- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.801
Çok cok sevındım masallah Allah tamamını getırsın canımSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Canım senin ki koyulaşmaya başlamış ben daha yapmadım 3 4 gibi yapacağım bakalım ne durumda
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba bugün doktora gittim.sali değerim 270 ti tekrar bakalim dedi.cok şükür 894 olmuş.3 günde 3 kat artmış.masallah sorun yok dedi doktor pazartesi keseyi görmeye çağırdı.insallah sorun olmaz bu saatten sonra.cok şükür rabbim.darisi hepinizin başına.
Canım valla ağrım 2 gün önce oldu akıntılar ağrılar bitti o zaman...Şuan bıseyım yok test de öncekı aylarda daha hızlı koyulaşırdı enterasan oldu 16 da doktora gıtcem bakalım kaç mm diyecek yazarım sanaCanım senin ki koyulaşmaya başlamış ben daha yapmadım 3 4 gibi yapacağım bakalım ne durumdaakıntı ağrı falan ne durumda?
Canımmmm maşallah bak herşey yolunda çok şükürSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
Canım 1 litre suya karıştırıp içsen daha iyi olur. Birde normalde içtiğin suyun içine 2 3 damla limon damlat oda alkali yapar suyuKızlar diyetle alkali bişey sorucam karbonatlı su günde 1 defa içsek yeterli olurmu? Yoksa 1litreye karbonatı karıştırıp gün içinde içmek mi daha iyi
Olur
Ayyy çok sevindim çokkkkk sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlar merhaba bugün doktora gittim.sali değerim 270 ti tekrar bakalim dedi.cok şükür 894 olmuş.3 günde 3 kat artmış.masallah sorun yok dedi doktor pazartesi keseyi görmeye çağırdı.insallah sorun olmaz bu saatten sonra.cok şükür rabbim.darisi hepinizin başına.
Hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallah canımCanım valla ağrım 2 gün önce oldu akıntılar ağrılar bitti o zaman...Şuan bıseyım yok test de öncekı aylarda daha hızlı koyulaşırdı enterasan oldu 16 da doktora gıtcem bakalım kaç mm diyecek yazarım sana
Hadi gözün aydın cnm masaallah hersey yolunda ilerliyo içini ferah tutKızlar merhaba bugün doktora gittim.sali değerim 270 ti tekrar bakalim dedi.cok şükür 894 olmuş.3 günde 3 kat artmış.masallah sorun yok dedi doktor pazartesi keseyi görmeye çağırdı.insallah sorun olmaz bu saatten sonra.cok şükür rabbim.darisi hepinizin başına.
Canim dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti tabi bu gun regliye 5 gun var sabah kan verdim oğlen sonu cikicak kac olmasi lazim degerin bilmiyorum bende heycanliyim gece uyuyamadim insaallah güzel gelir sonuçCanımmmm maşallah bak herşey yolunda çok şüküryesin teyzeleri kuzuyu sağlıkla gelsin aramıza inşallah
Canım 1 litre suya karıştırıp içsen daha iyi olur. Birde normalde içtiğin suyun içine 2 3 damla limon damlat oda alkali yapar suyu
Ayyy çok sevindim çokkkkk sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Maşallah yaa ne güzel haberler alıyoruz çok şükür Rabbime dualarımızı kabul ediyor
Ruveydam2015 canım sen ne yaptın heyecanla bekliyoruz seni?
Ya çok güzel bir haberKızlar merhaba bugün doktora gittim.sali değerim 270 ti tekrar bakalim dedi.cok şükür 894 olmuş.3 günde 3 kat artmış.masallah sorun yok dedi doktor pazartesi keseyi görmeye çağırdı.insallah sorun olmaz bu saatten sonra.cok şükür rabbim.darisi hepinizin başına.
Allahım insallah güzel haberler alırsın canimCanim dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti tabi bu gun regliye 5 gun var sabah kan verdim oğlen sonu cikicak kac olmasi lazim degerin bilmiyorum bende heycanliyim gece uyuyamadim insaallah güzel gelir sonuç
Allah razı olsun insallah canım benimYa çok güzel bir habermasallah değerin guzel artmis canim rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin hayirli saglikli oğluşun geliyordur inşllah dualarinda bizleride unutma cnm
Insaallah canim dua edinAllahım insallah güzel haberler alırsın canim
Hadi kuzu hayirli haberini bekliyoruzInsaallah canim dua edin
Rica ederim ,, ben aslında buna demeyecektim Ama Ağustos sonuna Bıraktım fakat diyete devam çünkü 3 ay en az yapılması gerekiyor deniliyor....alkali su içiyorum ,günde 2 tane kızılay soda (Erzincan olan ) sodyum İçin...bakliyat et ağırlıklı besleniyorum ,,, süt ve ürünleri tüketmiyorum kesinlikle bu kadar birde ben çatladıktan sonra deneme yapmayı planlıyorumTeşekkür ederim denemeyi ne zaman yapacaksınız? Bide pikken mi düşünüyosunux yoksa çatladıktan sonramı? Birde başka neler yiyip içiyorsunuz çok soru sordum kusura bakmayın
Valla bende merakla bekliyorum ya
Canim simdi aradim 0.1 cikti ne bu şimdi yok galiba yaa
Simdi cikti canim 0.1 ne demek bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?