Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canım rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın. Erkek bebek dualarını mutlaka okuyun canım bir de inşirah oku kalbine ferahlık versin inşaallah
Canım erkek bebek duaları ne nolur yardım et bana da

Simdi cikti canim 0.1 ne demek bilmiyorum ama
Canim bekle dur bakalim adet tarihin geçsin bir ondan sonra bakarsin duruma hemen ümitsizliğe kapilma mucizeler herzaman vardir bak bwm kimyasal yasadigim da adet gunumun 5.gununde cikmisti hakkinda hayirlisi kuzum iste ben buyuzden yapmiyorum cunku insan uzuluyor ama sen bekle adetini

Canım deneyimlerime dayanarak soylıyım ki pazartesiyi salıya bağlayan gece yap.olur insallah 22 ml-24 ml.arasi çatlıyor sanirim
Çok sağol canım pazartesı tekrar goreyım dedi o zaman bellı olur herhalde çatladı mı çatladımı...bugun yarın ılıskı olsun dedı doktor tabı garantı olsun dıye...Sen de çatlamadamı deneme yapmıstın cnm

E
Demek ki daha varmış canım 2 3 güne gelişir iyice merak etme
Teste devam edecek misin canım yaptıkça at bugğn benim testim de düne göre bi tık koyu çıktı
Evet cnm bana kalsa erken çatlayacak diyordum doktor pzartesı tekrar bakalım dedı nasıpse o geceye deneme olur herhalde gec kalmamıs oluruz umarım test bakmaya devam etcem atarım canım buraya senın şimdi yarına daha da koyulaşıcak tahmınım

Aynen canim hayırlısı olsun diyorum ama insan uzuluyo 2. Ayim artik olmazsa agustosa kaldi benim iş zaten hemen olmayacak gebeligim belli ugrascam biraz nasip artik canim senden haber bekliyoruz

Canim simdi aradim 0.1 cikti ne bu şimdi yok galiba yaa
Canım hayat mucizelerle dolu bu değer birden kat kat artabiliyorda çok fazla üzülme adet gününü bekle ben tam adet günü yaptım C hafif silik çıkmıştı. Zaten ne zaman tutunuyor yerleşiyor orası Allah'ın işi o yüzden erken olabilir, sabret az daha sonuç ne çıkarsa hakkında hayırlısı olan olsun üzülüp stres yapınca bu sefer daha çok karmaşıklığa giriyor insan hep duacınızım

Canım benim netteki takvim 16 si gösteriyordu.14unu 15ine bağlayan gece oldu.sonra eşim şehir dışındaydı.derken ayın 22sinde az birşey uzayan akıntı yine görmüştüm.ama yumurtlamaya görmedim.23unde oldu.o gün tutmuş gözüküyor değerlerime göre.ama bu durumda ilişkiden 7 gün sonra silik pozitif görmüş oldum.11.günden önce görmemiştim daha önce doktorda onayladı.sata göre daha geç olmus olmalı dedi.yumurtlama testi kullanmadim

Canim benim Allah razi olsun inşaallah bi mucize olurda olur bakalim çok sağol desteğin için moral oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…