Süper Anneler - 2011

yok canın ya kit mit kullanmadım elara dediki kız yapmak kolay adetten sonra sık ilişkiye gir tamam gördük işte
kız bende kendim için diyorum 10 tane doğursam hepsi erkek gibi geliyor diye
orkidem inşallah kalbindekini kucağına verir rabbim hayırlısı olsun bacım

elara dediyse tamamdır zaten

kakus öğrendinmi cinsiyeti canımm

oğlan yürüyecek nerdeyse bacım

büyük oğlumda hiç anlamadım dediğin gibi ne midem bulandı ne tiksindim çok hafif bir hamilelik geçirdim
ama ufaklıkta mide bulantıları oldu çok ağarlaştım çok zor geçti hamileliğim zaten görenler hep bu farklı kız bu dediler doktor epey bi cinsiyetini göremedi sakladı kız dediler ama hiçbirinin aslı astarı yokmuş nasipten öte gidilmiyormuş onu anladım

demekki neymiss öleee kolay demekle olmuyomusss

oyle bisey olsaydii herkes kiz dogurrdu

en onemlisi ovulasyon onu bunu bilmem

gördün mü bak
diyet takviye orgazm cinsel perhiz hiçbişey yok
keçi boynuzuyla halletmiş karabiberr
umarım duayı yapmıştır,merak içindeyim doğrusu yaptımı acaba?

ayyy insallahh nurum yaaa

duayi yapmadi bence
cunkii istemeden iliski olmuss

o takvime baklmıştım canım denemeler zamanında ve kız çıkmıştı
diyorum ya benimki kız doğacakmış sonradan dönmüş

benim kizda sonradan kiz olmus kakuss butun tezleri curuttumm
bi tek mide bulantisinin onune gecemedimm

gunaydin kizlar gununuzun guzel gecmesi dilegiyle.....masallah dun aksam bayagi birikmis yazilar yeni okudum.....ben ve bebegim 16 haftalik olduk....nisanin 12 sinde cinsiyet ogrenecegiz bakalim hayirlisi...daha cok var....hepinizi opuyorum Allah a emanet olun.......

onu hatirlamiyorum ismi neydi????Ben yumurta günü kaldim biliyorum cünkü agrim vardi kasimda ve 2 cizgi vardi 1 tek iliskiyle kaldim canim....
önceden süt ürünlerinden uzak tutdum kendimi.2-3 ay falan...

Bu hamileliyim ayni geciyor kizlardaki gibi bulantim yok, sirk 3 ay bel agrim oldu birden gecdi o farkli...baska hersey ayni hayirlisi artik olan oldu saglikli sihatli olsun ...insAllah

senin 1 kiz 1 erkekmi simdi?

onu hatirlamiyorum ismi neydi????Ben yumurta günü kaldim biliyorum cünkü agrim vardi kasimda ve 2 cizgi vardi 1 tek iliskiyle kaldim canim....
önceden süt ürünlerinden uzak tutdum kendimi.2-3 ay falan...

Bu hamileliyim ayni geciyor kizlardaki gibi bulantim yok, sirk 3 ay bel agrim oldu birden gecdi o farkli...baska hersey ayni hayirlisi artik olan oldu saglikli sihatli olsun ...insAllah

senin 1 kiz 1 erkekmi simdi?

canım oğluşun nasıl oldu?

ben de çokk merak ediyorum umarım iyi haverlerini alırız Allah güç kuvvet versin inşallah.en kısa zaman da şafi sıfatıyka tecelli etsin rabbim türkiyemin oğluşuna....

sen nasılsın cnm bu arada sen korunmaya devam et hapını aksatma eşin istediğinde olur zaten cnm benim

bugün doktora gittim 6-7 haftalıkmış bebeğim
sanırım ben de kız için hazırlık yapmaya başlıyorum.
ultrason kağıdını veri. baktım şimdi psci nin dediği bi yöntem vardı sağda olma falan benim ki de kız demek ki

yok cnm yaa hemen üzüntü yapma kendine
bi erkek bebeğin ultrason görüntüsü vardı resmen sağa yapışık
bu tamamen tahmin yani
ayrıca bu sağ-sol olayı en çok 8. haftada geçerlik sağlıyor
oda net değil,sadece tahminn
sakın niyetini bozma teravetim benimm.
Allah ın izniyle oğlun olcak senin....

Hayirli olsun canim benim valla benimkide sagda ama ben iliskiden sonra düsünüyorum saga yatildiysa sagdadir diye sence? Sen saga mi yatmisdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…