- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.501
aciklarim elbet canim ne demek zaten arkadas daha once yazmistiii acikcaaa
simdi yaslari
4 e boluyosun kalan rakamlara bakiyosunn
diyelim senden 1 kaldii
esinden 2 kaldii
2 bire baskinn bu durumda erkek oluyor anlasildimi canim
insan kromozomlarinin 4 yilda yenilendiginden yola cikilarak bu sonuca varilmisss bide sen dene bakalimm
etrafinda falann tutuyormu
HAni ben canikommmmmmmmmmmm
Orkidem canim ya ben yanlis Adamlabi evlendim:
yani benim d. tarih ve esimin ayni sayilir hatta ben 15 güyün büyüyüm
eeeeeeeeeeee ozaman ne oluyor?
benimki 12.5.77 esimin 27.05.77
acaba budami kiz cikacak bence öyle????
aciklarim elbet canim ne demek zaten arkadas daha once yazmistiii acikcaaa
simdi yaslari
4 e boluyosun kalan rakamlara bakiyosunn
diyelim senden 1 kaldii
esinden 2 kaldii
2 bire baskinn bu durumda erkek oluyor anlasildimi canim
insan kromozomlarinin 4 yilda yenilendiginden yola cikilarak bu sonuca varilmisss bide sen dene bakalimm
etrafinda falann tutuyormu
ıyız canımm.sen nasılsın .bol bol dınlenıyosun demı:)selam kızlaaaarrr napıosunuzzzzz
mrm ve yavuz hamiş haberi bekliyorum sizden cicişler
nurum Allah yardımcın olsun valla yoğun çalısıosun Allah kolaylık versin
arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum fazla zaman bulamıyorum sizinle sohpete ama dualarımla sizinleyim 1oğlum 8 1kızım 19aylık var bi oğlum daha olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı akraba evliliği yaptık biz oyüzdende çok korkuyorum yeter 2 diyorum ama kalabalık aileyi ve çocukları çok seviyorum allaha şükür sağlıklı hem oğlum hem kızım var ama istiyorum hemde çooook 4 çocuk istiyorum siz nedersiniz .sizce yanlışmı akraba evliliği yapmış birisinin 4 çocuk yapmış olması
nasilsiniz umarim hersey yolundadir sizleri cok ozluyor ve opuyorum guzeller herkesin¨gonlumdekinin olmasi dilegimle ins
ıyız canımm.sen nasılsın .bol bol dınlenıyosun demı:)
ah canım kalabalık aile çok ıyuı oluyo allaha şukur 2 evladında saglıklıymışsenın yerınde olsam ıkı çocukla kalırdım.ne bılım..herşeyın hayırlısı elbet ama..:))
etrafında kötü örneklermi var akraba evliliği yapmış benim ve eşimin ailesinde genetik bi hastalık yok genetik bi hastalık yoksa sorun olmayacağını söylüyorlar bi bilgin varmı bu konuda
MİMOZAAAAAAAAAAAAAA
yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))
helenx saol cnm
dinleniyorum evt
sen neler yapıosun
MİMOZAAAAAAAAAAAAAA
yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?