Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Çok cok sevındım masallah Allah tamamını getırsın canım

Kızlar merhaba bugün doktora gittim.sali değerim 270 ti tekrar bakalim dedi.cok şükür 894 olmuş.3 günde 3 kat artmış.masallah sorun yok dedi doktor pazartesi keseyi görmeye çağırdı.insallah sorun olmaz bu saatten sonra.cok şükür rabbim.darisi hepinizin başına.

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Canım senin ki koyulaşmaya başlamış ben daha yapmadım 3 4 gibi yapacağım bakalım ne durumda akıntı ağrı falan ne durumda?
Canım valla ağrım 2 gün önce oldu akıntılar ağrılar bitti o zaman...Şuan bıseyım yok test de öncekı aylarda daha hızlı koyulaşırdı enterasan oldu 16 da doktora gıtcem bakalım kaç mm diyecek yazarım sana

Canımmmm maşallah bak herşey yolunda çok şükür yesin teyzeleri kuzuyu sağlıkla gelsin aramıza inşallah
Kızlar diyetle alkali bişey sorucam karbonatlı su günde 1 defa içsek yeterli olurmu? Yoksa 1litreye karbonatı karıştırıp gün içinde içmek mi daha iyi
Olur
Canım 1 litre suya karıştırıp içsen daha iyi olur. Birde normalde içtiğin suyun içine 2 3 damla limon damlat oda alkali yapar suyu
Ayyy çok sevindim çokkkkk sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Maşallah yaa ne güzel haberler alıyoruz çok şükür Rabbime dualarımızı kabul ediyor
Ruveydam2015 canım sen ne yaptın heyecanla bekliyoruz seni?

Hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallah canım her ay bir olmuyor işte vucüt çok değişken çok

Hadi gözün aydın cnm masaallah hersey yolunda ilerliyo içini ferah tut

Canim dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti tabi bu gun regliye 5 gun var sabah kan verdim oğlen sonu cikicak kac olmasi lazim degerin bilmiyorum bende heycanliyim gece uyuyamadim insaallah güzel gelir sonuç

Ya çok güzel bir habermasallah değerin guzel artmis canim rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsinhayirli saglikli oğluşun geliyordur inşllah dualarinda bizleride unutma cnm

Canim dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti tabi bu gun regliye 5 gun var sabah kan verdim oğlen sonu cikicak kac olmasi lazim degerin bilmiyorum bende heycanliyim gece uyuyamadim insaallah güzel gelir sonuç
Allahım insallah güzel haberler alırsın canim

Teşekkür ederim denemeyi ne zaman yapacaksınız? Bide pikken mi düşünüyosunux yoksa çatladıktan sonramı? Birde başka neler yiyip içiyorsunuz çok soru sordum kusura bakmayın
Rica ederim ,, ben aslında buna demeyecektim Ama Ağustos sonuna Bıraktım fakat diyete devam çünkü 3 ay en az yapılması gerekiyor deniliyor....alkali su içiyorum ,günde 2 tane kızılay soda (Erzincan olan ) sodyum İçin...bakliyat et ağırlıklı besleniyorum ,,, süt ve ürünleri tüketmiyorum kesinlikle bu kadar birde ben çatladıktan sonra deneme yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…