Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kuzum 2 ay üst üste yaşadım ben bu ay 8 gün geç gittim hastaneye kesinleşsin diye işte olmayınca olmuyor demek ne yapalım vardır Rabbimin bildiği diyorum
canım ben geçen ay kimyasal yaşayınca hemen bir ümmü subyan cevşeni alıp taktım boynuma.bir daha yaşamamak için böyle birşey.normal cevşen gibi heryerde satılıyor.içinde dualar var.bir araştır istersen.maviay sende araştır canım

Bayanlar bunu ben YouTube da bir bitkisel tedavi doktoru İbrahim Saraçoğlu olması lazım ondan duymuştum hatta kendi bile uyguladığını söylemişti deneyen varmı acaba bu forumda

Bu arada bebek bekleyen bayanlar okudum yazdıklarınızı üzülüyoruz tabi ama rabbim hakkınızda hayırlı olanı ve şifanızı versin rabbim bekleyiş içinde olanlara hayırlı kapılar açıp sevinçlerini yaşatsın inşallah

Canım yaa okudum çok etkilendim ama sakın kendini üzme olur mu Rabbimin bir imtihanı bu bekletiyor güzelleştiriyor inşallah inşallah önümüzdeki ay tekrar sağlıkla nasip olur insallah
Allah razı olsun ya bende boyle bir imtihan gecekmissim demekkicnm dr geldim.yeni 69 olan değer 51 düşmüş yakin zamanda covid gecirdin mi dedi bende bildigim kadariyla yok dedim bir kan pihtilasmasi icin test istedi ona bakalim tedaviye bir yön veririz dedi. Rabbim hepimoze sağlıklı evlatlar nasip etsin

Insallah birswy olamaz cnm sinir stresten uzak dur saglikla kucagina aldigin gunude gorursun insallah

Kuzum bende de var koruyucu muska ama işte ne olursa olsun çok karışık.

Insallah birswy olamaz cnm sinir stresten uzak dur saglikla kucagina aldigin gunude gorursun insallah
Canım benim durum çok karıştı dün 59 olan değerim bugün 68 e çıkmış değerim düşmüyor kanamam yok ağrım yok hafif hafif lekelenme var çözemiyorum hiç :/ Perşembeye kaldı benim işler

Ya canim niye oyle olmus dr ne diyor bu olaya benim kanamam var cnm.hemde ağırlı bendede kan pıhtılaşması icin test istedi

Ya canim niye oyle olmus dr ne diyor bu olaya benim kanamam var cnm.hemde ağırlı bendede kan pıhtılaşması icin test istedi
Banada bakıldı kuzum pıhtılaşma yok, lekelenme var sadece kahverengi ağrım hiç yok rengi kırmızı değil zaten tutunmayla tutunmama arasında kararsız mi çözemedim vallahi. Çok ilginç geçen ay yaşadım kimyasal ben 2 gune bile kalmadı adet gibi kanamam başladı.. bu çok garip adetim 2 hafta geçti

Belkide gec dollenme olmustur cnm tutunmaya çalışıyordur hakkimda hayirlosi olsun cnm bekle bakalim

Bayanlar bunu ben YouTube da bir bitkisel tedavi doktoru İbrahim Saraçoğlu olması lazım ondan duymuştum hatta kendi bile uyguladığını söylemişti deneyen varmı acaba bu forumda
Ben denedim. Cinsiyeti belli olunca görecezbakalım doğru mu değil mi

Evet aynen öle oldu ve kasım ayında olmuştu ne ara aylar geçti hamile kaldım ve 5 haftalık şaka gibi, herşey vaktini bekliyor

Kızlar ya ben çok korkmaya başladım biliyorum insan bu dönem çok etkileniyor herşeyden ama kafamda dış gebelik olabilir mi diye dönüp dolaşıyor .
Perşembe değerim : 50
Dün : 58 (4 gün sonra )
Bugün : 68
Hafif lekelenmelerim var ağrım yok Perşembe gideceğim tekrar ama çok korkuyorum

Korkma canım elbet bi hal çaresine bakılacakta niye öle olduki ya

Allah razı olsun cnm dun cok üzülmüştüm simdi daha iyiyim.cnm tabi cnm rabbim böyle uygun görmüş aynen cnm kimyasalin arkadasi iyi olur insallah ben ilk kan verdigimden beri moralim saolsun asmdeki ebe bozdu rabbim hayirlisi ile sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…