- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #49.281
nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahı ne yalan soylıyeyım ben 2 3 oglu olanlara hep cook uzuluyorum
rabbım onlara hayırlısıyla kız cocugu tattırsın dıyorum benım 2 tane kuzenımınde 2 ser ogulları var yıne erkek olur dıye 3.yu ıstemıyolar
ben onlara dıyorum yapın 3yu allah sızede kız nasıp etsın kız evlat baskadır dıye benım 2 kızım var 3.ye temmuzda nıyetım var bakalım hayırlısıyla bıtanede oglum olsun ıstıyorum ama olmazsada cook uzulmem ama 2 oglum olsaydıda kızım olmasaydı cook uzulurdum
kızı olmayanlar dertlerıne yansınvarmı kız evlat gıbısı ama ınsanız ıste farklı olanıda tatmak ıstıyoruz oyuzden rabbım ısteyene erkek cocukta nasıp etsın ınsallah herkesın gönlındekını versın hayırlısıyla suan ılk sayfadan berı gerıden takıpcınızım nısanda aranıza katılıp calısma olaylarına agırlık vercem ınsallah
kyseride cinsiyet seçimi ypan bir dr varmış ama ben bir türlü adına ulaşamadım senin var mı bildiğin....
bu arada dr olarak kime gideceksin..ben biliyorum az çok orayı![]()
rabbım onlara hayırlısıyla kız cocugu tattırsın dıyorum benım 2 tane kuzenımınde 2 ser ogulları var yıne erkek olur dıye 3.yu ıstemıyolar
ben onlara dıyorum yapın 3yu allah sızede kız nasıp etsın kız evlat baskadır dıye benım 2 kızım var 3.ye temmuzda nıyetım var bakalım hayırlısıyla bıtanede oglum olsun ıstıyorum ama olmazsada cook uzulmem ama 2 oglum olsaydıda kızım olmasaydı cook uzulurdum
kızı olmayanlar dertlerıne yansınvarmı kız evlat gıbısı ama ınsanız ıste farklı olanıda tatmak ıstıyoruz oyuzden rabbım ısteyene erkek cocukta nasıp etsın ınsallah herkesın gönlındekını versın hayırlısıyla suan ılk sayfadan berı gerıden takıpcınızım nısanda aranıza katılıp calısma olaylarına agırlık vercem ınsallah
Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu![]()
Benimde iki oğlum var ve kizim olmasini çok istedim allah biliyor halada istiyorum bir kiz evlat allah nasip etmedi bana kizi olmayanlar derdine yansin çok üzücü bir yorum arkadasim yaraya tuz basmak gibi birsöz olmuş hepimiz çok hassasiz konusmalarimiz baskalarini yaralayabilir özellikle butopikte ben erkek evladi olmayanlar derdine yansin dersem hic hos olmazdi diymi(
Olur bacım sorarım bakalım ne dicek. Ama herkeste leke olacak diye birşey yok. Benim iki Elti hamile ikisinide oğlu olacak ama leke filan hiç görmediler
valla ne bileyim bacım her duydugumuza takılıyoruz işte ates olçmede konusuluyorduda dogru duzgun bi doktor bulmak zor valla cevaplıyorya senın doktor sagolsun valla sende sgol canım
Sorarım kız cevaplıyor Dr sağolsun. Bu arada ikbal Gürpınarın bir videosunu izledim dediki benim programıma gelen bir tıp profesörü demişki kadınlar ateş ölçerek erkek bebek sahibi olabilirler tabi detaylı anlatmadı ama dediği yumurta çat zamanı ateş yarım derede yükselirmiş işte ozaman erkek bebek için en uygun zamanmış. Bunu büyük bir tıp doktoru dedi ve tıpta baya büyük bir gerçeği var dedi demiş Dr.[/QUOT
erkek bebek için bilmiyordum bacım ama yumurta catlaması için duymustum hatta burda ates ölçme topigindeki kızlarıda takip ediyorum arada okuyorum orayıda sen gulen yuzu cumadan itibarenmi deneyeceksin
canım benım yazdıklarımdanda kırıldıgın bı nokta olmasın oglu olup hava atanlar içindi öyle degişik insanlar malesef rabbım ogullarını bagıslasın sen kızım olsun diyorsun ben oglu olupta kızım olmaz olmasın diyip ogullarıylahava atanlara dedim eger benım yazdıklarımdan kırıldıgın nokta olasın sen zaten kızın olmasını ıstıyormussun sımdı eylul sılaya yazınca bende yazmak ıstedim bu arda bak oglun var burda gelip bize destek oluyorsun sen hiç alınma zaten ustune bu arada sende yerlesme kanaması oldumu yani erken zamanda lekelenme bak soruyoruz sende tecrubelerini paylasıyorsun daha öncede yazmıstın cunku rabbım sanada kız evlat nasıp etsin
nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu![]()
İlk aylarda kahverengi surulmem olmuştu ikincide büyük oğlunda olmadi bende sevindim farklimi acaba diye ama bununla bir alakasi yok cinsiyetin aynisini yasayan akrabaminda oğlu oldu.
benimde dusen bebegımde olmustuu ates ölçmede konusuluyordu bende merak ettim sagol sık ilişkiyi denedinmi yada ikisindede orgazm oldunmu hatta şimdi erkek kız bebek isteyenler için ibrahim gökçek videosunu seyrediyordumda
Adet sonrasi sik ilişki oldu yumurta ank kivaminda şeffaf akintidan hemen sonra ilişki zamani öğlen vaktiydi ikisinde de birde ikisinde de önce ben orgazm oldum.