Süper Anneler - 2011

rabiacım
içimde hala bu ziyaretçilerin insan oldukları konusunda şüpheler var
yahoo google 'a benzemio pek

manyakksin kizim senn koptummm vallaaaaaa

rabianin yanlisi varr google bilmemmneee bi kactanee oluyoo bunlarin hepsii insannn bencedeeeeeee

hem o botlular bula bulaa bu topigimi bulduu koskocaa kk daa onlarda bot yerine cizmemi istiyo neee
ama ocak doğumlu olacak
gerçi buradan baktım fena değil bir sürü oğlan var, şubat doğumluda var bir sürü:) nisanı, mayısı akladım

ee yaaaaaneeeeeeeeee

hadi kısalr size ii geceler
ben bugün müthiş bi duygu çatışması yaşıorum.bi ağla bi gül...içimdeki sıkıntıya tepki veriyo beynim galiba
çenem fazla açıldı...psikolojim mi bozuluyo ne
ben çıkayımda biraz bekleyeyim,kendi kendine geçer belki.
haydi grş öptüm hepinizi

fotoğrafı karşına aldığında senin sağında mı?

fotonun solunda.
ama et parçası şeklinde.

hamileliği özledim ben

neyse kizlar ben cikiyorum belim cok agriyor oturamiyorum biraz uzanayim allah icin dua edin bana ne olurr cok fenayim

canım bütün dualarımız seninle.
ya rabbim orkişe kıca göbekli bir tosuncuk ver:)

canım rabbim en kısa sürede sana yine nasip etsin.
yavrunu rabbim daha çok sevmiş ki yanına almış nurcum.
üzülme ve yola devam.
çünkü sen tekrar hamile kalmadıkça görüntüsü hissi hiç gitmiycek aklından.
rabbim inşallah gönlündekini verir.

Orkdm bugun sabah adet oldum...benim icin bio bakarmisin, bu ay ne durumlar bakalim..
dogum 7.8.81 esim 19.4.78 adet 21.3.2011

yeni bi umutla basliyorum bu ay kizlar gene....

canimmmmm aklimdaydinn hepp simdii bakiyorumm hemennnnnnn

senin

1 ___5 nisannnn kiza meyilliiisin
esininn bu donemm erkekkkkk tammm

7____17 nisannn erkege meyillisinn
esinse 9 undan 17 sine kadarr tammm kiz gunlerindeee

21 inden 29 una kadarrr sen kiza meyillisinnnn
esinse 21 indenn 29 una kadarr tamm erkek gunlerindeeee

bu gunlerde olmaz isee soyle tekrar bakarim canimm uzulmee senin erkege meyillii esininde tam kiz oldugu gunler guzel insalahh bu kez olur nazcimm

Valla Allah'ın takdiri tabiki ama mart 2011 anneleri sayfasına şöyle bir göz attım da Mart ayında hamile kalanlarda 10 bebeğin 7 si erkek neredeyse inanmayan baksın okusun Mart ayında bir keramet var bence :))

hooooppppp sinanay sinanayy yandan yandannnnnnn

bacımsın bence güzel bi uyu. baya gerginsin belli.
iyi gecelerrrrr

orkide bioritim hakkında birşey sorucam sana.
ben mayıs ayı için baktım.
reglimde bayağı düzenli.
ben kıza yatkın eşimde tam erkek gününde bu durumu nasıl yorumlarız.
baskın olan mı yoksa annenin ki mi önemli

erkek olarak yorumlaniyor canim bu sekilde olan

aslinda kadininki onemli diye biliyorum ama bu durumda esin baskin cikiyorr

sagol orkisim 3.nisan catlamam olacak tahminem..ama ben marta iliski yapicam, bioda iliski günü önemli degilmi? martin sonuna bakarmisin bide canim..

KIZLAR ŞU OVULASYON TESTİNE Bİ BAKIN,KULLANAN VAR MI??TAVSİYE EDER MİSİNİZ??FİYATI ÇOK UYGUN..

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/laboquick-20-adet-ovulasyon-2-gebelik-kargo-53747084

herkese günaydın
2. çizgi bugün kopkoyu ,silikleşmesini bekleyip vajinal duş uygulayacağım. inş tutar

ben galenik marka kullanıyorum fiyatı 25 tl
bir de sol kasığım ağrıdı bu ay geçen ay sağ ağrımıştı bakalım

Son düzenleme:

silikleşmesini beklersen geç kalmış olursun canım:)
bu kaçıncı günün adetli olduğun ilk günü 1 diye sayarak??

inş. canım Allah gönlüne göre versin...erkek bebek için mi???
galenik markayı da duydum ama içinde 5 tane vardı..yetmez..bunda 20 tane var...hemen hemen aynı mıdır ki??sen memnun musun galenikten...

kızlar şu ovulasyon testine bi bakın,kullanan var mı??tavsiye eder misiniz??fiyatı çok uygun..

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/laboquick-20-adet-ovulasyon-2-gebelik-kargo-53747084

ben kullandım canım iyi pozitif çıkınca o akşam benim yumurtam çatlıyor.işte öğlen 12 gibi ilk pozitifi yakalıyorum ve o akşam çatlama gerçekleşmiş oluyor ve geneldede eşim nöbetçi oluyor.yani hiç bişey olmuyor.3 aydır böyle.bütün ovulasyon gecemde eşim nöbette.nasıl 3 çocuk yapacaz tamam 3 çocukta.hediye olarak verdikleri gebelik testleri bozuk çıkıyor ama ovulasyon testi sağlam.

herkese merhaba

gebeliğin 6. hafta gibi en erken evresinde kırmızı lahana testi yapmanızı öneririm ben günlerdir bu test le ilgili araştırmalar yapıyorum,uyguladığım tüm gebelerde yüzde 100 tuttu 6 haftalık hamileyim bende yaptım sonuç ERKEK diyor bakalım,sizde yapın sonuçları yazın hem maliyetisiz bir test HERKES SONUÇLARINI YAZSIN :)))))))

testin uygulanışı

küçük boy bir kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayın yaklaşık 1 litre kaynamakta olan suya ekleyip 10 dakika kaynatın koyu mor bir su elde edeceksiniz bir miktar bu sudan ve aynı miktarda idrar ınızla karıştırarak sonucu hemen alın sonuca gün ışığında bakın kırmızı-pembe sonuç ERKEK koyu mor ve mavimsi mor KIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…