- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.781
Maşallah cnm yerim küçük fındığıKızlar bende bugüün doktora gittim kese ve bebek göründü tam 5 haftalıkmış, 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Tez zamanda sizde katılın aramıza inşallah
Korkma cnm insllah dis gebelik olmaz bak ben cok korkuyorum basima geldi iyi dusun iyi olsun lekenmeler varsa belki kanama olur kendini uzme cnm rahmine falan bakmadimi cnm bende iki gun sonra kan verecegem deger dustumi diye her tarafim delik desik oldu ya benimdeKızlar ya ben çok korkmaya başladım biliyorum insan bu dönem çok etkileniyor herşeyden ama kafamda dış gebelik olabilir mi diye dönüp dolaşıyor .
Perşembe değerim : 50
Dün : 58 (4 gün sonra )
Bugün : 68
Hafif lekelenmelerim var ağrım yok Perşembe gideceğim tekrar ama çok korkuyorum
Bence cok iyi gerek yok fazla stresbyaratoyor zaten devamli kan vermekArkadaşlarım sırayla betalarım 102,334 ve 1054 oldu artık yaptırmam gerek mi sizce ?
Bence yok canım maşallah güzel artmışArkadaşlarım sırayla betalarım 102,334 ve 1054 oldu artık yaptırmam gerek mi sizce ?
Bugün 2 kere aynı koldan farklı farklı aldı benimde mahvoldu kuzum, alttan baktı tabiki bugünde , Perşembe çağırdı direk işte ay iyice paranoyak oldumKorkma cnm insllah dis gebelik olmaz bak ben cok korkuyorum basima geldi iyi dusun iyi olsun lekenmeler varsa belki kanama olur kendini uzme cnm rahmine falan bakmadimi cnm bende iki gun sonra kan verecegem deger dustumi diye her tarafim delik desik oldu ya benimde
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsunSağolun arkadaşlar kan verirken acayip stres oluyorum
Dr birsey demiyormu cnm yoksa degere gore mi hareket ediyor persembe ye kadar belki duser degerin canim bir de nette fazla yazi okuma aklin karisiyor herkesin durumu farkli cnmBugün 2 kere aynı koldan farklı farklı aldı benimde mahvoldu kuzum, alttan baktı tabiki bugünde , Perşembe çağırdı direk işte ay iyice paranoyak oldum
Doktor net birsey demedi kuzum sanırım Perşembe günü çıkacak değere göre hareket edecek hayırlı haberler alalim inşallahDr birsey demiyormu cnm yoksa degere gore mi hareket ediyor persembe ye kadar belki duser degerin canim bir de nette fazla yazi okuma aklin karisiyor herkesin durumu farkli cnm
Öylemi çok sevindim merakla cinsiyetinizi bekliyor olacağım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahBen denedim. Cinsiyeti belli olunca görecezbakalım doğru mu değil mi
@Nurelifefe için bildirim yapamayanlar;
@Ruveydam2015
@Cute-sugar
K kelebkkk
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yaparsanız çok iyi olur. Yine çok uzadı
Canım yaa çok geçmiş olsun nazara mı geldin senAllah razı olsun cnm kanamam arti iyice kesinlesti kimyasal olduğu hakkimizda boylesi hayirliymis
Bilmiyorum ki canim ya nazara inanirimCanım yaa çok geçmiş olsun nazara mı geldin senrabbim tez zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin. Ne diyeceğimi bilemedim kendimi sizlerin yerine koydum okurken hep. kirpapatyasiii canım inşaallah bebeğin sağlıkla seninledir.
Amin canım sağlıkla hayırla tez vakitte inşaallahBilmiyorum ki canim ya nazara inanirimNasipte cokmis demekki canim rabbim kimseye yaşatması bu ay testlerle falan geçer insllah nisana yeniden sizlerleyim cnm hep beraber guzel haberler aliriz insllah tekrardan
Çok değişik bir durummuş kuzum, yani her ihtimal var kesinlik yok. İnan şuan tekrar denemeye korkum var. Bakalım ne olacakCanım yaa çok geçmiş olsun nazara mı geldin senrabbim tez zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin. Ne diyeceğimi bilemedim kendimi sizlerin yerine koydum okurken hep. kirpapatyasiii canım inşaallah bebeğin sağlıkla seninledir.
canım doktor bana korunmana gerek yok dedi bence korunma öyle devam et kısmet bu işler.neden nisanı bekliyceksin ki?Bilmiyorum ki canim ya nazara inanirimNasipte cokmis demekki canim rabbim kimseye yaşatması bu ay testlerle falan geçer insllah nisana yeniden sizlerleyim cnm hep beraber guzel haberler aliriz insllah tekrardan
en zoru senin yaşadığın böyle ikilemde kalmak canım.inşallah çok güzel neticelenir senin içinÇok değişik bir durummuş kuzum, yani her ihtimal var kesinlik yok. İnan şuan tekrar denemeye korkum var. Bakalım ne olacakRabbim herkese sağlıklı hamilelik tattirsin , Allah razı olsun canım benim
Öyle kuzum, bakalım yarın belli olacak Rabbim içinde bulunduğumuz ayın hürmetine hayırlı sonuçlar versin inşallahen zoru senin yaşadığın böyle ikilemde kalmak canım.inşallah çok güzel neticelenir senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?