Süper Anneler - 2011

vallahı ne yalan soylıyeyım ben 2 3 oglu olanlara hep cook uzuluyorum
rabbım onlara hayırlısıyla kız cocugu tattırsın dıyorum benım 2 tane kuzenımınde 2 ser ogulları var yıne erkek olur dıye 3.yu ıstemıyolar
ben onlara dıyorum yapın 3yu allah sızede kız nasıp etsın kız evlat baskadır dıye benım 2 kızım var 3.ye temmuzda nıyetım var bakalım hayırlısıyla bıtanede oglum olsun ıstıyorum ama olmazsada cook uzulmem ama 2 oglum olsaydıda kızım olmasaydı cook uzulurdum
kızı olmayanlar dertlerıne yansın:52::52:varmı kız evlat gıbısı ama ınsanız ıste farklı olanıda tatmak ıstıyoruz oyuzden rabbım ısteyene erkek cocukta nasıp etsın ınsallah herkesın gönlındekını versın hayırlısıyla suan ılk sayfadan berı gerıden takıpcınızım nısanda aranıza katılıp calısma olaylarına agırlık vercem ınsallah

kız evlat, has evlat...
buna katılıyorum, allahım kızlarımızı bağışlasın, varlıkları için zaten ne kadar hamdetsek, şükretsek azdır.
ama işte, can bu.. diğerini de tatmak istiyor.
olursa nasip.. olmazsa hayırlısı... veren de vermeyen de Allah... Verdiklerine de vermediklerine de sonsuz şükrediyoruz hep.

kyseride cinsiyet seçimi ypan bir dr varmış ama ben bir türlü adına ulaşamadım senin var mı bildiğin....
bu arada dr olarak kime gideceksin..ben biliyorum az çok orayı :7:

Oyle bir dr varmiymis hic bilmiyorum ama oldada gitmezdim heralde cunku yaptiklarimiz sadece tedbir takdir Allahtan.diger turlu Rabbim sen iyisini bilmezsin dur ben seceyim cinsiyetini.HASA! Dedimya biz tedbir alalim da takdiri yuce mevlaya birakalim.ben humayi dusunuyorum ama dr kararsizim eski dr hiv memnum degilim hic tavsiye etmiyorum nasil nsrkoz verdiysr cok zor ayildim zor yoparlandim neyse tavs edecegin biri varsa yazarmisin

Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu:-)

rabbım onlara hayırlısıyla kız cocugu tattırsın dıyorum benım 2 tane kuzenımınde 2 ser ogulları var yıne erkek olur dıye 3.yu ıstemıyolar
ben onlara dıyorum yapın 3yu allah sızede kız nasıp etsın kız evlat baskadır dıye benım 2 kızım var 3.ye temmuzda nıyetım var bakalım hayırlısıyla bıtanede oglum olsun ıstıyorum ama olmazsada cook uzulmem ama 2 oglum olsaydıda kızım olmasaydı cook uzulurdum
kızı olmayanlar dertlerıne yansın:52::52:varmı kız evlat gıbısı ama ınsanız ıste farklı olanıda tatmak ıstıyoruz oyuzden rabbım ısteyene erkek cocukta nasıp etsın ınsallah herkesın gönlındekını versın hayırlısıyla suan ılk sayfadan berı gerıden takıpcınızım nısanda aranıza katılıp calısma olaylarına agırlık vercem ınsallah

Aynen oyle canim kiz evlat gibisi varmi yaaa sukurler olsun ki kizimiz var ama insan iste farkli bi tat.rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip etsin bizlere anladim canim bende bu ay hasta olursam nisana kaldi martti es gecicem en kucuk kizin kac yasinda canim

Canim sizin gelin dogurdu oglani valla iyi niyette olsa ne bileyi m yaa minnos yerine ins seninde bi oglun olsun deseymis bence ben cok etkileniyorum iste boyle sozlerden

Benimde iki oğlum var ve kizim olmasini çok istedim allah biliyor halada istiyorum bir kiz evlat allah nasip etmedi bana kizi olmayanlar derdine yansin çok üzücü bir yorum arkadasim yaraya tuz basmak gibi birsöz olmuş hepimiz çok hassasiz konusmalarimiz baskalarini yaralayabilir özellikle butopikte ben erkek evladi olmayanlar derdine yansin dersem hic hos olmazdi diymi :((

Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu:-)

Olur bacım sorarım bakalım ne dicek. Ama herkeste leke olacak diye birşey yok. Benim iki Elti hamile ikisinide oğlu olacak ama leke filan hiç görmediler

Benimde iki oğlum var ve kizim olmasini çok istedim allah biliyor halada istiyorum bir kiz evlat allah nasip etmedi bana kizi olmayanlar derdine yansin çok üzücü bir yorum arkadasim yaraya tuz basmak gibi birsöz olmuş hepimiz çok hassasiz konusmalarimiz baskalarini yaralayabilir özellikle butopikte ben erkek evladi olmayanlar derdine yansin dersem hic hos olmazdi diymi :((

canım benım yazdıklarımdanda kırıldıgın bı nokta olmasın oglu olup hava atanlar içindi öyle degişik insanlar malesef rabbım ogullarını bagıslasın sen kızım olsun diyorsun ben oglu olupta kızım olmaz olmasın diyip ogullarıylahava atanlara dedim eger benım yazdıklarımdan kırıldıgın nokta olasın sen zaten kızın olmasını ıstıyormussun sımdı eylul sılaya yazınca bende yazmak ıstedim bu arda bak oglun var burda gelip bize destek oluyorsun sen hiç alınma zaten ustune bu arada sende yerlesme kanaması oldumu yani erken zamanda lekelenme bak soruyoruz sende tecrubelerini paylasıyorsun daha öncede yazmıstın cunku rabbım sanada kız evlat nasıp etsin

Olur bacım sorarım bakalım ne dicek. Ama herkeste leke olacak diye birşey yok. Benim iki Elti hamile ikisinide oğlu olacak ama leke filan hiç görmediler

valla ne bileyim bacım her duydugumuza takılıyoruz işte ates olçmede konusuluyorduda dogru duzgun bi doktor bulmak zor valla cevaplıyorya senın doktor sagolsun valla sende sgol canım

valla ne bileyim bacım her duydugumuza takılıyoruz işte ates olçmede konusuluyorduda dogru duzgun bi doktor bulmak zor valla cevaplıyorya senın doktor sagolsun valla sende sgol canım

Sorarım kız cevaplıyor Dr sağolsun. Bu arada ikbal Gürpınarın bir videosunu izledim dediki benim programıma gelen bir tıp profesörü demişki kadınlar ateş ölçerek erkek bebek sahibi olabilirler tabi detaylı anlatmadı ama dediği yumurta çat zamanı ateş yarım derede yükselirmiş işte ozaman erkek bebek için en uygun zamanmış. Bunu büyük bir tıp doktoru dedi ve tıpta baya büyük bir gerçeği var dedi demiş Dr.

Sorarım kız cevaplıyor Dr sağolsun. Bu arada ikbal Gürpınarın bir videosunu izledim dediki benim programıma gelen bir tıp profesörü demişki kadınlar ateş ölçerek erkek bebek sahibi olabilirler tabi detaylı anlatmadı ama dediği yumurta çat zamanı ateş yarım derede yükselirmiş işte ozaman erkek bebek için en uygun zamanmış. Bunu büyük bir tıp doktoru dedi ve tıpta baya büyük bir gerçeği var dedi demiş Dr.[/QUOT
erkek bebek için bilmiyordum bacım ama yumurta catlaması için duymustum hatta burda ates ölçme topigindeki kızlarıda takip ediyorum arada okuyorum orayıda sen gulen yuzu cumadan itibarenmi deneyeceksin

canım benım yazdıklarımdanda kırıldıgın bı nokta olmasın oglu olup hava atanlar içindi öyle degişik insanlar malesef rabbım ogullarını bagıslasın sen kızım olsun diyorsun ben oglu olupta kızım olmaz olmasın diyip ogullarıylahava atanlara dedim eger benım yazdıklarımdan kırıldıgın nokta olasın sen zaten kızın olmasını ıstıyormussun sımdı eylul sılaya yazınca bende yazmak ıstedim bu arda bak oglun var burda gelip bize destek oluyorsun sen hiç alınma zaten ustune bu arada sende yerlesme kanaması oldumu yani erken zamanda lekelenme bak soruyoruz sende tecrubelerini paylasıyorsun daha öncede yazmıstın cunku rabbım sanada kız evlat nasıp etsin

İlk aylarda kahverengi surulmem olmuştu ikincide büyük oğlunda olmadi bende sevindim farklimi acaba diye ama bununla bir alakasi yok cinsiyetin aynisini yasayan akrabaminda oğlu oldu.

nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ben geçmişten geliyorum:52: gözlerim sulandı artık okumaktan ne güzel teravet ve eylüle erkek bebek haberi alınca nekadar sevinmişler ALLAH bizede nasip edermi kızlar :14:

Son düzenleme:

kızkardeşimde pembe leke oldu oglu olacak :nazar:

Son düzenleme:
İlk aylarda kahverengi surulmem olmuştu ikincide büyük oğlunda olmadi bende sevindim farklimi acaba diye ama bununla bir alakasi yok cinsiyetin aynisini yasayan akrabaminda oğlu oldu.

benimde dusen bebegımde olmustuu ates ölçmede konusuluyordu bende merak ettim sagol sık ilişkiyi denedinmi yada ikisindede orgazm oldunmu hatta şimdi erkek kız bebek isteyenler için ibrahim gökçek videosunu seyrediyordumda

benimde dusen bebegımde olmustuu ates ölçmede konusuluyordu bende merak ettim sagol sık ilişkiyi denedinmi yada ikisindede orgazm oldunmu hatta şimdi erkek kız bebek isteyenler için ibrahim gökçek videosunu seyrediyordumda

Adet sonrasi sik ilişki oldu yumurta ank kivaminda şeffaf akintidan hemen sonra ilişki zamani öğlen vaktiydi ikisinde de birde ikisinde de önce ben orgazm oldum.

Adet sonrasi sik ilişki oldu yumurta ank kivaminda şeffaf akintidan hemen sonra ilişki zamani öğlen vaktiydi ikisinde de birde ikisinde de önce ben orgazm oldum.

anladım tam yumurta zamanına gelmiş işte bide kızda orgazm olmayacaksın diyorlar ya aynen katılıyorum diyenlere :) 3.düşünüyorsan canım ins kızın olur

Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?

Back
X