Süper Anneler - 2011

ya su erkek diyetinde cok red bull danda bahsediyorlar icmisler bayaaa ama acaba bizmi kocislermi icecekk:44:iimiki o enerji icecegi:53:

selam arkadaslar nasilsiniz
ne var ne yok
hamisler sizden ne haberler var
gelincik bebisin basladimi harekete
turkiyem senin bebis tekmeliyormu?
benimki cok tembel :37::37::37::37:

amannn benımkıde tambel teyzesii bırak tembel olsunlar doğunca aynısı oluyorlar oğlum kıpır kıpırdı doğdu 5 aylıkken örümceğe bindi bu uslu olsun istiyorum.bı defa taa ozaman tekmeledı sankı hissettim bidaha unuttu hiç ses yok hamılemıyım değilmıyım bılmem :21:

inssss cnmyaaa verecektir inss ben inaniyorumm:16:oglun kac yasinda senin,benim buyuk 5 kucuk 2 yasinda kizlarimmm,inss seninde cicili bi kizin olurrr:34:

Benim oğluşum 9 yaşında tatlım ben baya ara verdim geçen yılda ikiz kız bebeklerime hamile kaldım yaşamadılar inşallah tekrar ikiz kızlarım olur :16:

himmmm,neler yaptin cnm anlatirmisinnn,kac haftaliksin:26:bide iliski sekli ve orgazm olayi var oldunmu olmadinmii,inss allah gonlune gore veriirr

arkadaşım ben daha gebe olup olmadığıma baktırmadm.kendim laborantım bir kan tahliline bakar ama biraz bekleyeyim diyorum daha çok erken.kızımdakinden farklı davrandım.organizma var bu sefer kızımda yoktu.çok sıkı olmayan diyet.yeşil çay içtim hergün.onuda sizlerden okudum.muz yedim.süt içmedim.ovulasyona tahmini çok yakın hatta sonra diyeyim.

arkadaşım ben daha gebe olup olmadığıma baktırmadm.kendim laborantım bir kan tahliline bakar ama biraz bekleyeyim diyorum daha çok erken.kızımdakinden farklı davrandım.organizma var bu sefer kızımda yoktu.çok sıkı olmayan diyet.yeşil çay içtim hergün.onuda sizlerden okudum.muz yedim.süt içmedim.ovulasyona tahmini çok yakın hatta sonra diyeyim.

iii organizmaa sart bence :27:bende iki kizimdada olmamistimm,yumurtlamaya cok guveniyorum bende inss seninde bebisin gobisindedir,ahhhh ahhhhhh bizde bu ay denicezz bakalimmm:18:

iii organizmaa sart bence :27:bende iki kizimdada olmamistimm,yumurtlamaya cok guveniyorum bende inss seninde bebisin gobisindedir,ahhhh ahhhhhh bizde bu ay denicezz bakalimmm:18:

2 kızı 3 kızı olan 2 arkadaşımada sordum hiçbirinde organizma yok.oğlu olanlarda genelde olmuşlar.olmak şartmıdır bilmem ama farklılık iyidir.çin takviminede denk getirmek lazım.yorumcuyada bakmak lazım.tutan çokmuş.ilişki şekli hakkında ne düşünüyorsun.

kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S

gelincikk slm cnmm,nasilsin kizimiz nasill:34:hamislik nasill gidiyorrrr:54:

a.s canımmm :54: tesekkür ederım iyiyiz teyzesii normale döndük artık ilk aylar çok zordu uyku bulantı iştahsızlık derken şükürr iyiyiz artık.kızıma bi emın olsam eylule hazırlık yapcam inşşş :32:

hııı :1: tamam bende diyorum acaba bilmediğim özel bişimi yapılıyor :9: hani bende kız istiyorum da o bakımdan bu merakım tşk ettim cnm açıklama için :9:

kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. Testin değeri 0.623 dü. Sonuç negatif dediler. Geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. O gün doktora gittim. Monodoks verdi. Ben o gün 1 tanesini içtim. Sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. Günü alırım dedim. Cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. Anlam veremedim. Dedim üşüttüm herhalde. Dün de bekledim gelmedi. Bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. Nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. Eve geldik. Testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç hamileyim:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:s

kızlarrrrrrrrrrr !!!!hamileyim!!! Diyorummmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S

aaaaa tebrıkler canımm çok sevındımm sana süprız yapmış oğluşun inş.:nazar:
iyiki ilacı kullanmadın hayırlı olsun cnm

Back
X