Süper Anneler - 2011

maşallah canım...
ama ilk üç aylık dönemdeki hafta uyumu regl konusunda tama yakın tahmin verir.sonraki aylar genelde bebeğin beslenmesine bağlı.hafta uyumuna o sebepten dikkat ediyorlar.
.yani ilk üç aylık dönemde özellikle 8 9 10.haftalardaki ölçümler çok önemli.hatta ikili teste bu sebepten çok önem veriliyor..
bebeğin sat uyumu ve gelişimi açısından en önemli bulgular ilk üç aylık dönemde çok önemli.drlar ilk üç aylık dönem ultrasonlarının önemle saklanması gerekli diyor.ileriki dönemlerde eğer gelişim durursa yada aşırı olursa gerekli bazı tahliller var onlar yapılıyor.
....ama seninki büyükse maşallah tosun gibi bir kız olur inşallah.bazı bebekler 2 kilo bazıları 4 kilo doğar biliyorsun.iri kemikli demekki
alıntı
Çok az kadın tam döllenme tarihini bilir ve gebelik yaşını kesin olarak saptamak mümkün olur. Son adet tarihinde de sıklıkla yanılmalar olabilir. Doğru olarak hatırlansa da yumurtlama düzensizliklerinden dolayı geç veya erken yumurtlamadan dolayı gebelik yaşında yanlışlıklar olabilir. Gebeliğin her döneminde yaşı belirlemek ya da tahmin etmek mümkündür ama ilerleyen gebelik haftalarında son adet tarihi ile arada uyumsuzluk olması durumunda bunun son adet tarihinin hatırlanmasındaki bir hatadan mı yoksa bebekte ortaya çıkan ve tehlikeli olabilecek bir gelişim geriliğinden mi kaynaklandığı kolaylıkla ayırt edilemeyebilir. Buna karşın, erken dönemde yapılan ultrason 2-3 gün yanılma payı ile gebelik yaşının doğru olarak belirlenmesinde yardımcı olur.
İlk trimesterde, 7. haftadan 13 haftaya kadar çocuğun baş-popo mesafesine göre gelişimi incelenir. Yanılma payı 3-4 gündür. Gebeliğin 13. haftasından sonra ise baş çevre ve çapları, karın çevresi, uyluk (femur) ve kol (humerus) gibi uzun kemiklerin ölçümü yapılır. Baş çevre ve çapları, uzun kemiklerin ölçümü gebelik yaşını daha doğru olarak belirlerken karın çevresi çocuğun gelişiminden kolaylıkla etkilenebileceği için daha çok ağırlığının tahmininde faydalıdır

Son düzenleme:

Canim cok güzel yazmissin Allah bagislasin oglunu kiz ozamanlari bende vardim hatirladin mi beni???
benim 2 kizim var simdi 3 hamileyim canim hayirlisi artik ama seni yazini okuyunca sanki cok duygulandim canim

Allah nazarlardan korusun çok tatlı maşallah

ahhh maşallah bizede nasip olur inşallah

Allah isteyen herkese versin inşallah.

ayyyyy kakuleeee bu neee mincik mincikkkkk isisririm o yanaklarii

kizim burada oglan diye delirirkenn sizde ogluslarinizi koyuyosunuzzz
saka bi yanadaa kizlarr okuyun ne olur bu miniklereee maasallahh diyinnn

kakuss bi hadis vardi yaa hemen o geldi aklimaaa:44::44::44:

gercekden kız guzelı cnm Rabbım nazarladan korusunn cok tatlı ıns bızede nasıp olur

amin kızlar allah tüm bebekleri korusun
rabbim tüm isteyenlere versin inşallah darısı hepinizin başına

Son düzenleme:

mimoza bebeğin hayırlı olsun canım inşallah gönlünden geçen olur.
demekki ben erkeke meğilliymişim
erken yumurtladım dedem mimoza adet bitti hemen mi yumurtladım çünkü ilk 3 gün oldu bidaa olmadı.

canım inşallah moralini bozan şey tez zamanda feraha ulaşır.iyi akşamlar
sağol canım benim
Allah seninde gönlündekini hayırla sağlıkla verir inşallahhhhhhh

bernurrrrrrrrrrrrrr bacımm benii biliyorsunn değilmii kızz benn hüzün yılıı

bacım tanımaz mıyım?
paşama maşallahhhhhhhhhhhh çok şirin
senin içinde zamanında inanılmaz sevinmiştim canım

Rabbim tüm herkesin gönlündekileri nasip etsin sağlıkla hayırla

masalah cnm cok sevındım bencede senın bu ınancın ıns oglunu en yakın zamanda vercek rabbım bu arada doktorun tekrar hamıs kalman hakkında bısey dedımı cnm

evet cnm dedi.3 ay korun sonra tekrar olsun istersen dene dedi ama ben tayinim eşimin yanına çıkınca denemek istiyorum tekrar.
burda yalnız başıma aynı anda başedemedim herşeyle...

evet cnm dedi.3 ay korun sonra tekrar olsun istersen dene dedi ama ben tayinim eşimin yanına çıkınca denemek istiyorum tekrar.
burda yalnız başıma aynı anda başedemedim herşeyle...

iyi olmana çok sevindim dostum...
haklısın canım,Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin,en kısa zamanda kavuştursun sizi...
inşaallah bu zorlu günleri atlatacaksın NURUMMMM,zaman herşeyin ilacı...

TURKİYEMden haber yokmu kızlar yaaaa
oğluşu nasıl oldu acaba,durumu nasıl,çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…