Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
gebelik dusunuyorum.persembe aksam birliktelik oldu o gun pik dgeildi. cuma saat 12 gibi yaptim gunduz pikti cuma aksam 10 gibi birliktelik oldu testi saat gece 12 de yaptim catlamisti.ctesi aksamda birlikte olmalimiyim yoksa pazara mi birakayim
Canım sen erkek bebek istiyorsan tam çatlama ani deneme yapmalısın ki şimdi çatlamış görünüyor. Pikten sonra açılmış baya. Ben birliktelikten sonra yarım saat falan yattım kalkıp aldım abdestimi..giden gidiyor o arada zaten

iliskiden 2 3 saat sonra yaptim testi o arada catlamissa mustur herhalde sperm 48 kaliyor diyorlar.siz hamileudiniz degil mi belirlimi cinsiyeti

bide iyiki var burasi iyiki varsiniz insanin stresi gidiyor biseyleri paylastikca

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.Rabbim mübarek gün hürmetine hepimizinin gönlündeki dualari kabul etsin.Kadir gecemiz mübarek olsun bacilarim

Canım senin eşitlenmiş pazartesine kalmaz pik olur bu akşam sanki
Benimde dün sahurda yaptığım bi tık koyuydu
Yaaa öyle mi diyosun pazartesı doktora gıdecektım o gece olur diye düşünüyordum daha 16 mm di dün nasıl eşitlendi anlamadım...Seninde yavaş yavaş koyulaşıyor gibi M Maviayyy Ruveydam2015 siz de yorum yapın görürseniz

Hayırlı kandiller amin canım Allah dualarımızı kabul eylesin

Canim benimm hayirli kandiller hepimize dualarimiz kabul olsun bu gece dileyen isteyen herkese Rabbim önce sağlıklı salih sonra erkek evlat nasip etsin çok aratmasin insaallah dualarimdasiniz hepiniz

Bugün unuttuğum kişileri hatırladığım gün değil, çok sevdiğim kişileri dua ile andığım özel bir gündür. 'Ben beni seven ümmetimi almadan cennete gitmem' diyen bir Peygamberin (s.a.v) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile...
Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. (Amin) Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…