Super anneler 2013

canim tutuyordu bu sefer ne oldu anlamadim sutun isisida normaldi bende öyle yaparim mayayi sute katmadan kucuk bir kapta isitilmis sutle karistirip öyle ekliyorum sute demekki tutmuyacagi varmis bu defa kekler icin cok saol cok guzel olmus ellerine saglik hayatim
Merve senin memleket neresiydi canim? Burcuyla hemseriyiz zaten bastigin yol gectigin sokaklardan gecmisindir burcu :) bu sene gelirsem organik bahcenden bir meyveli kekte bana yaparsin artik :)

aaa ask olsun beni niye saymiyorsun iki adimlik yerdeyim bende her taraftan

aaaa ben hic dikkat edemem bu sisme olayina ya benimde ne zamandir cekiyordu yarin esim alalimda yapalim dedi insallah yine unutmazz cok gecmis olsun sanada canim ya bir daha canin cektimi avuc icini diline degdir gögsune sur elini eskilerin usulu:26:

ay benimki hala ayakta dün ne güzel uyumuştu erkenden
ay sonunda kayınpeder geliyormuş benim

Dün uyandigi uyudugu saatleri bugün de aynen uygulasaydin keske hem kayinpederin nerden geliyor da sonun da diyorsun canim :)

Tekrar hosgeldin cnm anlat nasilsin neler yaptin bugün?

Hosbulduk canım bugün hiçbir şey yapmadm uyuzlugum üstündeydi hava kapaliydi hiç ev işi yapmadim
Sadece toz aldım bide yemek yaptım sen neler yaptın

Makinasinda da kendimiz ayarlamiyormuyuz peki sicakligini fln bosuna masraf olmasin da :)
ay yok canım elektrikli onlar sıcaklığını sabit tutmak için sen sadece süt ve mayasını ekliyorsun gerisini o yapıyor

Hafta sonuna cok var daha kiz okadar bekleme hala canin cok istiyorsa bende hamsi tava istiyorum kac zamandir okadar türk marketi var birin de hamsi yok sansima

oy kuzum ya burası bu sene balık kaynıyor
sende konserve sardalya felan al

Anladim cnm tamam :) bizim 3 tane asistanimiz var birisi iceri aliyir digeri kilosuna falan bakiyor öteki de doktor muayenesin de yanin da durup asi fln varsa onu yapiyor.. Kilosuna boyuna bakildimi peki bugün?

bizdede öyle ya 4 kisi hatta fazla kisi var yok canim nerde bakilmadii ben yine gizli gizli tartim dedim bu defa tirstim tartiya koymamla cekmem bir oldu ama koyduktan sonra baktim 10 kiloyu geciyordu net nekadar geliyor bilmiyorum

Burcu hoşgeldin hayatım
O meme şişmesi bendede çok oluyor hamileyken bile
Şimdi de oluyo geçen kokudan bile şişmişti benim meme
Aman çok kötü oluyor bee

Hosbulduk canım bugün hiçbir şey yapmadm uyuzlugum üstündeydi hava kapaliydi hiç ev işi yapmadim
Sadece toz aldım bide yemek yaptım sen neler yaptın

Bende bugün 9 da kalktim oglumla onun kahvaltisink yaptirdim biraz oynadik sonra disari ciktik postaneye paket biraktim ordan almam gereken birseyler vardi onlari alip 1 saat kadar da yürüdüm eliasta uyudu arabasin da zaten günlük cikiyoruz yürüyüse, ama eve geldikten sonra cok fenaydi 5 dk yalniz durmadi kapidan ciktiim gibi aglayip durdu hic bukadar huysuz görmemistim yemek dahi yapamadim tüm gün bir dilim ekmek 3 mandalina ile durdum

Merve senin memleket neresiydi canim? Burcuyla hemseriyiz zaten bastigin yol gectigin sokaklardan gecmisindir burcu :) bu sene gelirsem organik bahcenden bir meyveli kekte bana yaparsin artik :)
ayy ne demek canım gelirsen görüşelim mutlaka bahçede sana bi mangal sefası yaparız
eliası salarız bahçeye domates salatalık götürsün afiyetle
senin yoğurdun olmayacağı varmış demekki..
ayy yaptım onu da sürdüm göğsüme bildiğin avcunu yala derler bizde de
Dün uyandigi uyudugu saatleri bugün de aynen uygulasaydin keske hem kayinpederin nerden geliyor da sonun da diyorsun canim :)
şimdilik babasıyla oynaşıyor bakalım
Esra Adıyamanl canım

kız sen adıyaman da mısın oralı mısın
ay çok uzakmışsın

Taliaa yok uyumadı koltuklara tirmanmaya çalışıyor ama beceremiyo
Dilay uyudumu
Hasta diye galiba bıraktı iştah yok fazla su bile icmiyor zorla burnunu kapatıp öyle iciriyorum

Yarın alışverişe gitcez inşallah bezimiz devam sütümz bitmiş onları alacaz bide haftaya annemgile gidiyorum
Hediye felan bakmam lazım
Ev aldılar bide ona ev Hediyesi bakcam

ay yok canım elektrikli onlar sıcaklığını sabit tutmak için sen sadece süt ve mayasını ekliyorsun gerisini o yapıyor

oy kuzum ya burası bu sene balık kaynıyor
sende konserve sardalya felan al

Konserveden biktim ya haftanin kac günü ton balikli salata fln yapiyorum zaten, unlayip unlayip kizartsak mis gibi taze hamsi olacak.. Valla cok sanslisin

Esra Adıyamanl canım

Tmm cnm anladim uzaksin bayagi :)

Taliaa sende 2 adimlik yer demissin kiz nevsehir yakin ama okadar da yakin degil yanee

Burcu hoşgeldin hayatım
O meme şişmesi bendede çok oluyor hamileyken bile
Şimdi de oluyo geçen kokudan bile şişmişti benim meme
Aman çok kötü oluyor bee
ayy benimde arada oluyordu demek bu yüzden miş
kocaboğazımdan
işte benim kız hep böyle odadan dışarı beraber çıkyoruz
bi wc ye yalnız gidebiliyorum

Esra ordada döner var mı
Havalar nasıl ki hergün çıkartıyor musun eliasi
Ben korkar oldum hasta oldu yaa

talia biz nevşehire çok sık gideriz
hatta alışveriş için hep oraya giderdik
forumdan popayes yaptırır panorama bir yerde yerdik
çocuklarla şimdi çok zor oluyor
bu yazda eşim illaki balon turu yapalım diyor
ben altıma etmezsem

Esra burcu Adıyamanlyz ama İstanbul'da yaşıyoruz eşimin görevi dolayısıyla

bizdede öyle ya 4 kisi hatta fazla kisi var yok canim nerde bakilmadii ben yine gizli gizli tartim dedim bu defa tirstim tartiya koymamla cekmem bir oldu ama koyduktan sonra baktim 10 kiloyu geciyordu net nekadar geliyor bilmiyorum

Ayy masallah cok iyi kilosu birden bire cok güzel almis bizim doktor her gitmemiz de bakar boy ve kilosuna

Ohh hayali bile güzel geldi canim ya bahceye salariz eliasi demissin birde ona güldüm kizini da tavlariz sonra bir güzel :) fistik gibi senin minik zaten masalah ismi neydi o kuzunun ?
Ins görüsürüz canim isterim neden olmasin :)

ayy benimde arada oluyordu demek bu yüzden miş
kocaboğazımdan

işte benim kız hep böyle odadan dışarı beraber çıkyoruz
bi wc ye yalnız gidebiliyorum

Bosuna minik hitler demiyorum demekki benimkine ayni sekil de wc e gitsem numaradan öksüre öksüre nasil agliyor kapidan girdigim gibi susup oynamaya devam ediyor

ordaki döner burdan daha güzel ama

merve bu kızda hep memeci oldu ya ek gıda zorla alıyor
Bide porsiyonlari büyük
Bende haftaya anneme gidiyorm artık o ne yaparsa yapsın valla getir hallederim ben diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…