Süper Anneler - 2011

Orkidem canim ya ben yanlis Adamlabi evlendim:

yani benim d. tarih ve esimin ayni sayilir hatta ben 15 güyün büyüyüm
eeeeeeeeeeee ozaman ne oluyor?

benimki 12.5.77 esimin 27.05.77
acaba budami kiz cikacak bence öyle????

HAni ben canikommmmmmmmmmmm

Yemin ederimmm diyorumkiii biri daha vardiii ama o heyecanla unutmusumm ezginnn her zamannn duamdasin canimm ilkonce sana teravete ediyorummmmm. Sonraaa diger kizlarinn hepsine bir birrrrrrr
canimsinn

Son düzenleme:
Orkidem canim ya ben yanlis Adamlabi evlendim:

yani benim d. tarih ve esimin ayni sayilir hatta ben 15 güyün büyüyüm
eeeeeeeeeeee ozaman ne oluyor?

benimki 12.5.77 esimin 27.05.77
acaba budami kiz cikacak bence öyle????

Ayyyy ezgin ne guldum amaaaaa. Kizzz bak nurundaa hepppppp erkekk cikiyoo halbuki kizi varrr. Kafani takmaa mimozaninkide ayni seninki gibi cikiyorrr. Cokkkk sacma geldi bana

peki doldurduğun yaş di mi gün aldığıın içinde olduğun yaş değil

selam kızlaaaarrr napıosunuzzzzz
mrm ve yavuz hamiş haberi bekliyorum sizden cicişler
nurum Allah yardımcın olsun valla yoğun çalısıosun Allah kolaylık versin

arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum fazla zaman bulamıyorum sizinle sohpete ama dualarımla sizinleyim 1oğlum 8 1kızım 19aylık var bi oğlum daha olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı akraba evliliği yaptık biz oyüzdende çok korkuyorum yeter 2 diyorum ama kalabalık aileyi ve çocukları çok seviyorum allaha şükür sağlıklı hem oğlum hem kızım var ama istiyorum hemde çooook 4 çocuk istiyorum siz nedersiniz .sizce yanlışmı akraba evliliği yapmış birisinin 4 çocuk yapmış olması

selam kızlaaaarrr napıosunuzzzzz
mrm ve yavuz hamiş haberi bekliyorum sizden cicişler
nurum Allah yardımcın olsun valla yoğun çalısıosun Allah kolaylık versin
ıyız canımm.sen nasılsın .bol bol dınlenıyosun demı:)

ah canım kalabalık aile çok ıyuı oluyo allaha şukur 2 evladında saglıklıymışsenın yerınde olsam ıkı çocukla kalırdım.ne bılım..herşeyın hayırlısı elbet ama..:))

bide aslında eylül gibi istiyordum ama perşembe günü korunmasız iliki oldu düzensiz adettim var bekarlığımdan ovulasyon günümü bilmiyorum adetimin ilk gününden itibaren 13. gündü ve ve 14. gün uzatan şeffaf akıntı geldi sizce gebelik için riskli günlerimmiydi ve olduysada zamanlama erkkek bebeşe uygunmu

mimozaaa sen benım msn de varmısın kız..yazsana ozelden şu cınsıyet hesaplaması varya valal bışey anlamdım ben yaa..sen benım kızlarada bakıver dıycektım.

nasilsiniz umarim hersey yolundadir sizleri cok ozluyor ve opuyorum guzeller herkesin¨gonlumdekinin olmasi dilegimle ins

etrafında kötü örneklermi var akraba evliliği yapmış benim ve eşimin ailesinde genetik bi hastalık yok genetik bi hastalık yoksa sorun olmayacağını söylüyorlar bi bilgin varmı bu konuda

etrafında kötü örneklermi var akraba evliliği yapmış benim ve eşimin ailesinde genetik bi hastalık yok genetik bi hastalık yoksa sorun olmayacağını söylüyorlar bi bilgin varmı bu konuda

maalesef yok canım ya..( sen yınede bı doktora danış sorun yok derse ıstıyosan yaparsın tabı:)

MİMOZAAAAAAAAAAAAAA

yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))[/QUOTE]

Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.

inşllah sağlığı yerinde olur seninde bebişinde stres yapma duacınım

Son düzenleme:

sendemi hşimatoluun...
canım inşallah sorun yoktur.ultrason fotonu koymayı unutma.
cnım bende sadece haşimato yok neler var neler....
kısmet.inşallah sorunsuz dönersin canım.benimki aniden kalbi durmuş.bir hafta kadar sanırsam ölü beklemiş içimde.halbuki çok ii gidiyordu.kısmet değilmiş
haberini bekliycez canım

Son düzenleme:
kızlar mart ayındaki beklenmedik reglimden sonra doktor testesteron içeren bi hap vermişti hap bitince tekrar regl olacakmışım nisan 9 gibi bugün kremsi akıntı vardı gülenyüz yaptım gülmedi ama çubuğu çıkarınca 2. çizginin belirgin olduğunu gördüm çizgi belirirse gülen surat çıkması yakın mıdır? kullanan arkadaşlar ne diyorsunuz gülünce değerlendireyim mi benimki ilaç alıyorum diye çok relax doktora ulaşamadım hamile kalmam riskli olurmu diye ilaç alırken ama malesef yanıt vermiyor.....bense kocişin relax günlerini kaçırmak istemiyorum....yine stres bastı yumurtalıklarım sızlıyor kararsız kaldım bu sters beni bitirecek valla....​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…