Süper Anneler - 2011

hepinize teşekkür ederim.rabbim hepinizin gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı etsin ve nasip etsin.seyhan sen hamilemisin.hamileysen nasıl kaldın.

ayy ne biliimm yaaaa
pscii istesedee iliski gibi gormuyo kociss gorev gibi goruyo onu
ne yapsam acepp onu azdirsamm

ben her daim bakimliyim kuzumm parfumsuz birgunum gecmez saclarimi makyajimi o gelene kadar tamamm olur
ama yatsi namazina kadar sonrasi abdest falan gidiyo tabii

kızlar ikili için randevu aldım.haftaya .
off ya aldığım ultrson fotosunda yukarı doğru top gibi bi çıkıntı var ama bebeğin bacak çıkıntısımı yoksa pipimi anlayamadım.yüklemek istemiyorum moralimi bozanlar oli

ingenderde baktım çokta benziyo ama görüntü net değil.ama resmen yukarı çıkıntı var ama ne....
haftayada ööğrenemiycem biliyorsunuz çünkü devlette yapılcak.zaten bende öğrenmek isteemiyorum.:18::18::18:
ister inanın ister inanmayın valla gitmey korkuyorum kızlar cesaretimi toplayamazsam hayatta gidemem.hiç böle olmamıştım
ikilide çok dikkatli bakıcam.eğer görürsem bişiler valla durmam gideerim.ama göremezsem uzun zaman gidecek cesareti yakalayamammm:18::18:
üstelik yine idrar yolu enfeksiyonu oldum bıktım valla.
su içemiyorum ondan galiba.ve mide bulantılarım hafifledi.ama tam geçmedi...
psci
canım bulantım 6.haftada başladıyeni azaldı
aman aman kusmadım ama koku ve tiskinme oldukça yoğundu
bebek soldaydı gördünüz
idrarımın rengi koyulaştıenfeksiyondanmı yoksa bebeğin cinsiyetindenmi bilemem
ekşi acı ve tuzlu yedim hep.peynir en yakın dostum oldu.çorba ve sulu yemeklerden nefret ettim.
güzellik konusuna gelince rengim sapsarı
ve inanın bebek hoppur hoppur oynuyo..
özellikle akşamları ve gece çok yoğun hissediyorum.kesin eminim bebek oynaması.ama ultrasonda çok tembeldi.dr tok karnına gel dedi.inşallah oynarda yakalarım bacak arasını...
işte böle.zaman geçtikçe kız demek geliyor içimden.bazen erkek.duygularım karmakarışık.hayırlısı.sağlıklı olsunda....

mimoza canım hakkında hayırlısı olsun.
ama erken oynayan bebek genelde erkek derler canım.
ben 10 haftalıkken okullar tatil olmuştı memleketime gelmiştim.,
daha arabadan indim komşular hamile olduğumu biliyorlardı.
ve hepsi kız dedi.
aslında ben eşime diyorum ki allah ikinciyi nasip ederse hiç ultrasona gitmiycam diyorum.
geçicam 10 tane koca karının önüne onlar hepsi aynı şeyi diyo biliyo yani:))))))
yumurta takibi falan yapılmışmıydı.
inşallah güzel bir oğlun olur kızın var herhalde.

evet canım kızım var.önce sağlıklı demek lazım tabiki.ama rabbimin taktiri zaten belli.işte önemli olan ne zaman duymak istediğme karar vermek

kızlar bir bilen cevaplasın ya memnun oluruz

ORKDM ne yaptin canim ne durumdasin....

Ben cok kötüyüm bu sabah icime sikinti basti sanki gene hamile kalamadim diye

sancim var ayni adet sancisi böyle hic olmamistim..acaba dölleniyormu ondanmi ki offf offf

sanki hamile kalamicam sanki hicccc kiiizzziiimmm olmucak mis gibiyim

Son düzenleme:

sag kasigimda gerginlik var canim catladi catlayacakk yani oyle hiseediyorumm

dollenme aninda kasik agrisi cok oluyo nazcimm snir stres yapma yumurtan kabul etmez bakkk

stresli kadinlarin oglu olurmuss relax ol canimsin
dua et allahaa bu ay geliyo peri kizzz

KIZLAR TİKHER EKLEMEK İSTİYORUM AMA HEP HATA VERİYOR KODU KISALTMAM GEREKİYORMUŞ VERECEGİM KODUN HANGİ KISMINI ÇİZELGEYE EKLEMEM GEREK ORKİDEM SEN BİLİRSİN BACIM

Son düzenleme:
KIZLAR TİKHER EKLEMEK İSTİYORUM AMA HEP HATA VERİYOR KODU KISALTMAM GEREKİYORMUŞ VERECEGİM KODUN HANGİ KISMINI ÇİZELGEYE EKLEMEM GEREK ORKİDEM SEN BİLİRSİN BACIM

lilypieden yap canim oradaki yada kiznin dogum tarihini ver yapayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…