- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.521
kızlar nerdesiniz kociş sabah içine boşalmayı özlemişim dedi bu günler devem edecek galiba değerlendirmek istiyorum gülenyüz bana bu günlerde gülecek mi yoksa 2. çizgi her zaman belirgin mi olur ben yeni kullanmaya başaldım hiç fikrim yok....... hadi çabuk gelin doktor cevap vermiyor.......
etrafında kötü örneklermi var akraba evliliği yapmış benim ve eşimin ailesinde genetik bi hastalık yok genetik bi hastalık yoksa sorun olmayacağını söylüyorlar bi bilgin varmı bu konuda
Ayyyy ezgin ne guldum amaaaaa. Kizzz bak nurundaa hepppppp erkekk cikiyoo halbuki kizi varrr. Kafani takmaa mimozaninkide ayni seninki gibi cikiyorrr. Cokkkk sacma geldi bana
bende ne cikiyorki kizlarda kizmi cikiyor canikom?
kızlar mart ayındaki beklenmedik reglimden sonra doktor testesteron içeren bi hap vermişti hap bitince tekrar regl olacakmışım nisan 9 gibi bugün kremsi akıntı vardı gülenyüz yaptım gülmedi ama çubuğu çıkarınca 2. çizginin belirgin olduğunu gördüm çizgi belirirse gülen surat çıkması yakın mıdır? kullanan arkadaşlar ne diyorsunuz gülünce değerlendireyim mi benimki ilaç alıyorum diye çok relax doktora ulaşamadım hamile kalmam riskli olurmu diye ilaç alırken ama malesef yanıt vermiyor.....bense kocişin relax günlerini kaçırmak istemiyorum....yine stres bastı yumurtalıklarım sızlıyor kararsız kaldım bu sters beni bitirecek valla....
kızlar nerdesiniz kociş sabah içine boşalmayı özlemişim dedi bu günler devem edecek galiba değerlendirmek istiyorum gülenyüz bana bu günlerde gülecek mi yoksa 2. çizgi her zaman belirgin mi olur ben yeni kullanmaya başaldım hiç fikrim yok....... hadi çabuk gelin doktor cevap vermiyor.......
kıslar gülenyüzden anlayan biri suzaa cevap versin ya...kız beklio daha cvp veren olmamış
suzancım Allah gönlünr göre versin eğer korunmasız ilişki olursa erkek bebiş için okunacak duarı oku hemen.
ayrıca çaktırmadan yapabiliosan karbonatlı duşu yap ilişkiden 1 saat kadar önce.
bu kadar yardımcı olabiliorum cnm kusura bakma,bildiklerim bunlar tatlım
canım ben gülenyüz kullandım o hiç belli olmuyr.biggün koyu gibi çıkar bi gün daha açık çıkar.ama gülen yüzü belirgin bi koyulukta çıkarıyor.gülenyüz çıkmadan acele etme.her sabah ilk değil ikinci idrarla bak.ilk idrar koyu çıkıyo.yanıltmasın
bide aslında eylül gibi istiyordum ama perşembe günü korunmasız iliki oldu düzensiz adettim var bekarlığımdan ovulasyon günümü bilmiyorum adetimin ilk gününden itibaren 13. gündü ve ve 14. gün uzatan şeffaf akıntı geldi sizce gebelik için riskli günlerimmiydi ve olduysada zamanlama erkkek bebeşe uygunmu
Eger ben yanlis hesaplamadiysam buna göre bana hep erkek cikiyor ...Cok enteresan:))))Anlattigin icin saol yinede canim...
ikimizdede kalan 2 ise ne olacak
nurr sen napionnn kuzumm
kocisin geldimiii
ver tarihleri bide sana bakalimm
kizina gebe kaldiginda senin ve esinin tam yasiini ver helee
mimozaa takvimler gercekten tutuyor ama soyle bisey var meselaa senin hepp kiz olmasi gerekkk ezginindee nurunda hepp erkekk gosteriyoo
bu sasirticiii yanii yanilabiliyoooo
ozelden biri yazmiss onadaa hepp erkekkk cikmiss iki kizi bi oglu var yani bi tek oglumda tutuyo diyoooo
suzancim gulenyuzu bekle canim gulen yuz ciktiktan sonra 30 saat sonra yapp
allah yardimcin olsun canim
sen biliyomusun hesaplamayı orkide...reyhan bana baktı haziran ayı kız dedi mayıs ayı içindemi aynı şey geçerli istersen bilgilerimi vereyim bak..benimdoğ. 13-09-1980 eşimi 06-06-1983 mayıs ayında ben 32 eşim 29 olacak
ama haziranda eşim 30 olacaktı ....bu etkilermi cinsiyeti
bu kez hanginiz ay olarak once dogduysaa onun cinsiyeti baskin olcakmissss
orkdm arkadaşım bende nisanda deneme yapcam benim bioma bakarmısın.doğum tarihim 21.10.1981 eşimin doğum tarihi 11.05.1981.nisanın 15,16 ,17 si ovulasyonum olabilir.bugün hasta oldum da nisanda düşünüyorum.
ay olarak etkileyecegini sanmiyorum canim
sene olarak girilen yasla bakiliyor sanirim
bud urumda kiz cikiyor
var olan cocugun varsa ona bakalim verde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?