- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.641
silikleşmesini beklersen geç kalmış olursun canım:)
bu kaçıncı günün adetli olduğun ilk günü 1 diye sayarak??
herkese merhaba
gebeliğin 6. hafta gibi en erken evresinde kırmızı lahana testi yapmanızı öneririm ben günlerdir bu test le ilgili araştırmalar yapıyorum,uyguladığım tüm gebelerde yüzde 100 tuttu 6 haftalık hamileyim bende yaptım sonuç ERKEK diyor bakalım,sizde yapın sonuçları yazın hem maliyetisiz bir test HERKES SONUÇLARINI YAZSIN :)))))))
testin uygulanışı
küçük boy bir kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayın yaklaşık 1 litre kaynamakta olan suya ekleyip 10 dakika kaynatın koyu mor bir su elde edeceksiniz bir miktar bu sudan ve aynı miktarda idrar ınızla karıştırarak sonucu hemen alın sonuca gün ışığında bakın kırmızı-pembe sonuç ERKEK koyu mor ve mavimsi mor KIZ
Kizlar ya biraz moralim bozuldu ama kendimi tutyorum bugün kizimi okuldan almaya gitdim burada hava baya sicak ve ice hirka üzerime atdim bi Anne dedi 2 oglu var kendisinin, valla karnin enine gidiyor dedi kiza benziyor dedi bende evet dedim öyle duymusdum dedi, benim kizlarda öyleydi enine büyümüsdü
Oglan anneleri dogru mu ya sivri yukardan oluncami sirf erkek oluyor
yorumcu erkek
bio erkek
cin erkek
rus erkekkk daha varmiydiii ulennn
ama yabancıların lavabo açıcıyla yaptıkları test var
onu merak ediyorum
o da 10. haftada yapılıomuş galiba
yine de yapmıycam..
sonra kendime kızıorum çünkü
en iisi 20 gün sabretmek
kizlarr gelincikk bu lahana testini yapmismiydii hangi renk ciktii
pscii ben bilmiyodum kuzum senin yaptigini sende hangi renk ciktii
lahana aldim ama yapmiycamm
lavoba cozucuu daha ii bu midemi bulandirdii
canıımmm ben geldim sen gittin yaa
kimsecikler yok
ezgincim canım benim sen napıon, nasıl gidio tatlım.
askolsun biz neciyizzzzz
neyapimm iste nurumm beklemedeyimm hayirlisi isteee
sen nasilsinnn:26:
orkisss lahana testine bende inanmiyom cnmm,cunku arkdsinki mor cikti ama oglu olucakkk
ozaman sana gore ph dusuk olunca gebelikte oglus habercisimi acaba,yani dusuk olunca haliyle mor lahana suyu acik renge donuyooo
ayyy neler nelerr varyaaabuarada bendede tik belirti yokkk galiba tutmadii
tutmadiysa benimki eylul ekime kalicakkk canlarrr
kızlar nasılsınız maşallah 4 günde 60 sayfa yazılmış maşallah tekrar...
bugün patoloji sonucunu aldık doktora gittik. raporda bebeğime "materyel" yazılması çok sinirimi bozdu çok ağladım yine. sonuç olarak hiçbişi çıkmadı. hücrelerle ya da kromozomlarla ilgili bir problem yok dedi doktor ultrasonla baktı mayısta deneyebilirsin dedi. 4 gözle adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman sonra olucam... 40-50 gün sürebilir dedi. 30 günde olabilir dedi. bugün tam 20 gün oldu
inş. canım Allah gönlüne göre versin...erkek bebek için mi???
galenik markayı da duydum ama içinde 5 tane vardı..yetmez..bunda 20 tane var...hemen hemen aynı mıdır ki??sen memnun musun galenikten...
kızlar nasılsınız maşallah 4 günde 60 sayfa yazılmış maşallah tekrar...
bugün patoloji sonucunu aldık doktora gittik. raporda bebeğime "materyel" yazılması çok sinirimi bozdu çok ağladım yine. sonuç olarak hiçbişi çıkmadı. hücrelerle ya da kromozomlarla ilgili bir problem yok dedi doktor ultrasonla baktı mayısta deneyebilirsin dedi. 4 gözle adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman sonra olucam... 40-50 gün sürebilir dedi. 30 günde olabilir dedi. bugün tam 20 gün oldu
bende aynı durumdayım canım bende senin gibi sıkıntılıyım düşünceliyim...
benimde nasıl ağırıma gitmişti o kelimelr anlatamamama bana dr küretajdan 20 gün sonra yumurtlama olur dedi.gerçi ben çok dikkatle dinlemedim kadını ama aynen böyle dedi yani.dr dediğine görede kürtaj gününü adetinin ilk günü kabul ederek,normal zamanda hangi aralıkla adet görüyorsan hesaplayıp 3-5gün sonrasında tekrar adet olabilirmişim.ama uzun da sürebilir tabi.sana bilgi vermek için yazdım canım bunları.galiba tekrar denemek istiyorsun sen canım.
ben daha alışamadım ama nasip tabi.ama sen dene seninle tekrar sevinelim inşallah
kızlar benim hala çift çizgi gayette koyu ikinci çizgi
ama 2. çizginin bir kenarı net değil
beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?