- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.821
5 altı yok demek anlamına gelıyor nasip canım üzme kendını vardır hayırlı bir zamanıCanim simdi aradim 0.1 cikti ne bu şimdi yok galiba yaa
Canım erkek bebek duaları ne nolur yardım et bana daAmin canım rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın.Erkek bebek dualarını mutlaka okuyun canım bir de inşirah oku kalbine ferahlık versin inşaallah
Canım deneyimlerime dayanarak soylıyım ki pazartesiyi salıya bağlayan gece yap.olur insallah 22 ml-24 ml.arasi çatlıyor sanirim
Hayırlısı olsun insallah canım bat ne zamandı seninSimdi cikti canim 0.1 ne demek bilmiyorum ama
12 si canim 5 gun varHayırlısı olsun insallah canım bat ne zamandı senin
Sanirim yok canim evet5 altı yok demek anlamına gelıyor nasip canım üzme kendını vardır hayırlı bir zamanı
Yok diye düşün ama gecikirse mutlaka tekrarlarsin.Allah sağlıkla en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin12 si canim 5 gun var
Böyle olup pozitif görende var sonrasinda ama bence yok du bakalim canimYok diye düşün ama gecikirse mutlaka tekrarlarsin.Allah sağlıkla en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin
Demek ki daha varmış canım 2 3 güne gelişir iyice merak etme
Canim bekle dur bakalim adet tarihin geçsin bir ondan sonra bakarsin duruma hemen ümitsizliğe kapilma mucizeler herzaman vardir bak bwm kimyasal yasadigim da adet gunumun 5.gununde cikmisti hakkinda hayirlisi kuzum iste ben buyuzden yapmiyorum cunku insan uzuluyor ama sen bekle adetiniSimdi cikti canim 0.1 ne demek bilmiyorum ama
Bu var cnm birde nette erkek bebek duasi diye yazarsan çıkarCanım erkek bebek duaları ne nolur yardım et bana da
Çok sağol canım pazartesı tekrar goreyım dedi o zaman bellı olur herhalde çatladı mı çatladımı...bugun yarın ılıskı olsun dedı doktor tabı garantı olsun dıye...Sen de çatlamadamı deneme yapmıstın cnmCanım deneyimlerime dayanarak soylıyım ki pazartesiyi salıya bağlayan gece yap.olur insallah 22 ml-24 ml.arasi çatlıyor sanirim
Evet cnm bana kalsa erken çatlayacak diyordum doktor pzartesı tekrar bakalım dedı nasıpse o geceye deneme olur herhalde gec kalmamıs oluruz umarım test bakmaya devam etcem atarım canım buraya senın şimdi yarına daha da koyulaşıcak tahmınımDemek ki daha varmış canım 2 3 güne gelişir iyice merak etme
Teste devam edecek misin canım yaptıkça at bugğn benim testim de düne göre bi tık koyu çıktı
Aynen canim hayırlısı olsun diyorum ama insan uzuluyo 2. Ayim artik olmazsa agustosa kaldi benim iş zaten hemen olmayacak gebeligim belli ugrascam biraz nasip artik canim senden haber bekliyoruzCanim bekle dur bakalim adet tarihin geçsin bir ondan sonra bakarsin duruma hemen ümitsizliğe kapilma mucizeler herzaman vardir bak bwm kimyasal yasadigim da adet gunumun 5.gununde cikmisti hakkinda hayirlisi kuzum iste ben buyuzden yapmiyorum cunku insan uzuluyor ama sen bekle adetini
Canım hayat mucizelerle dolu bu değer birden kat kat artabiliyorda çok fazla üzülme adet gününü bekle ben tam adet günü yaptım C hafif silik çıkmıştı. Zaten ne zaman tutunuyor yerleşiyor orası Allah'ın işi o yüzden erken olabilir, sabret az daha sonuç ne çıkarsa hakkında hayırlısı olan olsun üzülüp stres yapınca bu sefer daha çok karmaşıklığa giriyor insan hep duacınızımCanim simdi aradim 0.1 cikti ne bu şimdi yok galiba yaa
Canım benim netteki takvim 16 si gösteriyordu.14unu 15ine bağlayan gece oldu.sonra eşim şehir dışındaydı.derken ayın 22sinde az birşey uzayan akıntı yine görmüştüm.ama yumurtlamaya görmedim.23unde oldu.o gün tutmuş gözüküyor değerlerime göre.ama bu durumda ilişkiden 7 gün sonra silik pozitif görmüş oldum.11.günden önce görmemiştim daha önce doktorda onayladı.sata göre daha geç olmus olmalı dedi.yumurtlama testi kullanmadimÇok sağol canım pazartesı tekrar goreyım dedi o zaman bellı olur herhalde çatladı mı çatladımı...bugun yarın ılıskı olsun dedı doktor tabı garantı olsun dıye...Sen de çatlamadamı deneme yapmıstın cnm
Canim benim Allah razi olsun inşaallah bi mucize olurda olur bakalim çok sağol desteğin için moral oldunCanım hayat mucizelerle dolu bu değer birden kat kat artabiliyorda çok fazla üzülme adet gününü bekle ben tam adet günü yaptım C hafif silik çıkmıştı. Zaten ne zaman tutunuyor yerleşiyor orası Allah'ın işi o yüzden erken olabilir, sabret az daha sonuç ne çıkarsa hakkında hayırlısı olan olsun üzülüp stres yapınca bu sefer daha çok karmaşıklığa giriyor insan hep duacınızım
Allah razı olsun canımBu var cnm birde nette erkek bebek duasi diye yazarsan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?