Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bende bugüün doktora gittim kese ve bebek göründü tam 5 haftalıkmış, 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Tez zamanda sizde katılın aramıza inşallah
Maşallah cnm yerim küçük fındığı rabbim saglikla kucagina alamayi nasip etsin inşallah kalp atisinida hayirla duyarsin inşallah

Korkma cnm insllah dis gebelik olmaz bak ben cok korkuyorum basima geldi iyi dusun iyi olsun lekenmeler varsa belki kanama olur kendini uzme cnm rahmine falan bakmadimi cnm bende iki gun sonra kan verecegem deger dustumi diye her tarafim delik desik oldu ya benimde

Bugün 2 kere aynı koldan farklı farklı aldı benimde mahvoldu kuzum, alttan baktı tabiki bugünde , Perşembe çağırdı direk işte ay iyice paranoyak oldum

Bugün 2 kere aynı koldan farklı farklı aldı benimde mahvoldu kuzum, alttan baktı tabiki bugünde , Perşembe çağırdı direk işte ay iyice paranoyak oldum
Dr birsey demiyormu cnm yoksa degere gore mi hareket ediyor persembe ye kadar belki duser degerin canim bir de nette fazla yazi okuma aklin karisiyor herkesin durumu farkli cnm

Dr birsey demiyormu cnm yoksa degere gore mi hareket ediyor persembe ye kadar belki duser degerin canim bir de nette fazla yazi okuma aklin karisiyor herkesin durumu farkli cnm
Doktor net birsey demedi kuzum sanırım Perşembe günü çıkacak değere göre hareket edecek hayırlı haberler alalim inşallah

Allah razı olsun cnm kanamam arti iyice kesinlesti kimyasal olduğu hakkimizda boylesi hayirliymis
Canım yaa çok geçmiş olsun nazara mı geldin sen rabbim tez zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin. Ne diyeceğimi bilemedim kendimi sizlerin yerine koydum okurken hep. kirpapatyasiii canım inşaallah bebeğin sağlıkla seninledir.

Bilmiyorum ki canim ya nazara inanirim Nasipte cokmis demekki canim rabbim kimseye yaşatması bu ay testlerle falan geçer insllah nisana yeniden sizlerleyim cnmhep beraber guzel haberler aliriz insllah tekrardan

Bilmiyorum ki canim ya nazara inanirim Nasipte cokmis demekki canim rabbim kimseye yaşatması bu ay testlerle falan geçer insllah nisana yeniden sizlerleyim cnmhep beraber guzel haberler aliriz insllah tekrardan
Amin canım sağlıkla hayırla tez vakitte inşaallah Bende çok inanırım nazara eskiler hep derler zaten gebeliğiniz üç ay olmadan kimseye duyurmayın diye. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yaşatmasın kimseye.

Çok değişik bir durummuş kuzum, yani her ihtimal var kesinlik yok. İnan şuan tekrar denemeye korkum var. Bakalım ne olacak Rabbim herkese sağlıklı hamilelik tattirsin , Allah razı olsun canım benim

canım doktor bana korunmana gerek yok dedi bence korunma öyle devam et kısmet bu işler.neden nisanı bekliyceksin ki?

Çok değişik bir durummuş kuzum, yani her ihtimal var kesinlik yok. İnan şuan tekrar denemeye korkum var. Bakalım ne olacak Rabbim herkese sağlıklı hamilelik tattirsin , Allah razı olsun canım benim
en zoru senin yaşadığın böyle ikilemde kalmak canım.inşallah çok güzel neticelenir senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…