- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.761
canım ben geçen ay kimyasal yaşayınca hemen bir ümmü subyan cevşeni alıp taktım boynuma.bir daha yaşamamak için böyle birşey.normal cevşen gibi heryerde satılıyor.içinde dualar var.bir araştır istersen.maviay sende araştır canımKuzum 2 ay üst üste yaşadım benbu ay 8 gün geç gittim hastaneye kesinleşsin diye işte olmayınca olmuyor demek ne yapalım vardır Rabbimin bildiği diyorum
Bayanlar bunu ben YouTube da bir bitkisel tedavi doktoru İbrahim Saraçoğlu olması lazım ondan duymuştum hatta kendi bile uyguladığını söylemişti deneyen varmı acaba bu forumdaAy içerisindeki bütün birlikteliklerde ama istisnasiz bütün birlikteliklerde bu dediğimin olması şart. Birinde bile fire verilirse kız spernleri kolay kolay ölmüyor ve çok hareketli oluyorlar o yüzden yumurtayı kiz spermi dolleyebilir.
Hepsinde kadın orgazm olup sonrasında erkek üzerine boşalırsa Allah'ın izniyle erkek çocuk doğar.
Buradaki orgazm çok önemli ama! çoğu kadın yaşamıştır illa ki. Klitoral vajinal şeklinde iki tarzını biliyorum ben. Klitoral orgazm ne demek erkeğin eliyle yahut da ağız yoluyla kadının klitoris bölgesini uyarması yoluyla kadını orgazma ulaştırmasıdır. Vajinal orgazm ise uzun süreli cinsel ilişki sürdürebilen erkeklerin yapabileceği iş o da şöyle kadının vajinanın içinde g noktası var erkeğin o noktaya hizalayarak cinsel ilişkiyi sürdürmesi ve kadını orgazma ulaştırması sonrasında üzerine boşalmasıdır.
Burada orgazm ne demek? Bazıları malesef azıcık ıslaklık olduğunda yada azıcık etkilenmed veya his olduğunda bunu orgazm zannedebiliyo. Bu formülde orgazm kilit nokta öncelikle orgazm geldiğinde kadın elektrik çarpmış gibi olur kilitlenir gibi olur sonucunda da sanki nerdeyse tuvaletini yapıyor gibi ıslanır,orgazmın en temel belirtisi elektrik çarpması gibi hissin olması ve sonrasında rahatlama olması. böyle elektrik falan dedim diye gözünüz korkmasın ben orgazmı böyle ifade edebiliyorum.
Birde bu orgazmı kolaylaştıracak yöntem olarak kadınlar yumurtlama günleri yaklaştıklarında daha fazla isterik olurlar, bu da orgazma kısa sürede ulaşmalarını kolaylaştırır ovulasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlama günlerini. Mümkünse yumurtlama gününe kadar hic ilişkiye girmeyip yumurtlama günü ve akabinde ki üç günü bu usulü takıp ederek degerlendirirsen Allah'ın izniyle erkek. Ama dersen ki illa yumurtlama günü mü olması lazım öncesinde hiç olmaması mi lazım hayır öncesinde yapabilirsiniz ama ay içindeki bütün ilişkilerde kadın öncesde rgazm olup sonrasında erkek üstüne boşalırsa Allah'ın izniyle erkek olur
Amin Allah razi olsun cnm aynen nasibimde yokmuş rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin
Allah razı olsun ya bende boyle bir imtihan gecekmissim demekkiCanım yaa okudum çok etkilendim ama sakın kendini üzme olur mu Rabbimin bir imtihanı bu bekletiyor güzelleştiriyor inşallahinşallah önümüzdeki ay tekrar sağlıkla nasip olur insallah
Insallah birswy olamaz cnm sinir stresten uzak dur saglikla kucagina aldigin gunude gorursun insallahAmin inşallah canım benimde kan değerlerim çok düşük çıkmış aile hekimim arayıp söyledi çok dikkat et biran önce kadın doğuma git dedi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hep dualarımdasınız Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç
Kuzum bende de var koruyucu muska ama işte ne olursa olsun çok karışık.canım ben geçen ay kimyasal yaşayınca hemen bir ümmü subyan cevşeni alıp taktım boynuma.bir daha yaşamamak için böyle birşey.normal cevşen gibi heryerde satılıyor.içinde dualar var.bir araştır istersen.maviay sende araştır canım
Canım benim durum çok karıştı dün 59 olan değerim bugün 68 e çıkmış değerim düşmüyor kanamam yok ağrım yok hafif hafif lekelenme var çözemiyorum hiç :/ Perşembeye kaldı benim işlerInsallah birswy olamaz cnm sinir stresten uzak dur saglikla kucagina aldigin gunude gorursun insallah
Ya canim niye oyle olmus dr ne diyor bu olaya benim kanamam var cnm.hemde ağırlı bendede kan pıhtılaşması icin test istediCanım benim durum çok karıştı dün 59 olan değerim bugün 68 e çıkmış değerim düşmüyor kanamam yok ağrım yok hafif hafif lekelenme var çözemiyorum hiç :/ Perşembeye kaldı benim işler
Banada bakıldı kuzum pıhtılaşma yok, lekelenme var sadece kahverengi ağrım hiç yok rengi kırmızı değil zaten tutunmayla tutunmama arasında kararsız mi çözemedim vallahi. Çok ilginç geçen ay yaşadım kimyasal ben 2 gune bile kalmadı adet gibi kanamam başladı.. bu çok garip adetim 2 hafta geçtiYa canim niye oyle olmus dr ne diyor bu olaya benim kanamam var cnm.hemde ağırlı bendede kan pıhtılaşması icin test istedi
Belkide gec dollenme olmustur cnm tutunmaya çalışıyordur hakkimda hayirlosi olsun cnm bekle bakalimBanada bakıldı kuzum pıhtılaşma yok, lekelenme var sadece kahverengi ağrım hiç yok rengi kırmızı değil zaten tutunmayla tutunmama arasında kararsız mi çözemedim vallahi. Çok ilginç geçen ay yaşadım kimyasal ben 2 gune bile kalmadı adet gibi kanamam başladı.. bu çok garip adetim 2 hafta geçti
Ben denedim. Cinsiyeti belli olunca görecezbakalım doğru mu değil miBayanlar bunu ben YouTube da bir bitkisel tedavi doktoru İbrahim Saraçoğlu olması lazım ondan duymuştum hatta kendi bile uyguladığını söylemişti deneyen varmı acaba bu forumda
Evet aynen öle oldu ve kasım ayında olmuştu ne ara aylar geçti hamile kaldım ve 5 haftalık şaka gibi, herşey vaktini bekliyorM Maviayyy canım çok geçmiş olsun. Üzülme vardır bir hayır, emin ol.Seymanur53 da ilk ay kimyasal olmuştu sanırım ama bak şimdi 5 haftalık olmuş bile bebeği maşallah. Her konuda olduğu gibi morali yüksek tutmak önemli.
Korkma canım elbet bi hal çaresine bakılacakta niye öle olduki yaKızlar ya ben çok korkmaya başladım biliyorum insan bu dönem çok etkileniyor herşeyden ama kafamda dış gebelik olabilir mi diye dönüp dolaşıyor .
Perşembe değerim : 50
Dün : 58 (4 gün sonra )
Bugün : 68
Hafif lekelenmelerim var ağrım yok Perşembe gideceğim tekrar ama çok korkuyorum
Ah bilsemmmKorkma canım elbet bi hal çaresine bakılacakta niye öle olduki ya
Allah razı olsun cnmM Maviayyy canım çok geçmiş olsun. Üzülme vardır bir hayır, emin ol.Seymanur53 da ilk ay kimyasal olmuştu sanırım ama bak şimdi 5 haftalık olmuş bile bebeği maşallah. Her konuda olduğu gibi morali yüksek tutmak önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?