- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.841
İnşAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızRica ederim ,, ben aslında buna demeyecektim Ama Ağustos sonuna Bıraktım fakat diyete devam çünkü 3 ay en az yapılması gerekiyor deniliyor....alkali su içiyorum ,günde 2 tane kızılay soda (Erzincan olan ) sodyum İçin...bakliyat et ağırlıklı besleniyorum ,,, süt ve ürünleri tüketmiyorum kesinlikle bu kadar birde ben çatladıktan sonra deneme yapmayı planlıyorum
Canım erkek bebek duaları ne nolur yardım et bana da
Canım hayırlısı olsun daha vakti var demek senin kuzunundaCanim benim Allah razi olsun inşaallah bi mucize olurda olur bakalim çok sağol desteğin için moral oldun
Aynen canım sağ ol dualar için Allah razı olsun
pik gunu mu iliskiye girdiniz.peki ya sonra. birer gun arayla miSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Öncesinde 5 gün falan cinsel perhiz vardı hep korunduk. 3 saat arayla yaptığım 4 test pikti.en son ultra pikte denedim tek ilişki. Sonrasında rahatsızdim biraz nadir oldupik gunu mu iliskiye girdiniz.peki ya sonra. birer gun arayla mi
Ertesi gün aşırı agrim oldu herhalde üsüttüm dedim çok kötüydü bir kaç gün devam etti azalır gibi oldu sonra adet gününe yakın yine arttı canım.hala devam ediyor ama şimdi agridigi için kanama oluyormuşB Beybipattis canım sende denemeden sonra çok ağrı oldumu olduysa kaç gün sürmüştü
Aynen öyle canim olmadi 2. Ayda da bakalim basil ne zaman gelecekCanım hayırlısı olsun daha vakti var demek senin kuzunundaBu oğlanlar daha gelmeden bizi uğraştırıyorlar sağlıkla nasip olsunlarda inşaallah sabırla bekleriz üzülme.
Insallah canim insaallah vardir ve bi surpriz olur adet gecikmesi beklicem olmazsa kirmizilari görücez napalim çok sağol canımRuveydam2015 canım bence daha erken adet gününü beklemek en iyisi.insallah hayirlisiyla oğlun seninledir
Amin çok teşekkürler hepimize inşallahhhİnşAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızRabbim hepimize nasip etsin
Olmuş gibi bence sıvı alımına dikkat ettiysenkizlar bi bakin catlama olmus mu
saat 9 dan beri sivi almadim sadece meyve yedimOlmuş gibi bence sıvı alımına dikkat ettiysen
Olmuş canım deneme düşünüyor musun yoksa takip amaçlı mıkizlar bi bakin catlama olmus mu
gebelik dusunuyorum.persembe aksam birliktelik oldu o gun pik dgeildi. cuma saat 12 gibi yaptim gunduz pikti cuma aksam 10 gibi birliktelik oldu testi saat gece 12 de yaptim catlamisti.ctesi aksamda birlikte olmalimiyim yoksa pazara mi birakayimOlmuş canım deneme düşünüyor musun yoksa takip amaçlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?