oncelikle gecmsi olsun, bende herkes gibi cok sasirdim. umarin dogru duzgun bir genetik inceleme yapilmisdir. ikincisi bence senin rahim filmi cektirmen sart. 2 dusuk stresten olmaz diye dusunuyorum. kuzenimde 3 dusukten sonra rahim filmi cektirildi ve yapisiklik cikti.
son olarak belki gercekten de kocislerimizin y leri problemlidir. 10 tane yapsak da belki kiz olacak.
Kizlar benun catlamadan bir gub once ve catladi gun iliski olmustu
sonuc erkek
birde cirek otu bal karisimi yapmistik
6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu[/QUOTE
sakincasi yoksa bir iki bir sey sormak isterim. catlama veya ovulasyon icin test falan kullandiniz mi? birde bu corek otu bal karisimini kullanan kisiler hangi gun birliktelik oldu? ovulasyoin gunu mu? bilimsel deney gibim bir sey :))
catlatma ignesinin riski yok, garantisi var. hele cinsiyet ile hic alakasi yok. eskileri okursan oglu olan birkac kisinin de hep catlatma ignesiyle olmus. cunku asagi yukari catlama ani biliniyor.
Canım öncedende üç tane sağlıklı ve problemsiz gebelik geçiren ben için sence rahim filmi olurmuki? Benim bildiğim çocuğu hiç olmamış yada hep sorun yaşayanlardan rahim filmi istiyorlar
Kişiye göre değişiyor günde 1 yada 1.5mm büyüyor
İnanamıyorum bu hepimize ders olsun Rabbim diyorki boşa uğraşmayın ama kalbim yine yöntemlerden vazgeçmiyor en azından kız olursa artık hayal kirikligina ugramam hakkında hayırlısı olsun Alevim
Sağol canım. Zaten yöntemlerri denemedim dememek için deniyoruz. Yani hem bu yöntemlere olan inancımı kaybettim hemde acaba tekrar denersem nasıl yaparım diyorum