- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.861
Canım sen erkek bebek istiyorsan tam çatlama ani deneme yapmalısın ki şimdi çatlamış görünüyor. Pikten sonra açılmış baya. Ben birliktelikten sonra yarım saat falan yattım kalkıp aldım abdestimi..giden gidiyor o arada zatengebelik dusunuyorum.persembe aksam birliktelik oldu o gun pik dgeildi. cuma saat 12 gibi yaptim gunduz pikti cuma aksam 10 gibi birliktelik oldu testi saat gece 12 de yaptim catlamisti.ctesi aksamda birlikte olmalimiyim yoksa pazara mi birakayim
iliskiden 2 3 saat sonra yaptim testi o arada catlamissa mustur herhalde sperm 48 kaliyor diyorlar.siz hamileudiniz degil mi belirlimi cinsiyetiCanım sen erkek bebek istiyorsan tam çatlama ani deneme yapmalısın ki şimdi çatlamış görünüyor. Pikten sonra açılmış baya. Ben birliktelikten sonra yarım saat falan yattım kalkıp aldım abdestimi..giden gidiyor o arada zaten
bide iyiki var burasi iyiki varsiniz insanin stresi gidiyor biseyleri paylastikcaCanım sen erkek bebek istiyorsan tam çatlama ani deneme yapmalısın ki şimdi çatlamış görünüyor. Pikten sonra açılmış baya. Ben birliktelikten sonra yarım saat falan yattım kalkıp aldım abdestimi..giden gidiyor o arada zaten
Ben de malum.ramazan olduğu için kalktım.hemde hemen 5 dk bile yatmadım.bu aydan umutlu değildim.bayramdan sonra denerim diyordumbirde iliskinden 3 4 saat sonra dus aliyorum.dus almalimiyim yoksa beklemlimiyim.malum ramazan mecburen aliyorum dus
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım.yok benim daha cinsiyet erken 7 haftalıkiliskiden 2 3 saat sonra yaptim testi o arada catlamissa mustur herhalde sperm 48 kaliyor diyorlar.siz hamileudiniz degil mi belirlimi cinsiyeti
Aynen burası iyiki var. Kader kardesleriyiz bizbide iyiki var burasi iyiki varsiniz insanin stresi gidiyor biseyleri paylastikca
Canım senin eşitlenmiş pazartesine kalmaz pik olur bu akşam sanki
Yaaa öyle mi diyosun pazartesı doktora gıdecektım o gece olur diye düşünüyordum daha 16 mm di dün nasıl eşitlendi anlamadım...Seninde yavaş yavaş koyulaşıyor gibi M MaviayyyCanım senin eşitlenmiş pazartesine kalmaz pik olur bu akşam sanki
Benimde dün sahurda yaptığım bi tık koyuydu
Hayırlı kandiller amin canım Allah dualarımızı kabul eylesinKulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.Rabbim mübarek gün hürmetine hepimizinin gönlündeki dualari kabul etsin.Kadir gecemiz mübarek olsun bacilarim
Aminnn dualarda bulusmak dileğiyleKadir gecemiz mübarek olsun. Kızlar bu güzel günde birbirimize dua edelim. Dualarda buluşmak dileğiyle. Dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Kuzu eşitlenmiş testin devam et bakalim yarin olur gibi
Kuzum su an esit gorunuyo sıkı takip yap pik yapmak üzere gibi duruyo hadi gazaniz mübarek olsun yarina kalmaz pik bence
Canim benimm hayirli kandiller hepimize dualarimiz kabul olsun bu gece dileyen isteyen herkese Rabbim önce sağlıklı salih sonra erkek evlat nasip etsin çok aratmasin insaallah dualarimdasiniz hepinizKulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.Rabbim mübarek gün hürmetine hepimizinin gönlündeki dualari kabul etsin.Kadir gecemiz mübarek olsun bacilarim
Tamam canım bu hazırlattığım takvimlere hiç uymuyor erkek günleri ama takılmıcam ya onlara nasip artıkKuzum su an esit gorunuyo sıkı takip yap pik yapmak üzere gibi duruyo hadi gazaniz mübarek olsun yarina kalmaz pik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?