Defnem canim fikrini ddegistirmene nasil sevindim anlatamam, dun cok moralim bozuldu, esimede anlatamiyorum gerildim durdum oda noluyo sana diyo garibim biseyden habersiiz. Opuyorum seni bizi yanliz birakmayin......
Canimmmm yol arkadasim benim Sorun degil dun hepimiz gerildim gijnijim in haberini alinca sen bu ay deneme yaptinmi lutfen yaptim de beraber alalim kucagimiza insaallah prenslerimiz i
Şu an sıra bekliyorum dr hastane ismi vermek serbestmi burda heyecan tavan yaptı :-\
htc phone ile
Hastanenin ismini napcan ya zeynom sen doktor nededi onu soyle canimcim
Amin canım çok sağol. Zaten kıbrıstan kesin sonuç alamadığımız için bu yola girdim şimdi hepside fos çıkınca ne yapıcam bilemiyorum
Benim bitanem acini uzuntunu paylasiyor um lutfen uzme kendi ni vardir herseyde bir hayir eger esinin y leri yavassa hizlandiriyorlar sonra belki gidersin kibrisa zaten bunlarin hepsi sebeb nasip edecek mevlam tevekkul icinde olma liyiz
Tesekkur ederim canim insalllahhh allah tamamina erdirir tosun pasami kucagima alirim :)))
Aminnnn bacim hepimiz aliriz insaallah pasazadelerimizi
Canim surelap kullaniyorum yok t koyu degil c den sadece heycan yaptim ben bu tesler bozuk zannettim cizgi gormeyince ama dogruymus canim sen ne yaptın devlet hastanesine gideceğim diyordun gitte hayirli haberlerle gelirsin insaallah
benden ilk defa böyle bir şey istendi o yüzden stres yaptım canım çok teşekkür ederim
Stres yok birdaha yasakliyorum sana bacim relaks olucaksin mutlu olucaksin sonra gelsin pasalar insaallah tabi zeynom a prensesi gelsin