Super anneler 2013

ben geldim
yeni topiğin hayırlı olsun kız
kalk bi çay koy böyle kuru kuru olmaz ki
bende kek getirdiydim

Doktorunmu degismis canim anlamadim? Degistiyse ne güzel iste zaten eskisinden memnun degildin

Eşim uyuykaldi bende geldim
Bizim kız da birakti ek gidayi
Sadece emiyor ve göğüslerimin uçları acıyor artık
Hasta oldu ondan galiba:26:

ay canim hosgeldin erva uyumadi sanirim hala dilayda geri kalkti zaten zilli 1 saat uyumadan uyandi gunduz uykumuz sasti bguun ya hemen hissetirdi

aaa ek gidayi niye biraktiya milletinki memeyi birakiyr erva ek gidayi birakiyor masallah kuzuma kiz hazir mamalari dene birde belki sever damak zevki alisir diyecem ama sanirim onuda denemistin kavanozlari yani:44:kuzum benim cok gecmis olsun insallah geri baslar ek gidaya
Seksenleri izliyorum bende
bende izliyorum onuu

kızlar yoğurdunuz tutmuyorsa mutlaka ısısını iyi ayarlayamıyorsunuzdur
ve mayasının sıcaklığını süt ile eşitledikten sonra karıştırın içine
taş gibi olur ve de ekşi olmaz
benim bu seferki hazır yoğurt gibi olmuş kaymağı felan bende kendime şaşırdım

Merve senin memleket neresiydi canim? Burcuyla hemseriyiz zaten bastigin yol gectigin sokaklardan gecmisindir burcu :) bu sene gelirsem organik bahcenden bir meyveli kekte bana yaparsin artik :)

hay allah iyiligini versin emi minik hitler ha hic gulcegim yoktu ay kiz bizde öyle iki dk oynuyor geri atiliyor hemen elinden ondan cok ben hevesleniyorum almaya

ben geldim
yeni topiğin hayırlı olsun kız
kalk bi çay koy böyle kuru kuru olmaz ki
bende kek getirdiydim

ay hosgeldin canim hepimize hayirli olur insallahh
cay var canim demli buyur icelim bende kuru yemis fln getirim cekirdek fln cayda gitmez kuru kuru

ay bu arada ben haftasonu eşime balık yapalım dedim çocuklar için annemde vardı ya
orda mangalda pişirip getiririz eve dedim eşimde ben yemicem annenle sana yapalım dedi
bende sen yemezsen olmaz o zaman başka bi gün yapalım dedim
gece bi uyandım göğsüm şişmiş
ay canım istemiş resmen kendimden utandım

elcezlerimle size organik kayısılı üzümlü kek yaptım

Acaba sirf yogurt icin termometremi alsam ya böyle parmagimla bakiykrum hep ama demekki herzaman denk getiremiyorum, peki kac dereceye gelince eklenmeli maya biliyormusun kuzum?

Kek icin de eline saglik canim karisik meyveli keke de bayilirim :)

Doktorunmu degismis canim anlamadim? Degistiyse ne güzel iste zaten eskisinden memnun degildin

yok canim ya doktorum degismedi ayni doktor hemsire gibi kisiler varya disarda ilgilenen asistanlar fln orda yeni birisi geldi o karistirmis doktorum degismez kalici o baska yere tasinsa ki (tasindi) bizde pesinden gidiyoruz

Oyy yazik sana kiz :) ertesi gün hemen yaptirio yeseydin yada disardan siparis verseydin ne oldu sisligi hemen indimi bari canim

oyy kuzum bilmiyorum derecesini
ama nette vardır
istersen makinesini al hem küçük kavanozları oluyor
hem büyük kabı ben alcaktım ama eşim istemedi çocuk büyüyünce napcan diye
malum senin ikinci var daha

yok canim ya doktorum degismedi ayni doktor hemsire gibi kisiler varya disarda ilgilenen asistanlar fln orda yeni birisi geldi o karistirmis doktorum degismez kalici o baska yere tasinsa ki (tasindi) bizde pesinden gidiyoruz

Anladim cnm tamam :) bizim 3 tane asistanimiz var birisi iceri aliyir digeri kilosuna falan bakiyor öteki de doktor muayenesin de yanin da durup asi fln varsa onu yapiyor.. Kilosuna boyuna bakildimi peki bugün?

Oyy yazik sana kiz :) ertesi gün hemen yaptirio yeseydin yada disardan siparis verseydin ne oldu sisligi hemen indimi bari canim

ay yok haftasonunu bekliyorum hala
aslında aklıma sonradan geldi balıktan olduğu
bende ne güzel süt birikmiş diyorum

Makinasinda da kendimiz ayarlamiyormuyuz peki sicakligini fln bosuna masraf olmasin da :)

ay yok haftasonunu bekliyorum hala
aslında aklıma sonradan geldi balıktan olduğu
bende ne güzel süt birikmiş diyorum

Hafta sonuna cok var daha kiz okadar bekleme hala canin cok istiyorsa bende hamsi tava istiyorum kac zamandir okadar türk marketi var birin de hamsi yok sansima

ay benimki hala ayakta dün ne güzel uyumuştu erkenden
ay sonunda kayınpeder geliyormuş benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…