• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

oncelikle gecmsi olsun, bende herkes gibi cok sasirdim. umarin dogru duzgun bir genetik inceleme yapilmisdir. ikincisi bence senin rahim filmi cektirmen sart. 2 dusuk stresten olmaz diye dusunuyorum. kuzenimde 3 dusukten sonra rahim filmi cektirildi ve yapisiklik cikti.

son olarak belki gercekten de kocislerimizin y leri problemlidir. 10 tane yapsak da belki kiz olacak.

Kizlar benun catlamadan bir gub once ve catladi gun iliski olmustu
sonuc erkek

birde cirek otu bal karisimi yapmistik
6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu[/QUOTE

sakincasi yoksa bir iki bir sey sormak isterim. catlama veya ovulasyon icin test falan kullandiniz mi? birde bu corek otu bal karisimini kullanan kisiler hangi gun birliktelik oldu? ovulasyoin gunu mu? bilimsel deney gibim bir sey :))

catlatma ignesinin riski yok, garantisi var. hele cinsiyet ile hic alakasi yok. eskileri okursan oglu olan birkac kisinin de hep catlatma ignesiyle olmus. cunku asagi yukari catlama ani biliniyor.

Catlatma ignesinin saglik bakimindan bir risk oldugunu soylemedim zaten cinsiyet olarak riskli oldugunu soyledim cunku 1 saat bile gec kalsan erkek icin olan sansini kaybediyorsun. Hem biz alev ile ozeldende konusmustuk onun doktoru dogal yoldan catlama taraftariydi.

Kizlarrr benim yumurta cumaya kadar catlamaz insaallah benim 25 olunca catliyor dun onyedi ml di anca buyur heralde bir bilginiz varmi
Kişiye göre değişiyor günde 1 yada 1.5mm büyüyor

Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.

İnanamıyorum bu hepimize ders olsun Rabbim diyorki boşa uğraşmayın ama kalbim yine yöntemlerden vazgeçmiyor en azından kız olursa artık hayal kirikligina ugramam hakkında hayırlısı olsun Alevim

Eğer bu tez doğruysa benim erkek olmalı kalanların cinsiyeti belli olsa ki bu ben oluyorum catlamadan bur gün oncesi ve catladiktan sonrada iki gün denedik ki ben öyle zannediyorum benim belli olsun ona göre bu tezin üzerinde dururuz ki bazıları catlamadan 12saat once kalmış erkek olan çok yada defne gibi kalana kadar düzenli ilişki ile erkek bakalım Defnem ın cinsiyeti belli olsun bunlar üzerinde konuşuruz yine ..anaaa bir püf nokta var ama bulamiyoz ki yaa inanın kendim kadar sizleride düşünüyorum arkadaşlar benden geçti artık hamileyim ama ben tutturamazsam sizler tutturun bari olvoda dan başka tutturan yok 2014 kasım annelerinde herkesin bebeği erkek çok nadir bir kaç kız var onlar yöntemmi denemiş hayır hayırlısı hakkımızda

Foreverim cinsiyeti belli olsun facede varsin zaten sana yazacagim bu topigin tadi iyice kacti ayrica buraya yazan bazi arkadaslarin kesinlikle iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum o yuzden artik bir daha buraya yazmayi dusunmuyorum faceden konusuruz bacim.

KiZLAR
Hepimize cok tesekkur ederim
Gecmis Olsun dileklerinden dolayi
Babymuck canim iltihap niye olmuski acaba cok gecmis olsun.Benim kizimin
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.

çok geçmiş olsun .kızın iyimi şimdi

Eğer bu tez doğruysa benim erkek olmalı kalanların cinsiyeti belli olsa ki bu ben oluyorum catlamadan bur gün oncesi ve catladiktan sonrada iki gün denedik ki ben öyle zannediyorum benim belli olsun ona göre bu tezin üzerinde dururuz ki bazıları catlamadan 12saat once kalmış erkek olan çok yada defne gibi kalana kadar düzenli ilişki ile erkek bakalım Defnem ın cinsiyeti belli olsun bunlar üzerinde konuşuruz yine ..anaaa bir püf nokta var ama bulamiyoz ki yaa inanın kendim kadar sizleride düşünüyorum arkadaşlar benden geçti artık hamileyim ama ben tutturamazsam sizler tutturun bari olvoda dan başka tutturan yok 2014 kasım annelerinde herkesin bebeği erkek çok nadir bir kaç kız var onlar yöntemmi denemiş hayır hayırlısı hakkımızda

Bizim tamemen tesadufu gelisti ben saxece gebelik icin yumurtlamayo takip eduyordum aslinda
ama gunlerini bilimce bir isik olur diye dusundum
rabbim ginlunuze gire versin inallla

İnanamıyorum bu hepimize ders olsun Rabbim diyorki boşa uğraşmayın ama kalbim yine yöntemlerden vazgeçmiyor en azından kız olursa artık hayal kirikligina ugramam hakkında hayırlısı olsun Alevim
Sagol canim bugun moreller bozul tevekkul edelim canım Allah in taktiri
Foreverim cinsiyeti belli olsun facede varsin zaten sana yazacagim bu topigin tadi iyice kacti ayrica buraya yazan bazi arkadaslarin kesinlikle iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum o yuzden artik bir daha buraya yazmayi dusunmuyorum faceden konusuruz bacim.
Dur canim nereye ben face de yokum zaten morel bozuk dokunsalar agliyacak modundayim birakmayin bizi yada ekleyin face
Cok doğru söylüyorsun bacım Allah muradimizi biliyor hayırlısıni versin takdir Allah in

htc phone ile
Aynen bacim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten

bacım sen niye çat iğnesi vurdurdun defalarca konuşmadık mı çok riskli olduğunu kaldı ki senin risk alma gibi bir lüksünde yok. doktorun nasıl izin verdi ben ona şaştım hani her şeyin doğalından yanaydı? ben iğne vurdurmadın sandım o yüzden kız olmasına çok şaşırdım iğne vurdurup yumun düzeniyle oynayınca ters tepmesi çok normal bence.

Canım benim iğne yapmam aslında daha garanti olsun diye yoksa doktorum kabul etmiyordu. Şimdi yine birine mecburi onunki üçüz gebe kadın erkek için denemiş şimdi cinsiyetleri bekliyorlar. Yani öncedende kaç kişiye bu yöntem ile yapmış onların hep erkek oldu

oncelikle gecmsi olsun, bende herkes gibi cok sasirdim. umarin dogru duzgun bir genetik inceleme yapilmisdir. ikincisi bence senin rahim filmi cektirmen sart. 2 dusuk stresten olmaz diye dusunuyorum. kuzenimde 3 dusukten sonra rahim filmi cektirildi ve yapisiklik cikti.

son olarak belki gercekten de kocislerimizin y leri problemlidir. 10 tane yapsak da belki kiz olacak.

Kizlar benun catlamadan bir gub once ve catladi gun iliski olmustu
sonuc erkek

birde cirek otu bal karisimi yapmistik
6 kisinin 5 inij oglu sadece birinin kizu oldu[/QUOTE

sakincasi yoksa bir iki bir sey sormak isterim. catlama veya ovulasyon icin test falan kullandiniz mi? birde bu corek otu bal karisimini kullanan kisiler hangi gun birliktelik oldu? ovulasyoin gunu mu? bilimsel deney gibim bir sey :))

catlatma ignesinin riski yok, garantisi var. hele cinsiyet ile hic alakasi yok. eskileri okursan oglu olan birkac kisinin de hep catlatma ignesiyle olmus. cunku asagi yukari catlama ani biliniyor.
Canım öncedende üç tane sağlıklı ve problemsiz gebelik geçiren ben için sence rahim filmi olurmuki? Benim bildiğim çocuğu hiç olmamış yada hep sorun yaşayanlardan rahim filmi istiyorlar

Sağol canım. Zaten yöntemlerri denemedim dememek için deniyoruz. Yani hem bu yöntemlere olan inancımı kaybettim hemde acaba tekrar denersem nasıl yaparım diyorum

Canım öncedende üç tane sağlıklı ve problemsiz gebelik geçiren ben için sence rahim filmi olurmuki? Benim bildiğim çocuğu hiç olmamış yada hep sorun yaşayanlardan rahim filmi istiyorlar

Sağol canım. Zaten yöntemlerri denemedim dememek için deniyoruz. Yani hem bu yöntemlere olan inancımı kaybettim hemde acaba tekrar denersem nasıl yaparım diyorum

Gijnijim ınan benimde kafam karıştı bu yontemler tabiki kesin illa olur demiyor ama insanı beklentiye sokuyor ister istemez bende senin sonucu duyunca vazgeçtim bu yöntem işinden hicbirsey yapmayıp tamamen Allah a dua ederek geciricem zamanımı sizlere de hep dua edicem inşaallah hepinizin gönlünce olur herşey cnm bnm

htc phone ile

Defnem kimi kastettiğini sen biliyorsun tabi ama ben böyle ithamlardan rahatsız oluyorum zan altında bırakma bence kimseyi gülom herkimden rahasizsan ya adıyla soyle yada ozelden

htc phone ile

ALLAH varken umitsizlik niye biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten hayırlısı neyse o olsun yalniz mi kaldim bu kadar mi arkadasliginiz face hesabiniza benide kaydedin birakmayin beni boyle:5::5:

merhaba arkadaşlar bu topiği neredeyse hergün takip ediyorum. bende kız isteyen gruptayım. tecrübelerinize dayanarak neler yapmam gerekiyor .banada söylermisiniz. 25,26 günde bir adet düzenim. bu durumda adetten sonra erkek olur deniliyor. bildiğiniz kür varmı acaba. defnem den nisan atı bioritime baktırmıştım. nisan kaçtı artık... onada çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım çin takvimi veya bioritm hangisi daha etkili. inşallah gönlünüzden ne geçerse gerçekleşir. insan istiyor işte engel olamıyorsun maalesef.

Bu topikte saka marka su içeni okudum da, duş yapan olmadı sanırım.
Bence önemli olan ph sa neden su ile yapılmasın. Ben deneyebilirim bunu.

pembe dizi gibi olmuş, teravetin ilk ikisi kız mı peki? üçüncü için mi uğraşıyormuş ki? 821. sayfada orkidem 4(momof, matematik, mutluelif, mycupucake) kişinin yaptıklarını toparlamış. 4'nün de oğlu mu oldu acaba? Sen tek tek okuduğuna göre dikkat etmişsindir belki. Yani 821. sayfa mühim.

Hatırladığım onların erkek bebeklerinin olması üzerine bilgilerini toparlamıştı orkidem.

Orkidem çok uğraştı ama kızı oldu. Teravetin oğlu oldu.

Saol canım öğendim rahatladım, Sağlıkla büyütsünler inşallah.

merhaba arkadaşlar bu topiği neredeyse hergün takip ediyorum. bende kız isteyen gruptayım. tecrübelerinize dayanarak neler yapmam gerekiyor .banada söylermisiniz. 25,26 günde bir adet düzenim. bu durumda adetten sonra erkek olur deniliyor. bildiğiniz kür varmı acaba. defnem den nisan atı bioritime baktırmıştım. nisan kaçtı artık... onada çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım çin takvimi veya bioritm hangisi daha etkili. inşallah gönlünüzden ne geçerse gerçekleşir. insan istiyor işte engel olamıyorsun maalesef.

Cnm hoşgeldin bende kiz istiyorum ama ne yalan diyim yöntemden vazgeçtim ben

htc phone ile

Gijnijim ınan benimde kafam karıştı bu yontemler tabiki kesin illa olur demiyor ama insanı beklentiye sokuyor ister istemez bende senin sonucu duyunca vazgeçtim bu yöntem işinden hicbirsey yapmayıp tamamen Allah a dua ederek geciricem zamanımı sizlere de hep dua edicem inşaallah hepinizin gönlünce olur herşey cnm bnm

htc phone ile

Amin canım inşallah. Rabbim dilerse herşekilde her zaman nasip eder. Bence en büyük yöntem Dua etmek

htc phone ile

yaaaaaa kızlar yapmayın noooolur pes etmeyin neden böyle yapıyorsunuz durun bakalım gijnijimin belki başka bir durumdan kaynaklanmıştır. hem hepiniz çekilirseniz biz ne yapacağız zaten faceyide ekleyemedim :( :43:

Back
X