh deneyecem canim benim

nur_sey_nurr eylül canlarım çok geçmiş olsun çk üzüldüm yaa
rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı gönlünüzdekı evlatlarınızı versın inş

sgl cnmm,ben iiyim kizlar hepinizz sglunbenimki kimsayaldii yani ne oldugunu anlamadimm bilee,artik bende bu ay denesemmi diye dusunuyorummmmmdr deneyin bi problem yokkk dedi,yani cok sukur benimde biseyim yok gercektennn
sen nasilsin cnmmmmm?
orkisssss bence iliskini korunmadan yapsaydin daha ii olurduuu,ama es gecme perhizede takilma cnmm,o anlattigim arkdsim sik iliski yapmisti ve ovuye denk geldigi icin oglusu olucakkk,,,

canimsin sanirim deneyecegim
kuzenlerim uc tane ucununde oglu olduu evlendikleri ay sik sik iliskiyle kaldilar
rabbime sigindimm o ol derse oluverir insallahh deneyecem canim benim

inş pipilin hayırlısıyla geliverır orkişimm
rabbım çok büyük
bak kaç aydır dıyet yapıyosun ertesen tekrar dıyete devam edıceksın falan
zamanlamanı tam yap inş
valla gece 3de uykum kaçtı teroşla sen geldin aklıma dua ettım hep sonrasında kk dakı arkadaslara
çök öptüm orkiii

dr srun yok dedıyse dene eylül inş bu ay sorunsuz hamiş olursun rabbım şifa versın iyi olmana çok sevındım
nurumada acayıp üzüldüm yaaa çok alışmıştı emınım bebişine şok oldum görünce yazıyı allah tez zamanda versın yıne inş. sağlıcakla

gelincik eylulee canlarim yoldaslarim
suan varya beynimin icine girsenizz ????????? bunlarla doluu

eylule senin dedigini bende dusundum sen niye oyle dedin canim ?

gelincigimm dualarin icin allah binkez razi olsun kizinin murvetini gor insallahh

cnmmm ben cok inaniyorummm senin bu azmin ve inancinla gercekten istedigin olucakkk,
varya ben artikkk hic biseye inanmiyorum sadece yumurtlama gunune inancim varrrrrrrrrr
bak eltim 6.ayda tatildeyken yani denizde sicakta hamis kaldi hani erkek soguk olucak diyoruzya
alakasii yok cnmmm,ha diyet olabilir
sen yarin gece iliskine gir allah insssss istegini dilegini kabul edecektirrr orkisss
amaaaaaa ben artik hic bisey yapmiyom bu ay rahat olucam ve ovulasyon gunu iliski yapicammm
artikk allahimmm bizeeee hayirliysa verecektirrrrrrr

arkadaşım çok stres yapma gerçi stresle olan çocuklar erkek olurmuş.inşallah tombiş bir oğlun olur ikiz oğlun olsun.peşinde koş onların.

kızlar ben hele şükür regli oldum:))kistim de patlamıştır çatlamıştır inş

Son düzenleme:
gözün aydın.hadi hayırlısı.

saol canım,çok korktum ama yaaa...olmıycam sandım,bi daha dr a git,adet söktürücü iç,olmadı doğum kontrol hapı..uğraşcaktım yani..Allahım kimseyi sağlıkla imtihan etmesin...bize de kalplerimizdeki hayırlı,sağlıklı oğluşlarımızı nasip etsin inş....
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN....bol bol okuyun kızlar...

kızlar merhaba bir arkadaş için soruyorum hani şu eşi hamile iken erkeğin elini eşinin karnının üzerine koyup okuması söylemesi gerken bir dua vardıya ben geçmiş sayfalardan onu buldum ama hamileliğin kaçıncı gününde söylemesi gerekiyoru lütfen bilen biri cvplarsa seviniriz

senin ilişki anında akıntın nasıldı?yumurta akı mı kremsi mi?arkadan gelen yumurta var mıydı?
yumurtlama sonrası nasıl kız oluyo peki sence?

senin ilişki anında akıntın nasıldı?yumurta akı mı kremsi mi?arkadan gelen yumurta var mıydı?
yumurtlama sonrası nasıl kız oluyo peki sence?

ya benm o ay akıntım yoktu teravet
hatırlıo musun kupkuru oldum diodum antibiyotik yüzünden
o yüzden hiç bişey anlamadım akıntı olayından
diplerde kesin vardır daaa ona da ben bakmadım..
yumurtlama sonrası kızı olan çok var
öyle değil mi?

Allah binlerce kez senden razı olsun bacısı

amin bacımsın aminnnnnn
o duanın anlamı ne bacımsın

evde internet hala yok okulda girebiliyorum ancak o yüzden gecikti kusura bakma canım ..gittigidiyordan aldım 159 a geldi yedek çubuklarınıda bulurum işallah...

orijinali zaten 179 tl . ebaydan o aldığının aynısını 70 tl ye alabilirdin. zaten gittigidiyordakiler de ebaydan alıp satıyolar.

bence seninki erkek bacımsın. 5-6 hafta sonra öğrenirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…