- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #10.861
şurda iki üç gündür yoktuk,bakıyomda senin dilin fazla uzamışşşşşşş kız orkişşş
:84::84:
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şurda iki üç gündür yoktuk,bakıyomda senin dilin fazla uzamışşşşşşş kız orkişşş
:84::84:
![]()
selam arkadaslar nasilsiniz
ne var ne yok
hamisler sizden ne haberler var
gelincik bebisin basladimi harekete
turkiyem senin bebis tekmeliyormu?
benimki cok tembel![]()
inssss cnmyaaa verecektir inss ben inaniyorummoglun kac yasinda senin,benim buyuk 5 kucuk 2 yasinda kizlarimmm,inss seninde cicili bi kizin olurrr
![]()
ya su erkek diyetinde cok red bull danda bahsediyorlar icmisler bayaaa ama acaba bizmi kocislermi icecekk:44:iimiki o enerji icecegi![]()
Benim oğluşum 9 yaşında tatlım ben baya ara verdim geçen yılda ikiz kız bebeklerime hamile kaldım yaşamadılar inşallah tekrar ikiz kızlarım olur![]()
himmmm,neler yaptin cnm anlatirmisinnn,kac haftaliksin:26:bide iliski sekli ve orgazm olayi var oldunmu olmadinmii,inss allah gonlune gore veriirr
arkadaşım ben daha gebe olup olmadığıma baktırmadm.kendim laborantım bir kan tahliline bakar ama biraz bekleyeyim diyorum daha çok erken.kızımdakinden farklı davrandım.organizma var bu sefer kızımda yoktu.çok sıkı olmayan diyet.yeşil çay içtim hergün.onuda sizlerden okudum.muz yedim.süt içmedim.ovulasyona tahmini çok yakın hatta sonra diyeyim.
cnmya cok uzuldum,inss tekrar hamis kalir ve ikiz kizin olurrr![]()
iii organizmaa sart bencebende iki kizimdada olmamistimm,yumurtlamaya cok guveniyorum bende inss seninde bebisin gobisindedir,ahhhh ahhhhhh bizde bu ay denicezz bakalimmm:18:
Kızlar organizma şart diyorsunuz organizma ne yaa :44:
gelincikk slm cnmm,nasilsin kizimiz nasillhamislik nasill gidiyorrrr
![]()
Kızlar organizma şart diyorsunuz organizma ne yaa :44:
kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. Testin değeri 0.623 dü. Sonuç negatif dediler. Geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. O gün doktora gittim. Monodoks verdi. Ben o gün 1 tanesini içtim. Sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. Günü alırım dedim. Cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. Anlam veremedim. Dedim üşüttüm herhalde. Dün de bekledim gelmedi. Bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. Nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. Eve geldik. Testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç hamileyim:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:s
kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S