Süper Anneler - 2011

evet cnm dedi.3 ay korun sonra tekrar olsun istersen dene dedi ama ben tayinim eşimin yanına çıkınca denemek istiyorum tekrar.
burda yalnız başıma aynı anda başedemedim herşeyle...

en iyisi nurcum hem ozamana dek toparlanırsın inş. rabbım sağlıcakla versın bebişini

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim mımozacım
inş sağlıcakla tombiş bi kızım olur gömülür yerim onu
dediğin gibi ilk dr günlerımde günümle uyuşmuştu tam gününde çıkıyordu son 2 aydır hep 2 hafta önde gidiyor
dra dedim bi soru yok değilmi dıye oda yok dedi şükür bide size sormak istedım
rabbim cümlemızın bebeğini kucağına almayı nasıp etsin
türkıyemınkınede şifa versın inş.

kizlarrr sanki adet olucam sag tarafimdan iki gündür batma var cok üzgunum ya.....

ben hamile kalamican ümidim kalmadi artik

Son düzenleme:
kizlarrr sanki adet olucam sag tarafimdan iki gündür batma var cok üzgunum ya.....

üzülme arkadaş..Allahın dediği olur,vardır göremediğimiz ve hakkında hayırlı olan bi sebep...ben de tam hamile kalmak isterken spiralimi çıkarttım ve rahmimde kistim olduğunu öğrendim..o kadar zaman hiçbişe yoktu,tam şimdi kist var...hiçbişe tesadüf değil..

hele dur bi canim yaaa belli olmazzz regle kac gunun var bi test yapsannnn

cikmaz demii

kiz deliiiiiiii senin benimle ayni gun olmadimi eger oyle olduysa bugun 5. gun
rahme yerlesme gunu kasik agrisi olurmuss ben bugun kendimi dinledim tik yokk
insallahh hamilesinn insallahhhh

yarabbim eşime de bu sevinci yaşatır inşallah. amin.

sagol canim allah razi olsun, aglamaktan bittim tukendim ,yavrumu biraktim geldim bir damlacik nasil bi sinavdan geciyorum yarabim guc versin oglumu bana bagislasin

canımm kıyamamm sana
bugunlerde gececekk ımtıhanını guzel vermeye calıs ne olurr
dr lar ne dıyor

kız sen paşamız deyince bile bir hoş oluyom bacısı yaa
muhammet olur inşallah erkek olursa.

daha dur alahın ıznıyle oglusumun dogumuna az kaldı teyzelerı dıyceksın

oglummm gelıyorr dıyceksınn

kızlarr oglusum gecelerı uyumuyorr gazı var dısı cıkıyorr ımdaat dıyceksın ınsallahhhh

canımm kıyamamm sana
bugunlerde gececekk ımtıhanını guzel vermeye calıs ne olurr
dr lar ne dıyor

canim nefes almada sorunumuz yok ama migdesi eritmiyo cok kucuk daha biraz kilo almis o teselli ediyo beni ama yinede cok korkuyorum suan 780 gr oldu dua edin kizlar ne olur

inşallah bacımsın inşallah.

bacım bu arada senin oğluş da yola çıktı bu ay. kaçıncı günün bugün?

canim nefes almada sorunumuz yok ama migdesi eritmiyo cok kucuk daha biraz kilo almis o teselli ediyo beni ama yinede cok korkuyorum suan 780 gr oldu dua edin kizlar ne olur

Kurban olayım onu veren ALLAHA küçük yavrum dualarımız onunla,ALLAH tez şifa versin.dua dışında yapabileceğimiz birşey var mı gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…