Super anneler 2013

bende almistim o bardaklardan mama fln sakliyorum simdi icinde yogurt mayaliyorum iyi oluyor ama hic su vermek aklima gelmedi onla ay evet sorma zilli hemde nasil ya bugun oyuncakciya girdik orda bile tercihini kendisi yapti resmen gec konusacak diye dusunuyorum ben aslinda ama öyle olmayacak galiba :44:

U
Dilay her acidan gelisimi cok önde bir bebek gercekten masallah diyorum o kuzuya.. Benimkine aldigim oyuncagin haddi hesabi yok ilk aldigim saat oynuyor ondan sonra yüzüne bakmiyor ya mesela banyo icin birsürü oyuncak aldim onlara bakmiyor bile gidip ordaki termometreye agliyor asirı inatci.. Birdr o bardaklarla nasil yogurt mayaliyorsun ya tutuyormu peki?

Daha dün gidip 3d ultraschal ile izliyorduk oglumu bugün resimlerini gördüm anne karninda ki ne ara bukadar büyüdüler ya allahim herbirini korusun saglikli uzun yillar versin ins.. Simdi büyümüste 10 dk önce temizledigim evi kirletiyor :

ay saol canim benim eliasinda cok iyii gelisimi :) yaa banyo oyuncagi ben bir tek ördeklerden almistim hic kullanmamistik dun durmadi verim dedim baya ilgiisini cekti oynadi bugun bende banyo icin olan oyuncaklardan alim dedim su muzikli fln varya sonra almadim ger vazgectim oynamazsa bosa almis olurum daha sonra biraz daha basit seylerden alirim artik

yogurta gelince canim sutu kaynatip ilittiktan sonra bardaklara koyuyorum birer tatli kasigi yogurt eklyiorum her bardaga agzini kapatip petegin uezerine koyuyorum uzerinede bir örtu örtuyorum fakat en son yaptigim tutmamis sunuk sunuk olmus bu defa tencerede eklemistim mayasini karistirip bardaklara bosaltim sutu o yuzden olmadi galiba onla yogurt corbasi yaptim onuda yemedi sutte bosa gitti corbada

ahahhaa sorma yaa ne cekmistim onun iicn yuzunu göstermez bir turlu totosunu izleriz her gidisimizde
simdi öyle valla kendi tercihini yapar oldu zilli amin canim aminnn rabbim saglikli sihhatli uzun ömür versin

Bende bazan ayni mayayla hep ayni sekil de yaptigim halde tutmadigi oluyor nedense anlamiyorum onca emek bosa gidiyor..

Banyo oyuncagi icin de bu duvara takilanlar var hem müzikli hemde küvettem suyu alip yukardan köpük olarak cikariyor biraz pahali ama dikkatini ceker gibi geliyor bana sanki birdaha ki gidisim de almayi düsünüyorum

ahahhaa sorma yaa ne cekmistim onun iicn yuzunu göstermez bir turlu totosunu izleriz her gidisimizde
simdi öyle valla kendi tercihini yapar oldu zilli amin canim aminnn rabbim saglikli sihhatli uzun ömür versin

Evet hatirliyorum bir ultraschal icin aylarca beklediginizi :) bugün ne yaptiniz nasil gecti?

ayy evet ya neden olmuyorsa anlamiyorum insanin nazarida degermis canim kendi kendine bile nazar degdirebiliyor insan bende cok iyi tuturmaya basladim diye havalara girdim galiba biraz

ha evet bende o duvara takilanlar hosuma gitti köpük cikartanida tahmin ediyorum cok dikkatli bakmadim ama oda sevdigim istedigim birsey ben istiyorumda bizimki hic orali olmuyor hele buyuk veletlerim yikiyor ortaligi o yuzden her istedigimi alamiyorum

Eşim uyuykaldi bende geldim
Bizim kız da birakti ek gidayi
Sadece emiyor ve göğüslerimin uçları acıyor artık
Hasta oldu ondan galiba:26:

:))) inan bende kendi begendiklerimi aliyorum en begendiysem oda begenir kesin diye ama yok kasaya kadar elimden birakmiyor kasadan cikinca yüzüne bakmiyor bugün 2 dk yalniz durmayip mizildanip duruyordu o an oglum sen benim basima minik hitler olarakmi geldin demisim benim ki gülmeye baslayinca fark ettim

Evet hatirliyorum bir ultraschal icin aylarca beklediginizi :) bugün ne yaptiniz nasil gecti?

evet ya ne gunlerdi sende demistin hatta dogunca bol bol bakarsin yuzune diye

ayy canim napalim senin dedigin dogruymus bi yasina kadar asi yokmus burdada acemi bir caylan geldi yeni karistirmis ortaligi burnu tikali diye muayne ettirdim geldim bostan bosa girmemis olduk en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…