kızlar yoğurdunuz tutmuyorsa mutlaka ısısını iyi ayarlayamıyorsunuzdur
ve mayasının sıcaklığını süt ile eşitledikten sonra karıştırın içine
taş gibi olur ve de ekşi olmaz
benim bu seferki hazır yoğurt gibi olmuş kaymağı felan bende kendime şaşırdım
Merve senin memleket neresiydi canim? Burcuyla hemseriyiz zaten bastigin yol gectigin sokaklardan gecmisindir burcu :) bu sene gelirsem organik bahcenden bir meyveli kekte bana yaparsin artik :)
ay bu arada ben haftasonu eşime balık yapalım dedim çocuklar için annemde vardı ya
orda mangalda pişirip getiririz eve dedim eşimde ben yemicem annenle sana yapalım dedi
bende sen yemezsen olmaz o zaman başka bi gün yapalım dedim
gece bi uyandım göğsüm şişmiş
ay canım istemiş resmenkendimden utandım
ay benimki hala ayakta dün ne güzel uyumuştu erkenden
ay sonunda kayınpeder geliyormuş benim
Tekrar hosgeldin cnm anlat nasilsin neler yaptin bugün?
ayy benimki açık olsun canım
ayy getir kız sefamız olsun
ay yok canım elektrikli onlar sıcaklığını sabit tutmak için sen sadece süt ve mayasını ekliyorsun gerisini o yapıyorMakinasinda da kendimiz ayarlamiyormuyuz peki sicakligini fln bosuna masraf olmasin da :)
Hafta sonuna cok var daha kiz okadar bekleme hala canin cok istiyorsa bende hamsi tava istiyorum kac zamandir okadar türk marketi var birin de hamsi yok sansima
Anladim cnm tamam :) bizim 3 tane asistanimiz var birisi iceri aliyir digeri kilosuna falan bakiyor öteki de doktor muayenesin de yanin da durup asi fln varsa onu yapiyor.. Kilosuna boyuna bakildimi peki bugün?
Hosbulduk canım bugün hiçbir şey yapmadm uyuzlugum üstündeydi hava kapaliydi hiç ev işi yapmadim
Sadece toz aldım bide yemek yaptım sen neler yaptın
ayy ne demek canım gelirsen görüşelim mutlaka bahçede sana bi mangal sefası yaparızMerve senin memleket neresiydi canim? Burcuyla hemseriyiz zaten bastigin yol gectigin sokaklardan gecmisindir burcu :) bu sene gelirsem organik bahcenden bir meyveli kekte bana yaparsin artik :)
senin yoğurdun olmayacağı varmış demekki..canim tutuyordu bu sefer ne oldu anlamadim sutun isisida normaldi bende öyle yaparim mayayi sute katmadan kucuk bir kapta isitilmis sutle karistirip öyle ekliyorum sute demekki tutmuyacagi varmis bu defakekler icin cok saol cok guzel olmus ellerine saglik hayatim
aaa ask olsun beni niye saymiyorsun iki adimlik yerdeyim bende her taraftan
aaaa ben hic dikkat edemem bu sisme olayina ya benimde ne zamandir cekiyordu yarin esim alalimda yapalim dediinsallah yine unutmazz cok gecmis olsun sanada canim ya bir daha canin cektimi avuc icini diline degdir gögsune sur elini eskilerin usulu :26:
şimdilik babasıyla oynaşıyor bakalımDün uyandigi uyudugu saatleri bugün de aynen uygulasaydin keske hem kayinpederin nerden geliyor da sonun da diyorsun canim :)
Esra Adıyamanl canım
Taliaa yok uyumadı koltuklara tirmanmaya çalışıyor ama beceremiyoay canim hosgeldin erva uyumadi sanirim hala dilayda geri kalkti zaten zilli 1 saat uyumadan uyandi gunduz uykumuz sasti bguun ya hemen hissetirdi
aaa ek gidayi niye biraktiya milletinki memeyi birakiyr erva ek gidayi birakiyor masallah kuzumakiz hazir mamalari dene birde belki sever damak zevki alisir diyecem ama sanirim onuda denemistin kavanozlari yani:44:kuzum benim cok gecmis olsun insallah geri baslar ek gidaya
bende izliyorum onuu
ay yok canım elektrikli onlar sıcaklığını sabit tutmak için sen sadece süt ve mayasını ekliyorsun gerisini o yapıyor
oy kuzum ya burası bu sene balık kaynıyor
sende konserve sardalya felan al
Esra Adıyamanl canım
ayy benimde arada oluyordu demek bu yüzden mişBurcu hoşgeldin hayatım
O meme şişmesi bendede çok oluyor hamileyken bile
Şimdi de oluyo geçen kokudan bile şişmişti benim meme
Aman çok kötü oluyor bee
işte benim kız hep böyle odadan dışarı beraber çıkyoruzBende bugün 9 da kalktim oglumla onun kahvaltisink yaptirdim biraz oynadik sonra disari ciktik postaneye paket biraktim ordan almam gereken birseyler vardi onlari alip 1 saat kadar da yürüdüm eliasta uyudu arabasin da zaten günlük cikiyoruz yürüyüse, ama eve geldikten sonra cok fenaydi 5 dk yalniz durmadi kapidan ciktiim gibi aglayip durdu hic bukadar huysuz görmemistim yemek dahi yapamadim tüm gün bir dilim ekmek 3 mandalina ile durdum
Esra ordada döner var mıBende bugün 9 da kalktim oglumla onun kahvaltisink yaptirdim biraz oynadik sonra disari ciktik postaneye paket biraktim ordan almam gereken birseyler vardi onlari alip 1 saat kadar da yürüdüm eliasta uyudu arabasin da zaten günlük cikiyoruz yürüyüse, ama eve geldikten sonra cok fenaydi 5 dk yalniz durmadi kapidan ciktiim gibi aglayip durdu hic bukadar huysuz görmemistim yemek dahi yapamadim tüm gün bir dilim ekmek 3 mandalina ile durdum
Esra ordada döner var mı
Havalar nasıl ki hergün çıkartıyor musun eliasi
Ben korkar oldum hasta oldu yaa
bizdede öyle ya 4 kisi hatta fazla kisi varyok canim nerde bakilmadii ben yine gizli gizli tartim dedim bu defa tirstim tartiya koymamla cekmem bir oldu ama koyduktan sonra baktim 10 kiloyu geciyordu net nekadar geliyor bilmiyorum
ayy ne demek canım gelirsen görüşelim mutlaka bahçede sana bi mangal sefası yaparız
eliası salarız bahçeye domates salatalık götürsün afiyetle
senin yoğurdun olmayacağı varmış demekki..
ayy yaptım onu da sürdüm göğsüme bildiğin avcunu yala derler bizde de
şimdilik babasıyla oynaşıyor bakalım
kız sen adıyaman da mısın oralı mısın
ay çok uzakmışsın
ayy benimde arada oluyordu demek bu yüzden miş
kocaboğazımdan
işte benim kız hep böyle odadan dışarı beraber çıkyoruz
bi wc ye yalnız gidebiliyorum
Bide porsiyonlari büyükordaki döner burdan daha güzel ama
merve bu kızda hep memeci oldu ya ek gıda zorla alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?