- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.681
seni çok sefyommm ben yaaaaaa
kız herkese cevap yazıyon ama bana yok
kız doğuyor dedim diye alınmadın değil mi canım
içime kız doğuyor ama dualarım erkek olsundan yana
seni çok sefyommm ben yaaaaaa
süt,ayran,peynir hergün tükettiğim besinler,bilirsin anteplinin sofrası ayransız olmaz hemşom
ancak çok etciliz,etsiz yemeğimiz olmaz,tuzuda abartırız....ama iki haftadır et ve tuz olayı bitti
süt,ayran,peynir hergün tükettiğim besinler,bilirsin anteplinin sofrası ayransız olmaz hemşom
ancak çok etciliz,etsiz yemeğimiz olmaz,tuzuda abartırız....ama iki haftadır et ve tuz olayı bitti
kız ikizlere bakmak zordur eminmisin?
bak bana güvenme benimde bebeğim olmuş olacak o zaman
yardıma çok gelemem
ona göre
gelirsin,gelirsiiiiiiiiiin kıyamazsın sen bana
ya da sen zahmet etme istersen ben benimkileri sana getiririm
hep beraber kaynaşır giderler
bende ikiz istemeye karar verdim birden
şaka bir yana her zaman beklerim canım
canın ne zaman isterse
ayy aşkolsun bernur
niye alınayım
bana da bazen kız bazen erkek gibi gelio
1 ay sonra belli olur inşallah
görecez sonucu
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiii
rabbim hayırlı,sağlıklı,iman dolu evlatlar nasip etsin,ikiz,üçüz farketmez
elbirliğiyle üstesinden geliriz elbet canooooom
sohbet çok tatlı ama sabah beşbuçukta maraton başlıyor,malum okul var
heppinizi koccaman öpüyormmmm,yoldaşlarımmm,hayırlı geceler olsun
yarın doktora gitcem psci. inşallah sorun olmaz hiçbir şey.
özelden soran arkadaşlar olmuş kusura bakmayın geç cevaplıyorum özelden de yazamıyorum buraya yazayım.
ilk önce beni örnek almayın arkadaşlar sonuç ortada ama sormuşsunuz ben genede neler yaptığımı yazayım.
1-1.5 ay kız diyeti yaptım süt ağarlıklı kalsiyumdan zengin gıdaları seçtim ama takviye kullanmadım
ilişki günü sudafet şurup içtim momofun önerisiydi
ilişkiden önce yoğurt suyuyla vajinal duş yapmıştım yabancı sitelerde yoğurt suyunun vajinayı asidik yaptığını okumuştum.
adetim bittiği gün ve ardarda 2 gün ilişki oldu yani adetimi 6 gün sayarsak 7-8-9. günler ilişki oldu birdaha olmadı.
biom kız günündeydi ve orgz olmadım
işte yaptıklarım bunlar yardımcı olmuşumdur inşallah.
size tavsiyem şu olabilir takviyeleri kullanın sıkı bi diyet yapın(kız kolay oluyor diyenlere bakmayın)
spor yapın asidik yapıyor
vajinal duş yapın mutlaka sirke yada yoğurtla
korunmasız ilşkiden önce mutlaka bikaç defa korunmalı olsun ki kız bebekler daha fazla olsun
bunlar benim şimdiye kadar burdaki arkadaşlardan öğrendiğim duyduğum naçizane fikirlerim
Whelan Yöntemi
Shettles prensibinin tersini savunan bir yöntemdir. Elizabeth Whelan tarif etmiştir. Erkek bebek için yumurtlamadan 4-6 gün önce ilişkiye girilmesi gerektiğini savunurken, kız bebek için yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkiye girmek gerektiğini savunur. Shettles yöntemi ile çelişen bu yöntemin de etkisi tartışmalıdır.
kakkuş sağol bacımmm,ben sormuştum özelden...
ben iki haftadır sıkı diyet yapıyorum,kalsiyum,magnezyum,c vitamini takviye alyrm
kızılcık,nane çayı,adaçayı aspartam tadlandırıcıyla,kola, ballı süt,ayran hergün ikişer bardak içiyrm
bugün sirke içmeye başladım....ama iki gündür ağzımın içinden yaralar çıktı,konuşamayacak derecede yani...
bunlarla bi ilgisi varmı bilmiyorumhamile kalacağımı sanmıyorum ama ümitsiz de yaşanmıyor işte..
allahım inş. üçüncüye ikimize de prenses nasip eder canımmm
ben de kendim için aynı şeyi düşünüyom. ya bizden ya da eşlerimizden.. hep kız oluyor.
aminnnnnbelki de bu sefer zinciri kırarız orkişşşşşş oğluşumuz olur inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben senden umutluyumda kendimden hic degilim teravettt
evet bacısı o doktorun dedikleri..
ya biz kıza meyilli bir çiftiz
ne bileyim erken mi oldu diyet mi v. duş yok falan filan bir sürü şey..
Allah yardımcımız olsun
Allah bizi hayırlısından sağlıklısından erkek evlatsızlıkla imtihan etmesin. amin.
birde şu önemli erkek spermleri 3 yada bir değişir..
erkek 3 ay varken dikkat etmeye takviye ve soğuk sünger masajına başlaması çok önemli...
sperm sayısı ve kalitesi açısından..
keçi boynuzu kürünü 3 ay kala başlaması artı olur..
oncelikle yumurtani pozitif yuklemelisin
bunun icinde
magnezyum kalsiyum
himalaya lambasi al yatak odana
herseyin lavantali olsun heryeriii lavantayla doldur
deterjanlarin yumusaticin kolonyan
ev spreyleri
camasirlarinin arasina lavantali sabun koy
sampuanini dus jelini bulasik sabununu
tuvalet spreyinii lavantali al
hizli tempoda yuruyus yap
sabahlari kahvalti yapma ac karna sirkeli su ic
bak bizimki ylang ylang kokusuyduu siz sanslisiniz yerkgok lavanta kokulu zatenn buna bir donem cok sinir olmustumm
ozaman erkekmi olacak acaba kakusunn ama böyle denemeyle ne olacağınıı görmüş olacağızz
adetten sonra erkekk olur diyenlerde var
eğer kakusun oğlu olursaa kesin inanacağımm çünküü alemm bunu çok söylerdi
aminnnnn
öyle deme canımm benn bile kendimden umutluu değildim amaa bakk fazla yöntem bile denemeden oldu oğluşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?