- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 38
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.901
Canım senin çatlama olmuş ben senin yerinde olsam bu ayı boş geçerim yinede sen bilirsin tabiKızlar test şuan böyle sıvı almadım son 3-4 saattir
pik olduysan catlamisKızlar test şuan böyle sıvı almadım son 3-4 saattir
Ama cnm çatladıysa yeni çatladı şimdi akıntımda geldi niye boş geç dedin çatlamada denememiz gerekmıyormuCanım senin çatlama olmuş ben senin yerinde olsam bu ayı boş geçerim yinede sen bilirsin tabidemek ki bu ay daha hızlı oldu çat sabahki testten sonra 3 saate bir tekrarlasaydın keşke
kesinlikle deneyin gun aşiri iliski yasiyorsaniz bu ayi pas gecmemisinizdir demek.bazilari pikte hamile kaliyor bazilari catlamada.okudugum ve bilgi edindigim kadariyla.baska bir posta pik gunu tek iliskiyle hamilr kalmis biriAma cnm çatladıysa yeni çatladı şimdi akıntımda geldi niye boş geç dedin çatlamada denememiz gerekmıyormu
Canım test baya silik olduğu için dedim öyle yeni çatlama olsaydı dene derdim ama çok silik test. Akıntı nasıl bir akıntı? Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ben kafanı karıştırmayım senin unutma Rabbim ol desin yeter ki bunlar hep bahaneAma cnm çatladıysa yeni çatladı şimdi akıntımda geldi niye boş geç dedin çatlamada denememiz gerekmıyormu
Sağol cevabın için canım pikte ilişki olamadı kısa sürdü malım oruçluydukkesinlikle deneyin gun aşiri iliski yasiyorsaniz bu ayi pas gecmemisinizdir demek.bazilari pikte hamile kaliyor bazilari catlamada.okudugum ve bilgi edindigim kadariyla.baska bir posta pik gunu tek iliskiyle hamilr kalmis biri
Akıntı çatlamadan sonra olan opak akıntı çok şeffaf olmayan akıntı...Ben bugun öğleden sonra çatladığına emin gibiyim aslında ama doğru söylüyorsun herşey bahane içimden denemek geliyor ama gerisini Rabbim bilir...Allah sizlerden de razı olsunCanım test baya silik olduğu için dedim öyle yeni çatlama olsaydı dene derdim ama çok silik test. Akıntı nasıl bir akıntı? Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ben kafanı karıştırmayım senin unutma Rabbim ol desin yeter ki bunlar hep bahane
Bak bu dün öğlen yaptığın varya 3 saat arayla devam etseydin yapmaya ilk silinmede deneme olsaydı iyi olacaktı ama yine Allah iyisini bilir içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım Allah pişmanlık vermesin inşallah dilediğin duan kabul olur
Ben 3 saat arayla yaptım canım pik gördüğüm an bu benım daha koyusunu göremedımBak bu dün öğlen yaptığın varya 3 saat arayla devam etseydin yapmaya ilk silinmede deneme olsaydı iyi olacaktı ama yine Allah iyisini bilir içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım Allah pişmanlık vermesin inşallah dilediğin duan kabul olur
bence aklinizda kalacagina deneyin derim.oldu oldu olmazsa sonraki aya kalir.bide teste devam edin sonradan yine pik oluyormusBen 3 saat arayla yaptım canım pik gördüğüm an bu benım daha koyusunu göremedım
Catlamis gorunuyor cnmKızlar test şuan böyle sıvı almadım son 3-4 saattir
Canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi ki gerçekten içinden geldiği gibi yap Rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallahAkıntı çatlamadan sonra olan opak akıntı çok şeffaf olmayan akıntı...Ben bugun öğleden sonra çatladığına emin gibiyim aslında ama doğru söylüyorsun herşey bahane içimden denemek geliyor ama gerisini Rabbim bilir...Allah sizlerden de razı olsun
Çok çabuk olmus bitmiş şaşırdım kaldım.deneme yapsaydınız sahura doğru bilemedim dogrusuBen 3 saat arayla yaptım canım pik gördüğüm an bu benım daha koyusunu göremedım
Ne demek canim yardimci olmak adina burdayiz zaten bende sana onu soracaktım ama deneme olmus gerisi tevekkul canim icinde kalmamis yapmışsın benim planlama yaptirdigim kadin silikken deneme öneriyo belli olmaz senin test tam olarak silinmemis iyi bisey ama yine teste devam et canim bakalim pik falan olacak miKızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M MaviayyyRuveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?