- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.741
Of çok üzüldümYa cnm keske oyle olsaydi ama degerim düşümus yarin dr gidecegem.orda belli olur hersey bakalim ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik
Ya cnm bende uzuldum kisa süreliğine geri kendine gel ne yapiyorsun sen dedimOf çok üzüldüminşallah kimyasal değildir, bebişin sağlıkla tutunmuştur sana
Doğrudur canım bende herhangi bi şikayetim olmadığı müddetçe 1 nisana kadar gitmeyi düşünmüyorum günlük hiç testi var elimde kaset tıp onları yapıyorum koyulaşmasına göre yoruyorum sabah kalkınca yapıyorum hep. Baya t koyuldu eşitlendi yani. Bu hafta bende kan vereceğim tüm tahliller yapılacak bakalım haberdar ederim senden de haber beklerim. Kalp atışı duymak için beklerim sanırım bende. Bulantm oluyor tansiyonum çok düşüyor aşırı halsizim bunlar içinde sevinmeliyim sanırım değerlerin yükseldiğini gösteriyormuşDeğerler süper maşallah inşallah oğluş tutunmuştur
Canım benim sat 28 ocak, daha hiç doktora gtmedim gidince kalp atışını duyabileyim diye önümüzdeki hafta ayın 25inde gidecem
Canım benim rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu durumda moral çok önemli çok haklısın. Seni çok seviyoruz Allah çifter çifter mutluluk yaşatsın inş herşey gönlünce olsunYa cnm bende uzuldum kisa süreliğine geri kendine gel ne yapiyorsun sen dedimyarin belli olur cnm cunkü deger kimyasali gosteriyor benim icinde hayirlisi buymus demekki
Vardır bunda da bir hayır kuzum ne yapalım elden birşey gelmiyor..Allah razı olsun cnm nasip ya sana uzuluyordum bende aynisi oldum hakkimizda hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin bende yarin gideceğem doktora tam netlesir durum bakalim
Çok doğru kuzum buda bizim sınavımız. Denemeye devam her şekildeKızlar hakkınizda en hayırlı olani nasip etsin Rabbim..zor bir süreç her yaşadığımız imtihan.insallah sabrın sonu selamete çıkacak
Kuzum 2 ay üst üste yaşadım benOldukça üzücü bende geçen ay yaşadım.umutlanip gitmesiama hamile kalkanda bir sorun yok.saglikli olan kalacaktır canım.belkide bizim için allah'ın lutfudur.ama insan çok yıpranıyor biliyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez inşallah bişey yokturYa cnm keske oyle olsaydi ama degerim düşümus yarin dr gidecegem.orda belli olur hersey bakalim ama buyuk ihtimalle kimyasal gebelik
Allah yardımcınız olsun zor bir süreçKuzum 2 ay üst üste yaşadım benbu ay 8 gün geç gittim hastaneye kesinleşsin diye işte olmayınca olmuyor demek ne yapalım vardır Rabbimin bildiği diyorum
Allah razı olsun cnm benim amin insallah rabbim gonlumuze gore versin sende saglikla kucağına alirsin bebegini insallahCanım benim rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu durumda moral çok önemli çok haklısın. Seni çok seviyoruz Allah çifter çifter mutluluk yaşatsın inş herşey gönlünce olsun
Aynen cnm nasibimizde ne varsa onu yasiyoruzVardır bunda da bir hayır kuzum ne yapalım elden birşey gelmiyor..
Allah razı olsun cnm kanamam arti iyice kesinlesti kimyasal olduğu hakkimizda boylesi hayirliymisÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez inşallah bişey yoktur
Ya çok üzüldüm hakında hayırlısı olsun canımAllah razı olsun cnm kanamam arti iyice kesinlesti kimyasal olduğu hakkimizda boylesi hayirliymis
Ya canmi bende ilk cok uzuldum sonra simdi iyim tabi rabbim demmeki boyle uygun görmüş sende saglikla bebegini kucagina al cnm dualarinda benide unutma☺Ya çok üzüldüm hakında hayırlısı olsun canım
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla nasip etsin Allahım.Kızlar teker tekwr dönemedim kusura bakmayın değerim Perşembe 50 iken bugün 59 yani yine yeniden kimyasal.. yarın kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacagim ve bir takım testler yapılacak
Canım yaa okudum çok etkilendim ama sakın kendini üzme olur mu Rabbimin bir imtihanı bu bekletiyor güzelleştiriyor inşallahKizlar ya namaz.kildiktan sonra lavaboya gittim.peceteye bir iki damla kan geldi esimle acile gittik kan verdik onun sonucunu bekliyorum insllah birsey yoktur yoksa kimyasal gebelik mi yerlesme mi biliyorum.hayirliso bakalim
Amin inşallah canım benimde kan değerlerim çok düşük çıkmış aile hekimim arayıp söyledi çok dikkat et biran önce kadın doğuma git dedi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hep dualarımdasınız Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahYa canmi bende ilk cok uzuldum sonra simdi iyim tabi rabbim demmeki boyle uygun görmüş sende saglikla bebegini kucagina al cnm dualarinda benide unutma☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?